Vélemények a termékekről

 

 

Vélemények

 

Oszd meg véleményed a termékekről

  • Véleményed nagyon fontos számunkra. Véleményed megosztása visszajelzés számunkra, hogy a termék megfelelt-e az elvárásaidnak, és ezzel segítesz másoknak a helyes választásban!
  • A termékértékeléseknek köszönhetően te is felhasználhatod más vásárlók tapasztalatait. Ha a megrendelt terméket már megkaptad és véleményezni szeretnéd, kérjük, olvasd el az alábbi szabályzatot.

Vélemények hozzáadása

  1. Véleményt a termékekről a fiókodba való bejelentkezést követően az „Értékelendő megrendelések” menüpont alatt küldhetsz el.
  2. A webáruházban olvasható összes vélemény igazolt vásárlás eredménye, ami azt jelenti, hogy kizárólag olyan cikkeket értékelhetsz, melyeket te rendeltél.
  3. A vélemény moderálást követően a termék oldalán lesz közzétéve. Ez néhány munkanapot is igénybe vehet.

A véleménynyilvánítás szabályai

Kérjük, vedd figyelembe az alábbi útmutatót, hogy a véleményed segítségére szolgáljon a többi Vásárlónak a termékek kiválasztásakor.

 

Közzétehető vélemények:

Nem közzétehető vélemények:

Az adott termék tulajdonságait és használhatóságát értékelik
Áruházunkra és a kiszolgálásra vonatkozó észrevételeket tartalmaz
A termék illeszkedését, anyagát és készítésének minőségét értékelik
Személyes adatokat tartalmaz, mint telefonszám, e-mail cím, vagy más forrásokra utal
Nem csak fényképen vagy a termék leírásán alapul.
Nem tartalmaz termékvéleményt, nem az értékelendő termékre vonatkozik
A termék méretét a testedhez viszonyítva értékelik. Más vásárlók számára segítség, ha megadod a saját méreteidet
Sértő tartalmat, vulgáris kifejezéseket tartalmaz. Fasiszta, rasszista, antiszemita, idegengyűlölő vagy már politikailag radikális kifejezéseket tartalmaz
Az adott termékre reflektál, nem pedig más véleményekre. Sok megjegyzés esetén a válaszok követhetetlenek lesznek.
A magyar helyesírási szabályokat és nyelvtant olyan szinten sérti, hogy értelmezhetetlen vagy érthetetlen

 

A vélemény elküldésének feltételei

  • Minden elküldött vélemény a bonprix kizárólagos tulajdonába kerül. Fenntartjuk magunknak a jogot a beküldött vélemények lerövidítésére vagy megváltoztatására, olyan módon, hogy ennek hatására nem sérül az értelmük, valamint azon vélemények visszatartására vagy eltávolítására, amelyek sértik a szabályzatban rögzített elveket
  • A véleményt elküldő személy beleegyezik, hogy a véleménye időtől és helytől függetlenül korlátlanul felhasználható, valamint garantálja, hogy a véleménye harmadik személy befolyásától mentes.
  • Nincs lehetőség jogi követelésekkel fellépni bármely formájú ellenszolgáltatást illetően.

Gyakran Ismételt Kérdések

A megvásárolt termékekről a Fiókodba való bejelentkezést követően az „Értékelendő megrendelések” menüpont alatt írhatsz véleményt. Ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor emailt is kapsz, melyben értékelésre kérünk. Véleményeket kizárólag a Fiókon keresztül lehet hozzáadni, és csak az általad megvásárolt termékeket értékelheted.

 

Az értékelendő termékek a fiókodban jelennek meg 5 nappal a csomag feladása után és 30 napod van az értékelésre. Ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor e-mailben is megkérünk a megvásárolt termékek értékelésére. Az értékeléshez jelentkezz be a fiókodba és keresd az „Értékelendő megrendelések” menüpontot. Mielőtt véleményt írsz, olvasd el az útmutatónkat: ITT

A véleményeket moderálják, ami azt jelenti, hogy az értékelés beküldésétől a publikálásig akár több nap is eltelhet. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes esetekben ne tegyünk közzé egyes véleményeket. Tekintsd meg az útmutatónkat: ITT

Oldalunkon kizárólag igazolt vásárláson alapuló véleményeket jelenítünk meg, melyeknél teljesen biztosak vagyunk abban, hogy az ügyfél kézhez kapta a terméket, melyet értékel, így élőben meggyőződhetett annak tulajdonságairól és őszintén értékelhet. A webáruházunkban található vélemények olvasásakor biztos lehetsz abban, hogy a termék ismeretében íródtak. A fentebbiek miatt véleményt csak regisztrált felhasználók küldhetnek a Fiókjukon keresztül.