15% engedmény! Csak 2022.10.03-ig. Promóciós kód: 9293

Virágos minta – 2022 tavasz-nyári trendje

2022.05.13


„Virágok? Tavasszal? Eredeti.” – kiáltotta iróniával Miranda Priestly, a legendás Az ödög Pradát visel komédia főszereplője. Tény és valóság, hogy a virágok minden alkalommal visszatérnek a kifutókra, mikor megérkeznek a meleg, nyári napok. Nem csoda, hisz a virágminták színesek, kifejezetten sokfélék és ultra nőiesek. S ugyan Miranda igyekszik távol maradni tőlük, a nők évek óta kedvelik őket az egyre újabb és eredetibb változataikért, melyeket a divatházak bemutatnak nekünk.

2022 tavaszán és nyarán XXL verzióban hordjuk őket. A legtöbb divattervező lemondott az apró virágocskákról, helyettük a nagy szirmok tűnnek fel egzotikus, hawaji változatban.


A következő nagy trend a virágos total look. A feltűnő virágos maxi ruha és a változatos, virágokkal teli overall kétségtelenül az első helyet foglalja el. Az ilyen szett kitűnik a többi kreáció közül a nyári kerti partikon és családi rendezvényeken.

2022 tavaszán a ruhákon látható virágok milyenségére is érdemes felfigyelni. Többségében eredeti virágos minták láthatók egy kis retró beütéssel, melynek színe jellegzetes, ilyenek pl. a pipacsok és rózsák.

A női ruhatárak kétségtelenül időtlen slágerei természetesen a romantikus, lenge ruhák. Ebben az esetben nem kell szigorúan tartanunk magunkat az aktuális trendekhez. Lehet akár boho, apró virágos, vagy akár színes, élénk virágos mix – a romantikus, nőies ruhák mindig jól mutatnak és számtalan alkalomra felvehetők.

Melyik trend nyerte el leginkább a tetszésed? Merész vagy és bevállalod a virágos total lookot vagy lágy, virágos elemeket választasz, s így a minimalista szettjeidnek egy kis tavaszi hangulatot kölcsönzöl? Tekintsd meg a bonprix új, tavaszi kollekcióját, mely tele van ihletekkel!