15% árengedmény! Csak 2022.06.26-ig. Promóciós kód: 6266

 Farmernadrágok!

13.05.2020

Ezt az univerzális, sőt, kultikus nadrágot az év minden szakában, számtalan variációban lehet hordani. Hogy minél jobban nézz ki benne, az adottságaidhoz, mint a magasságodhoz, derék- és csípőszélességedhez igazodó szabást érdemes választani. Élj a tanácsainkkal és válassz olyan farmert, melyben csodásan fogsz kinézni! Jó olvasást.

Női farmerek – tanácsok plus size méretű hölgyeknek

Az öltözködés titkait figyelembe vevő, helyesen megválasztott ruha valóban „csodát” tud művelni. Tökéletesen elrejti azokat a testtájakat, melyeket lepleznél, és kiemeli azokat, amelyeket ki szeretnél hangsúlyozni. Nagyobb méreteket hordasz? Olyan útmutatót keresel, mely eloszlatja a kétségeidet és egyben segít összeállítani a szettedet? Jó helyen jársz!

Az egyenes szárú női farmer, azaz az ún. „straight leg”, olyan nadrág, melynek minden teltebb hölgy szekrényében helyet kellene kapnia. Mi ráadásul egy sötétebb színű modell mellé tettük le a voksunkat, így a nadrág még sokoldalúbb:

• a magas derék meghosszabbítja a lábakat, s egyben megnyújtja az alakot,
• a fekete szín optikailag karcsúsít,
• az egyenes szár megtartja a test arányait

Az ilyen típusú nadrágban jól fognak kinézni azok a hölgyek, akik szeretnék elrejteni a masszív combjaikat, meg az alacsony és közepes növésűek, valamink azok, akik „alma” formájúak.

A farmer csőnadrág az a modell, mely a homokóra alakú hölgyeknek áll jól. Érdemes magasított derekú darabot választani, mely meghosszabbítja a lábakat. A kissé nagyobb pocak elrejtéséhez a nadrághoz laza, oversize felsőt vagy blúzt ajánlunk, amely tökéletesen kontrasztban áll a szűk nadrággal. Az alak meghosszabbításához magassarkú körömcipőt ajánlunk. Jó megoldás lehet egy póló is, melyet betűrhetünk a nadrágba, fölé pedig hosszabb, kigombolt inget vagy gomb nélküli kardigánt húzz.

A 7/8 hosszúságú farmer ideális a tavaszra és nyárra. Ne tagadjuk viszont, hogy kissé rövidíti a lábakat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a teltebb alakú hölgyek nem hordhatják! Bátran felvehetik, mi pedig konkrét szabásvonalakat is ajánlunk: sötét színű, hímzések, díszítések és kivágások nélkülieket. Az ilyenek ugyanis felhívják a figyelmet a masszív combokra, és szélesítik azokat. A 7/8 hosszúságú női farmerhez jól állnak a hosszabb pólók – érdemes azonban azok első részét kissé betűrni a nadrágba, hogy meghosszabbítsuk elöl az alakunkat. Mindezen felül a képen látható modell derekán széles gumi található, mely ideális megoldás azoknak a hölgyeknek, akik el szeretnék rejteni kissé nagyobb pocakjukat.

Tanács

A 7/8 hosszúságú női farmerhez tanácsos magassarkú cipőt választani. A vastag sarok vagy tűsarok azért ideális, ugyanis meghosszabbítja a lábakat.

Női farmerek – modellek vékony és filigrán hölgyeknek

A vékony nők számtalan ruhában jól néznek ki. Nadrágok esetében, ami leginkább hozzájuk illik, a fentebb említett farmer csőnadrág, 7/8 modellek, oldschool bootcut nadrágok (száruk a térd alatt, egészen a nadrág aljáig kiszélesedik) és sok más. Most három modellt mutatunk be, melyekben az apróbb hölgyek csodásan fognak kinézni.

A divatos boyfriend típusú női farmer a legutóbbi szezonok slágere és a tavasz, meg a nyár kötelező darabja. Kényelmes, nem korlátozza a mozgást és tökéletesen beleillik a laza, nyaralós hangulatba. Tornacipővel vagy balerinacipővel állnak a legjobban, de nincs akadálya, hogy szembemenj a divattal és tűsarkút, vagy magassarkú szandált (pl. sarut) válasszunk hozzá. Laza és egyedi szabása, koptatása, világos színe és felhajtott szára miatt nem mindenki néz ki benne egyformán jól. Főleg a magas, vékony, kifejezetten keskeny csípőjű hölgyeknek ajánljuk.

Mint a neve is mutatja – SKINNY – ebben a konkrét nadrágtípusban a nagyon vékony lányok mutatnak jól. Kissé teltebb hölgyek is felvehetik, ha megfelelő kiegészítőket és felsőt választanak mellé. Ezek a divatos női farmerek nagyon hozzátapadnak az alakhoz, a koptatásoknak köszönhetően pedig fiatalosnak hatnak.

Az ún. koptatott farmer a szezon egyik legforróbb slágere. Az ilyen eredeti színű dzsekik, szoknyák és nadrágok elárasztották a butikokat. Kollekciónkból sem hiányozhatnak. Az ilyen stílusú női farmer kiváló választás a tavaszra és nyárra, pólóval és szandállal nagyszerűen mutat. Párkát, blézert és sok más ruhadarabot is felvehetsz hozzá!

A 7/8 hosszúságú női farmer, a női csőfarmer és a klasszikus straight leg modell mind olyan nadrág, mely sokaknak jól áll. Ajánljuk a szteccs farmert is, mely rugalmasan tágul, tehát csodásan hozzáidomul a testhez. Vedd figyelembe tested jellemzőit, válaszd ki a megfelelő lábbelit, valamint a szett fölső részét és számtalan alkalommal élvezheted a csodásan megkomponált kinézeted!

A bonprix szerkesztősége