15% árengedmény! Csak 2022.06.26-ig. Promóciós kód: 6266

Stílusos kabátok az őszre. Nézd meg milyen trendek dominálnak a divatban a közelgő szezonban

24.09.2021

 

Ebben a szezonban a klasszikusok és néhány extravagáns újdonság ihletett meg bennünket. Egy biztos, attól függetlenül, hogy melyik trendet választjuk, hiper-szuper stílusosak leszünk és persze a kiválasztott darab kényelmes és praktikus is lesz. Nézz körbe a divatos őszi kabátok között!

 

A mindig divatos teveszín

 

A teveszín, a bézs és a nude árnyalatai az idei ősz legnépszerűbb színei. Gyakran feltűnnek a kifutókon, ám ebben a szezonban duplázott erővel térnek vissza. A tevesárga trench legendás szabású, melyre nem csak a szüleink, hanem még a nagyszüleink is emlékeznek. Nem csoda, hogy a nők már évtizedek óta kedvelik, hiszen elegáns és kifejezetten praktikus, minden szetthez illik.

A hűvös, szeles napokon szeretünk valami melegbe és puhába belebújni.

Tökéletes választás ilyenkor „2021 őszének legdivatosabb kabátja”, azaz a kellemes, meleg bundával borított kabát. A plüssös kabátok (a leggyakrabban szögletes) oversize szabásban kaphatók, jellegzetes gallérrésszel és térdig érő hosszal.  

Jelentkezz be az Instagramba és nézd meg, hogy hogyan kombinálják a legdivatosabb IT lányok a szőrmés kabátot! Mint látható, kreativitásuknak nincs határa, s mint kiderült, a vastag oversize kabát csodásan mutat nem csak a csízmákkal, de sportcipővel és baseballsapkával is

.

A színek ereje a szürke ősszel

Ki mondta, hogy ősszel csak nyugodt, visszafogott színeket hordhatunk? Törjük meg az időjárás szürkeségét és szerezzünk be a szekrényünkbe élénk, feltöltő színeket! Az intenzív rózsaszínt, élénk narancssárgát és zöldet válaszd, ha szeretnéd felélénkíteni a ruhatáradat. Bátran kísérletezz a kiegészítőkkel, melyeknek egyáltalán nem kell egységesnek lenniük az öltözetünk többi részével, mivel az eredetiségen van a hangsúly. A kockás sál és a bakancs tökéletes lesz az őszi színes kabát mellé.

Ökobőrből készült dzsekik és kabátok

 

Ebben a szezonban a kifutókról nem hiányzik az extravagancia sem. Az ökobőrből készült, Matrix ihlette kabát minden kétséget kizáróan elnyeri a földtől elrugaszkodott divatrajongók kegyeit.

A tervezők beleszerettek ebbe az összeállításba és gyakran bemutatják a kifutókon, tehát kijelenthető, hogy a bőrkabátok meghódították a divatvilágot, s minden arra mutat, hogy ez még egy jó ideig így marad. A 2021 őszi-téli szezonban ez az anyag főleg visszafogott színekben tűnik fel, a barna, bézs, világos ekrü, valamint klasszikus fekete árnyalatokban. Nagy népszerűségnek örvendenek (a kabátokon kívül) az oversize szabású ökobőrből készült zakók is. A divatrajongók kiszélesedő szárú nadrággal vagy „mom jeans” típusú farmerrel hordják, hozzá pedig sportcipőt vagy bakancsot húznak. Mi odavagyunk ezért a szettért, és ti?

 

Még több ihletet találsz ezen az oldalon: https://www.bonprix.hu/kategoria/1202/kabatok/. Találd meg a számodra ideális szabást a közelgő hűvös napokra

.