15% engedmény! Csak 2022.10.03-ig. Promóciós kód: 9293

Az öt legdivatosabb ruha a közelgő nyárra

2021.06.07

 

Bizonyára sokunk vágyakozva várja már a meleg nyarat. A hőn remélt nyári szezonra a stylistok és a tervezők is felkészültek, akik az új kollekcióikban nem feledkeztek meg az intenzív színekről és a vidám, színes mintákról sem. Itt az ideje tehát előkészíteni a nyárias, stílusos kreációkat, amelyekben ismét találkozhatunk a családunkkal és barátainkkal!

 

Ruhák – romantikusak és bájosak

Az egyberuhák szinte minden évszakban a ruhatárak kötelező darabjai, bár nyilvánvalóan tavasszal és nyáron gyakrabban vesszük fel azokat. Mostanában a kifutókon a vékony és átlátszó anyagból készült hosszú és szellős maxi ruhák tűnnek fel, melyeket gyakran sok felvarrás és dísz ékesít. Arról van szó, hogy könnyed, lányos és a lehető legkényelmesebb legyen a modell! A kedvenc hosszú nyári ruhád kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani arra is, hogy a deréknál öv vagy gumírozás legyen. Ha az általad választott modell nélkülözi ezt a fontos részletet, akkor gondoskodj róla magad, azaz válassz hozzá egy vékony övet. Így csodásan kiemeled az alakod és az egész kinézet bájosabb formát ölt!

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem. A hosszú ruhákhoz nagy, shopper stílusú táska jár, meg feltűnő fülbevaló (kör alakú vagy lógós), valamint színes karkötők. Bátran a fejedbe húzhatod a szalmakalapot is, és ne feledkezz meg a napszemüvegről sem.

Ellepték a ruhákat a virágok!

Idén nyáron előtérbe kerülnek a sokszínű virágegyvelegek és geometrikus minták, romantikus rózsák és apró mezei virágok. Engedd, hogy magával ragadjon a nyári fesztelenség és öltözz teljesen virágokba! Jó észben tartani, hogy a virágos ruhák kétségtelenül a klasszikusok közé tartoznak, így ezért ezt a szerzeményed minden évben előveheted majd. Ha az egyszerű szabást kedveled, akkor válassz térdig érő púderszínű ruhát, amely tökéletesen beválik nem csak a mindennapokon, hanem a rendezvényeken is. Ha azonban bolondozni szeretnél, akkor maxi szabású virágosat válassz, melyeket fodrok és csipkés betétek gazdagítanak.

A virágminták jól néznek ki a pasztell blézerekkel és – lazább verzióban – farmerdzsekivel. Válaszd ki a kedvenc virágos ruhákat és fertőzz meg mindenkit a nyári energiáddal!

Divatos puffos ruhák

Ebben a szezonban szívesen nyúlunk vissza a többszáz évvel korábbi divatirányzatokhoz.

A széles puffos ujjak az eredetiség és az avantgárd kombinációi az idei kötelezők listáján. A leggyakrabban ez a „tent dress” formában jelenik meg, azaz a sátor formájú ruháknál, amelyet mindenekelőtt laza, széles szabás jellemez, mely kényelmet és fesztelenséget garantál.

A tervezők nagyon szeretik a kontrasztokat egymás mellé tenni, ezért a szűk miniruhát feltűnő puffos ujjakkal párosítják.

Ebben a szezonban a puffos ujjakkal együtt halad a caro vagy négyszögletes típusú nyakkivágás, amely csodásan felfedi az ékszereket. 

Lyukacsos mintájú ruhák

A lyukacsos ruhák látványa gondolatainkat egyből a homokos strandok és forró nyári délutánok felé tereli… Az ilyen ruhák nem csak a nyaralásra tökéletesek, hanem kiválóan beválnak a városokban is. Már szezonok óta viszik a prímet a nyári kollekciókban, s úgy tűnik, hogy idén folytatódik ez a trend. Fehérben vagy lágy pasztellekben hordjuk majd őket, s különböző fazonokban: mini, midi, maxi, rövid- vagy hosszúujjú valamint pántos változatban. Mindenképp konyakbarna szandált és fonott táskát válassz melléjük, hogy még jobban kiemeld a nyári jellegüket. A romantikus maxi ruhákhoz hasonlóan itt is tökéletesen beválik a szalmakalap.

Bájos rózsaszín


Ha keresed azt a színt, amely ebben a szezonban megkérdőjelezhetetlenül az első helyet foglalja el, akkor a rózsaszínre esik a voksunk, annak is szinte bármely árnyalatára, legyen akár intenzív és feltűnő, vagy akár visszafogott pasztell. Feltűnősége ellenére igazán sokoldalú szín, mely minden hölgynek jól áll. A 2021 tavaszi/nyári szezonban különösen divatosak a nem túl nyilvánvaló színpárosítások, melyben a rózsaszín játssza a főszerepet, pl. intenzív rózsaszín és élénkzöld vagy a sárga napsütéses változata. Ne félj a merész színkeveredéstől, kreálj saját színösszeállításokat és egyedi szettjeid lesznek! A nyár tökéletes arra, hogy kissé kísérletezzünk a divattal.

Kötött ruhák mindig a toppon

Nincs mit rejtegetni… tavaly beleszerettünk a kényelmes szabásokba és a kellemes tapintású anyagokba. A kényelem összes rajongójának ajánljuk a kötött ruhákat. Kifejezetten divatosak lesznek ebben a szezonban a bordás kötésű, alakot karcsúsító darabok. Tökéletes választásnak bizonyulnak a nyári vidéki kikapcsolódáshoz vagy akár a bevásárláshoz.

Találd meg a taggelt cikkeket: