15% árengedmény! Csak 2022.06.26-ig. Promóciós kód: 6266

A lehető legstílusosabban búcsúztasd a nyarat, azaz itt vannak a közelgő ősz trendjei

2021.08.16

 

Minden évben eljön az az időszak, amikor a nyaralást követően, mikor még a naplementét a homokból csodáltuk, a meleg napok véget értnek és egyre gyakrabban érezzük az ősz közeledtét. A szakértők már a nyár közepén tudják, mit fogunk a legszívesebben hordani a beköszöntő AW2021/22 szezonban. Bemutatjuk a szezon legfontosabb trendjeit.

 

1. Csillogó felsők és társaik

 

Ez a trend bizonyára elnyeri mindenki tetszését, akik szeretnek kitűnni. Az arany és ezüst színeiben csillogó anyagok, a flitterek és más díszek feladata egy: a ragyogás! Miután hónapokat töltöttünk kényelmes tréningruhákban és otthoni pólókban, itt az ideje, hogy valami különlegeset hordjunk! Fontos, hogy az ilyen szetteket ebben a szezonban nem csak a társadalmi események és házibulik során vegyük fel. A csillogó felsőket farmerrel és mellénnyel is hordhatjuk, az így nyert look pedig még a munkahelyünkön is megállja a helyét.

 

2. Steppelt kabátok és dzsekik

Mikor beköszöntenek a hűvös őszi napok, lassan el kell búcsúznunk a nyári, könnyű kendőktől és helyet keresnünk a vastagabb dzsekiknek és kabátoknak. Ugyan a steppelt minták minden ősszel és télen szívesen látottak, idén nagyobb szerepet kapnak, s nem csak a felsőruházatokon. A steppeléssel találkozunk a szoknyákon, blézereken, sőt táskákon is. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy a fókusz a széles és oversize darabokon lesz.

 

3. Hosszú csizmák

Karcsúsítanak, praktikusak és stílusosak. A hosszú csizmák a 2021/22. őszi-téli szezon egyik legkeresettebb termékei. Testhez tapadós nadrággal és mini szoknyával, de egyberuhával is hordjuk. Csodásan mutatnak puha kabáttal vagy tunikával párosítva. Ha a kényelmet részesíted előnyben, akkor stabil kockasarkú, vagy masszív talpú modellt válassz. A közelgő szezonban visszatérünk a vadnyugatot idéző csizmákhoz is, a legendás westerncsizmák ismét divatslágerek lesznek.

 

4. A foltokon a hangsúly

Az állatos minták visszatérnek a divatvilág kifutóira. A párducminta szuper nőies, elegáns és egyáltalán nem hétköznapi, a közelgő szezonban a legkeresettebb a total look-féle merész változatai lesznek. Ne félj az eredeti párosításoktól, ha kedveled az élénk színeket, akkor melegen ajánljuk, hogy az állatos mintákat feltűnő színű kiegészítőkkel hordd. Ha szereted a foltokat, de csak és kizárólag minimalista kiadásban, akkor válassz animal printes fejkendőt, sálat vagy táskát. Divatos kiegészítője lesz az őszi összeállításaidnak.

 

5. Rojtok

A színes, nyári kendőket idéző rojtok az őszi szezonban kissé más, melegebb verzióban köszönnek vissza. Sálakon, vastagabb poncsókon és szoknyákon fedezhetjük majd fel ezeket. Az esti szetteken is feltűnhetnek elegáns ruhák és táskák részeként.