15% árengedmény! Csak 2022.06.26-ig. Promóciós kód: 6266

2021 nyár: a szezon 5 legforróbb trendje

2021.05.21

 

Az idei nyár különleges lesz, mindannyian türelmetlenül várjuk. Végre lassan visszatérünk a régi kerékvágásba és kilépünk a négy fal közül. Tegyük félre tehát a kényelmes, megszeretett tréningruháinkat és tekintsük meg, milyen divatos újdonságokkal várnak minket a közelgő nyári hónapok.


Rózsás kedvem van!

A 2021-es év nyári színeinek toplistáján feltűntek a lágy pasztellek, az élénk sárga, narancssárga, piros és világoskék. A sort viszont kétségtelenül a rózsaszín vezeti, mely frissítő, energikus, s mindenekelőtt jókedvvel teli – tehát amire mindannyiunknak szüksége van. Ebben a szezonban megszeretjük a rózsaszín minden változatát a lágy, púderes árnyalatoktól kezdve az élénk fuksziáig és amarántig.  

Virágminták

A virágminták minden szezonban visszatérnek a nemzetközi kifutókra, így idén sem hiányoznak a bemutatókról. Míg nemrég kis, lágy virágos mezőkre hasonlítottak a ruháink, addig idén a tervezők egy lépéssel előrébb léptek, s a különböző virágos mintákat összepárosították, pl. a virágos felsőt az ugyanilyen motívumú szoknyával vagy ruhával. Válasszuk tehát az extravaganciával teli virágos total look-ot! S ne tartsunk a nagy, feltűnő mintáktól, a lényeg az, hogy teljesen tavasziasak legyünk!

ÚTMUTATÓ

A virágminta előnye, hogy ha az ilyen darabok megtalálhatók a ruhatárunkban, akkor az aktuális  trendektől függetlenül  mindig nőies és divatos kinézetünk lesz.

Szuper passzos

A teljesen testhez tapadó és alakot kiemelő blúzok és felsők szintén kihagyhatatlan nyári darabok, s ugyanakkor jó alkalmat kínálnak arra, hogy kidomborítsuk a darázsderekunkat.

A teljesen a felsőtesthez tapadó ruhadarabokat érdemes széles, masszív alsórésszel felvenni. A maxi szoknya, culotte nadrág vagy a divatos harangszárú nadrág tökéletesen alkalmas erre a szerepre!

Romantikus puffos

Kicsit retró, kicsit romantikus – a puffos ujjak már régóta gazdagítják a női szetteket, sőt, ízlésessé teszik. Ebben a szezonban különösen a szélesebb és felfújtabb darabokat kedveljük, melyek leggyakrabban a ruhákon tűnnek fel, különösen a tank dress típusúakon, de felfigyelhetünk rájuk a retró stílusú kabátokon, felsőkön és toppokon is.

Széles, culotte nadrág

Az otthoni ruhák kényelméhez szokva bizonyára megszeretjük a komfortos és ultra stílusos palazzo szabású nadrágokat. A széles szárak csodásan mutatnak a blézerek, oversize pólók s rövid topok társaságában.