Kilenc szoknyafajta, amelyet érdemes lesz idén nyáron felvenni

02.06.2020

Az egyberuhákon, kényelmes rövidnadrágokon és laza háremnadrágokon kívül nyáron szívesen hordunk szoknyákat is. Szellőset, testhez tapadósat, színeset és simát, azaz – sokfélét. Bemutatjuk tehát a „szoknyás” trendeket, melyek közül nem hiányoznak a mini, midi és maxi modellek. Tekintsd meg javaslatainkat és válassz magadnak az év legforróbb hónapjaira!


Rövid szoknya – mutasd meg a lábaidat!

Gyönyörűen kiemelik a lábakat és kifejezetten nőiesnek érezzük magunkat – ezek a miniszoknyák. Szívesen vesszük fel őket nemhivatalos eseményekre. Azokon a helyeken, ahol munkahelyi vagy üzleti dress code érvényes, nem biztos, hogy ez lesz a jó választás, de ott, ahol nincsenek ilyen előírások, bátran húzz minit.


A 2020 nyári szezonban piedesztálra kerülnek a kisebb, nagyobb, dupla, vízesésszerű – azaz az összes fodrok. Ez a szoknya rendelkezik mindennel, ami manapság divatos: bájos fodrok, a kék pasztell árnyalata és aszimmetrikus szabás. Csodásan néz ki fehér pólóval és más, visszafogott színű felsővel.


A bájos, fehér miniszoknya, mely a combközépig ér, csodásan kiemeli a lebarnult bőrt. Elegendő hozzá egy kényelmes szandált (legjobb egy lapos talpú) vagy papucsot húzni, valamint pántos felsőt felvenni, hogy fesztelen, nyári kinézetünk legyen, pont mint amilyen a nyaralásunk. Ne feledkezz meg a szalmakalapról és strandtáskáról sem!


Lenge, lányos és tökéletes a nyaralásra, de a munkába is – pont ilyen a fentebbi szoknya. Báját az apró virágoknak köszönheti, amelyek nagyszerűen kiemelik nyári jellegét és kétségtelenül a júniusi rétek látványát idézik, mely tele van élénk színekkel. Mint ismert, a fekete szoknyához bármilyen színű felső illik, tehát válaszd a kedvencedet.

Midi szoknya – csodás minden életkorban

Tökéletes azon Olvasóinknak, akik nem szeretnék merészen mutogatni a lábaikat. Idén már a téli szezon óta folyamatosan a topon vannak, és minden jel arra mutat, hogy nyáron is folytatni fogják győzelmi menetüket. Különböző szabású midi szoknyákat mutatunk be, a szellősektől a passzosakig.


A pöttyök a fodrokhoz hasonlóan jelenleg népszerűségük csúcsán vannak. Általánosan elmondható, hogy minden, ami a vintage-hez kapcsolódik divatos mostanában. Az aszimmetrikus, pöttyös szoknya (hosszabb hátul és rövidebb elöl), számtalan alkalomra tökéletes választás. Mi casual összeállításban mutatjuk be, de bátran fel lehet venni elegáns blúzzal és tűsarkúval.


Ez a midi szoknya kétségtelenül egyedi: teljes egészében tüll fodrokból készült, vízesésszerű elrendezése eredetiségről árulkodik. Hogy még izgalmasabb legyen, tornacipőt választottunk hozzá! Az volt a feltevésünk, hogy cseppet sem átlagos szettet mutassunk be nektek és inspirációt nyújtsunk kreatív kompozíciók létrehozásához. Hiszen a divat bizonyos értelemben művészet.


Ezt a javaslatot a nyári kirándulásokra gondolva készítettük elő: kényelmes, univerzális és mindig divatos. Az oldalt gombos, farmer midiszoknya csodásan kiemeli a derekat és karcsúsítja az alakot. Válassz hozzá csíkos pólót, kalapot vagy baseball sapkát, s máris indulhatsz a tengerparti sétára – élvezd a lágy szellőt és a júniusi napütést!

Maxi szoknya, azaz maximális kényelem

A hosszú szoknya, melyet sokszor csak „maxi”-nak hívnak, nem csak hogy divatos mostanában (különösen a boho verziójában), hanem számtalan előnye is van, többek között segít elrejteni a sebeket vagy foltokat a lábakon. Ezenkívül egyes hölgyek egyszerűen ezekben a szoknyákban érzik magukat a legjobban! Tekintsd meg a három teljesen eltérő maxi szoknyákból álló szettünket.


Visszafogott, egyszerű, sőt, minimalista – pont ilyen ez a bézs maxi. Hogy a szoknya ne tűnjön túl bőnek, van egy összehúzás a hasnál, erre vékony, barna öv került, mely szerény díszként szolgál. A szoknyának zsebei is vannak, melyek casual jelleget kölcsönöznek neki.


Ez a hosszú szoknya nem emlékeztet a pálmafás, boldog nyaralásra? Itt az ideje, hogy a trópusok beköltözzenek a szekrényedbe! A zöld leveles mintájú modell tökéletes választás a nyaralásra, de nem csak oda! Jól mutatnak ezzel a szoknyával a parafa vagy espadrilles lábbelik, szalmakalap, makramé (vagy szalma) táska, valamint a gladiátorszandál.


A paisley mintájú hosszú szoknya tökéletes a keleti, sokszínű mintákat kedvelő hölgyeknek. A részletgazdag, fantáziadús minták csodás díszei a szoknyának. Ne feledd azonban, hogy ne ess túlzásba a mintákkal és sima felsőt válassz hozzá – a „több néha kevesebb” elv ebben az esetben különösen érvényes.

A bonprix szerkesztősége

Találd meg a taggelt cikkeket: