Női top – a forró napokon tökéletes ruhadarab

30.07.2021

 

A topok minden nyárkedvelő kedvencei. Amikor a hőmérő szála 25 foknál magasabbra kúszik fel, örömmel keressük elő a szekrényünkből a kedvenc topunkat és különböző összeállítások alapdarabjává avanzsáljuk. Milyen topok divatosak idén nyáron? Melyek időtlenek és állják meg a helyüket szezonokon keresztül? Induljunk el felfedezni őket!

 

Crop top

Már több szezon óta egyre gyakrabban csodálhatjuk meg az utcákon a női derekakat a divatos crop topoknak, azaz a hasat szabadon hagyó felsőknek köszönhetően. Szettben: blézerrel és magas derekú rövidnadrággal, derékig érő farmerrel és sportcipőkkel vagy strandkiegészítőként, feltűnő, pasztell színben. A crop top minden stílushoz és számtalan nyári összeállításhoz illik!

 

Időtlen divatklasszikus

Az elegancia, klasszikus kinézet és minimalizmus rajongóinak. Az egyszerű szabású, egyszínű, általában semleges árnyalatú topok minden nő ruhatárában igazi „must have”-nek számítanak. Tökéletes alapdarabok pl. irodai viseletként, mikor klasszikus fekete blézer alá vesszük fel, vagy farmerrel és vastag szövésű pulóverrel.

Az ujjatlan fehér, fekete és bézs topokkal gyorsan stílusos szettet alkothatunk bármilyen alkalomról is van szó. Ha kissé rafináltabbá tennénk a viszonylag egyszerű szettünket, akkor ahhoz elég egy masszív nyakláncot felvennünk.

 

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek


A gyönyörű idő és a hosszú napok kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy szabad ég alatt eddzünk. A sporthoz kialakított topok tökéletesek a nyári edzéshez, mivel igen kényelmesek a melegben is. Mi több, még szívesebben sportolunk, ha a kényelem mellett még divatosnak és vonzónak is érezzük magunkat. A topok a casual szettek állandó darabjai is. A trendszetterek szívesen hordják őket a mostanában divatosnak számító biciklis rövidnadrággal és masszív sportcipővel. A sportos jelleget viszont megtörheti egy feltűnő nyaklánc és karkötő.


Színek és minták!


A nyár arra is tökéletes, hogy elővegyük a szekrényünkből a feltűnő színekben és bolondos mintákban gazdag ruhákat. Legyen a szettünk nyárias, vidám és válasszunk divatos mintájú topokat! Tetszhetnek akár a bájos virágok, apró növények akár a stílusos állati minták – ebben a szezonban minden szívesen látott!

 

Nézz be a webshopunk topokat tartalmazó kategóriájába és találd meg a számodra ideális darabot a forró nyári napokra!