10% engedmény + ingyenes kiszállítás! Csak 2022.08.14-ig. Promóciós kód: 7248

Női fehérnemű –
hogyan válasszunk

30.04.2020

A jól megválasztott fehérnemű nem csak kényelmet jelent, hanem garantálja a csodás kinézetet is. Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan válaszd ki a megfelelő fehérneműt. Ehhez nem csak az egyes alaktípusokat kell figyelembe venni, hanem azt az öltözéket is, amely alatt azt hordani fogjuk. Itt főképp az alapvető női fehérneműkről lesz szó, azaz a klasszikus melltartó + bugyi együttesről.

Fehérnemű – válaszd az alakodhoz illőt

Az adott testformához leginkább illeszkedő fehérnemű megtalálásához mindenekelőtt a mell méretét és az általános alaktípust kell figyelembe venni, mivel teljesen másra van szükségük a filigrán alakú hölgyeknek, és másra a plus size méretűeknek. Az alábbiakban bemutatunk néhány modellt és eláruljuk, ki fog a legjobban kinézni az egyes darabokban.

Fehérnemű szettek nagy mellű nőknek

Azoknak a hölgyeknek, akiknek nagy a mellük, kifejezetten a vastag pántú és merevítős melltartókat ajánljuk – e kettő megfelelően tartja a mellet, ami komfortot és a mozgás szabadságát biztosítja. A melltartó mellé érdemes alakformáló női alsót választani (2 db-os készlet), melyet kiegészíti a szettet.

Kiválóan bizonyít a T-shirt melltartó is, mely szintén merevítős. Mint a fenti modell, széles pántokkal rendelkezik, jellegzetessége pedig az edzőtrikóra emlékeztető felsőrésze. Azoknak a hölgyeknek, akiknek a nagy melleken kívül kissé teltebbek is, és ezt a tényt időnként szívesen elrejtenék, javasoljuk, hogy válasszanak speciális, karcsúsító alsót, mely formálja a hasat és az alakot is.

Figyelem

Az együttesbe tartozó alsók és melltartók általában külön-külön kerülnek árusításra, és két különböző kategóriában találhatók: „női alsók” és „melltartók”. Ezt érdemes észben tartani fehérnemű szettek keresésekor.

Milyen melltartót válasszunk kisebb mellekhez?

 

Ezt a modellt azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akiknek az átlagosnál kisebb a mellük. A merevítő nélküli melltartó jól illeszkedik a testhez, nem áll el, benne gyönyörű és mindenekelőtt természetes a kinézet. A merevítő nélküli modelleket ajánljuk a tinédzsereknek is, akik az első melltartójukat szeretnék beszerezni. A melltartó mellé stílusos alsót is választottunk, ezek együtt érzéki női fehérnemű szettet alkotnak

A mell minél jobb kiemeléséhez a push up melltartót ajánljuk – ez a női fehérneműk „must have”-je. A megfelelően formált kosárnak köszönhetően tökéletesen megemeli a melleket és egyben olyan hatást ér el, hogy azok nagyobbnak tűnnek. Jól illik pl. a mély nyakkivágású ruhákhoz és blúzokhoz, amikor különösen csábító külsőt szeretnél varázsolni.

Kifejezetten ajánljuk a két, különböző színű darabot tartalmazó szettet. Válassz hozzá csipkés alsót és valóban különleges hangulatod lesz!

Női fehérnemű együttesek testhez tapadó ruhához

A tökéletesen tapadó ruha, a szűk ceruzaszoknya, a lágy, mintegy leomló anyagból vart öltönynadrágok olyan darabok, amelyekhez alaposan meg kell választani a fehérneműt. A nem megfelelő alsónemű zavaróan kirajzolódhat a hátsónkon, a rosszul kiválasztott melltartó eláll, így gyűrődéseket okoz a blúzon vagy ruhán. A helytelenül megválasztott fehérnemű szett tehát elronthatja a gyönyörű, és odaillő kreáció összhatását. Ezért nem is késlekedünk tanácsainkkal, s rögtön konkrét termékeket is ajánlunk.

Varrás és díszítések nélküli modellek

Az egységes anyagból készült, varrás nélküli alsó, valamint a sima, csipkedíszek és minták nélküli melltartó tökéletes szettet alkot a tapadós ruhához. A testszín ideális a fehér színű ruhákhoz – nem tűnik ki alóla.

Az ujjatlan felsőkhöz és ruhákhoz nélkülözhetetlen a lecsatolható pántú balconette melltartó. A szűk szoknyákhoz és nadrághoz illik a tanga, de érdemes vékony, csipkés modellt választani, amely nem szorítja a hátsónkat. 

A bonprix szerkesztősége