15% engedmény! Csak 2022.10.03-ig. Promóciós kód: 9293

2022. őszi-téli trendek: a legdivatosabb színek

31.09.2022

Az ősz az év különleges időszaka. Hangulatos és gondolatokban gazdag. A divatvilág terén is kivételesnek számít, ugyanis a mély, karizmatikus színek, széles szabásvonalak és időtlen minták uralkodnak. A közelgő szezonról szóló első cikkben a színekre összpontosítunk, melyek világszerte megjelentek a kifutókon, és amelyek beköszönnek a ruhatárunkba is.


Fehér

 

Ugyan a fehér a nyári hónapokra jellemző, idén a divattervezők bevették az őszi outfitekbe és, sőt, annak a TOTAL LOOK kiadásába. A fehér összeállítások csodásan mutatnak elegáns szettként a fontos eseményeken, ugyanakkor a mindennapokon is, pl. a fehér farmer könnyedséget kölcsönöz nekünk. Ugyan a fehér önmagában igazán ízléses és lágy, azért, hogy kissé feldobjuk az outfitünket kísérletezzünk különféle anyagokkal!

 

Camel

A teveszínű kabát kétségtelenül minden ősz klasszikus darabja. Épp ezért értékeljük nagyra: az időtlen jellegéért. Csupán egyetlen megjelenésében is stílusosnak érezzük magunkat és azok is leszünk, sőt, több szezonon át is divatos marad. Ami fontos, hogy MINDENHEZ illik. A kis feketéhez az esti kimenőkre, az ing + culotte nadrág pároshoz az üzleti megbeszélésre és az egészre mi más tenné fel a habot, mint a boyfriend nadrág fehér pólóval és sportcipővel.

Fekete

A fekete olyan klasszikus, amely minden helyzetben és minden szezonban jól mutat. Ebben a szezonban elegáns és minimalista formában jelenik meg a klasszikus blézereken és kabátokon. A kollekciókban rockos elemek is feltűntek azok számára, akiknek az első és legfontosabb szín a fekete.

 

Fukszia

Ősszel kizárólag visszafogott színeket hordunk? Dehogy! Az egyik legkeresettebb szín az energikus és élénk FUKSZIA! Kétségtelenül kitűnünk benne a tömegből, s illik minden hölgyhöz, kifejezetten a barna hajúaknak áll jól. Ahogy a divatvilág szakértői tartják: „ez a szín csak a merészeké”, ezért idén ősszel TOTAL LOOK verzióban hordjuk. Melyik hölgy vágyik feltűnő kinézetre?

 

Barna

Unalmas és nem túl kifejező? Nem is tévedhetnénk nagyobbat! Az idei felvonásban a barna lenyűgöz bennünket a mélységével és intenzitásával. Különösen tetszeni fog a bőr ruházaton, melyeken a folyékony csokoládét juttatja az eszünkbe.

 

Ugyan sok szín már nem először tér vissza a trendek közé, ez is csak arra utal, hogy időállók és érdemes beszerezni a ruhatárba. Készülj fel a közelgő őszre és meríts ihletet a bonprix.hu újdonságaiból!