Ezek a színek lesznek 2022. tavaszi slágerei

04.02.2022

 

Míg a tél közepén a szekrényünk gyapjúpulóverekkel van tele és a mindennapos ruházkodás alapszabálya a réteges öltözködés, addig a divattervezők és stylistok már a nyári stílusokon és a közeledő tavaszi trendeken törik a fejüket. Éppen ezért minden divatkedvelőnek és azoknak, akik szeretnek a szokásosnál kissé korábban felkészülni a következő szezonra máris bemutatjuk az idei tavasz és nyár legdivatosabb színeit. Amit előre elárulhatunk az az, hogy kifejezetten energikusak!

 

I’m blue, da ba dee

Mikor a fentebbieket halljuk, a többségünk rögtön az Eiffel 65 legendás slágerét kezdi dúdolni. A kék színnek végtelen számú változata van; minden szezonban lenyűgöz az újabb, frissebb verziójával. 2022 nyarán az amerikai zászlóból is ismert ún. királykék lesz a topon. Csodásan mutat a sportos, szabadidős kiadású darabokon, de akkor is, mikor ez a hosszú báli ruha színe.


Lédús narancssárga

A közelgő szezonban nem félünk a feltűnő, erős színektől. A lédús narancssárga erős, feltűnő kiegészítő is lehet, ruhánk kellékének színe, vagy akár magának a ruhának a színe, hiszen a bátraké a világ! Számtalan lehetőség áll előttünk, szó lehet akár a narancssárga overálról vagy maxi ruháról, melyek egységes „total look”-ot alkotnak; de lehet akár „nyugodtabb” verzió is, pl. oversize narancssárga pulóver vagy kisebb kiegészítők. A hangulatunktól és az alkalomtól függ, hogy az adott nap mit választunk, melyik arcunkat mutatjuk meg a világnak. 

Sárga és napsütéses

A tavasz és nyár az az időszak, amikor a meleg évszakok a színes, élénk kreációk megalkotására ösztönöznek. A sárga szín a strandokon és nyárias verziókon tűnik majd fel, de elegáns változatban is láttatja magát, mivel a sárga blézer tökéletes alternatíva lehet az irodában a nyári napokon.

Kelly green!

 

Ízléses, jellegzetes, elegáns, és ugyan sokan úgy tartják, hogy a Kelly green árnyalat a karácsonynak van fenntartva, idén nyáron a napos, forró napokon az utcákon teljesen más adottságok között tűnik majd fel.

Feltűnő lime

A zöld ebben a szezonban sokféleképpen megjelenik. Míg a nők egy része az elegáns és sikkes Kelly greent fogja hordani, addig mások a zöld citrom friss színével nyűgöznek majd le. Ha élénk, feldobott kinézet mellett tesszük le a voksot, akkor maradjunk is a lime árnyalatnál, majd visszafogott, minimalista kiegészítőket vegyünk fel hozzá, pl. fekete vagy fehér lábbelit.

Minél inkább közeledik a tavasz és a nyár, annál több lesz a bonprix-nél az újdonság. Tartsd szemmel a fő kategóriáinkat, még több divattippért pedig látogass el az Inspirációk kategóriába: https://www.bonprix.hu/inspiraciok/inspiraciok/ !