Női hálóingek
– gondoskodj a maximális kényelemről és a csábító kinézetről

Milyennek kell lennie a hálóingnek? Mindenekelőtt maximális komfortot kell biztosítania a testünknek alvás közben, a bőrt pedig óvja. Nem szabad megfeledkezni az esztétikai értékéről sem – hiszen a kiválasztott terméknek el kell nyernie a tetszésünket. Különbözőféle női hálóruhákat mutatunk be a kényelmes szettektől a csábító neglizsékig.

24.07.2020

Érzéki hálóruha
– mikor a gyengédség kerül az előtérbe

Ha kifejezetten nőiesnek szeretnéd magad érezni, akkor feltétlenül kifinomult, vékony anyagból készült, női bájokat kihangsúlyozó hálóinget vegyél elő a ruhatáradból. A csábító csipkék, stílusos kivágások és ízléses szabás olyasmik, amivel egy fenséges hálóingnek rendelkeznie kell. Legyél otthon is csodálatos, válassz magadnak valamit – ebben szívesen segítünk!

Az érzéki, combközépig érő, pántos hálóing kifejezetten nőies. A vörös és fekete találkozása fekete csipkékkel körítve – ennél tökéletesebb választást nehéz elképzelni a kettesben töltött csodálatos estéhez. Lágyan csillogó anyagból készült, amely még jobban kiemeli különleges jellegét.

Szívesen pezsgőznél a teraszon, miközben gyönyörködsz a nyáresti naplementében, vagy csak barangolnál a kertben a frissen lefőzött kávéval? Szabadnapod van, nem sietsz sehova? Bújj bele a bájos köntösbe, meg a kényelmes papucsba és élvezd az otthon meghitt csendjét. Olyan modellt ajánlunk, mely olyan érzéki és nőies, mint a fentebbi hálóing. A fürdőköpeny széles ujjaival és elegáns, csúszós anyagával a japán kimonókat juttatja az eszünkbe.

Ekrü színű hálóing, mely épp, hogy a térdünkig ér – ez bizony számos hölgytársunknak megtetszik majd. Sokoldalú, kényelmes és egyben nagyon ízléses. Finom csipkés minta és apró masni díszíti. 95% modálból készült, amely természetes alapú, cellulózból készült anyag. A modál bőrbarát, felszívja a nedvességet és engedi a bőrt szellőzni.

Hálóing – a legnagyobb kényelem

Ha kedveled a fiatalos stílust, fesztelenséget és lazaságot, akkor a laza póló és nadrág együttese bizonyára telitalálat számodra. A lustálkodós hétvégéken akár fel is válthatja a tréningruhát, amelyben akár egész nap otthon heverészel és élvezed a kikapcsolódást. Hiszen mindenki rászolgál egy kis gondtalanságra!

A póló és rövidnadrág megbízható alvótárs, amely akár még jó ajándék is lehet. Kifejezetten sokoldalú darab, szinte minden életkorban ajánlott a hölgyeknek. 100% pamutból készült.

A vidám mintájú hálóruha együttes a legjobb választás, ha szereted az egyedi megoldásokat – laza, kényelmes és lányos darab. A fenti modellhez hasonlóan 100% pamutból készült.

Ez a laza hálóruha ismét olyan darab, amely 100% pamutból készült. Nem szorítja a testünket és maximális kényelmet biztosít. Feltétlenül nézz meg más színű hálóingeket is.

A bonprix szerkesztősége