10% engedmény + ingyenes kiszállítás! Csak 2022.09.25-ig. Promóciós kód: 9259

Mivel tűnik ki a modern fiús lányok stílusa?

2021.10.22

Ugyan az érzékiség és nőiesség mindig divatos marad, ebben az évszakban mégis kissé a háttérbe vonulnak. Az őszi-téli trendek élén a flapper stílus tűnik fel. Blézerek, klasszikus szabások és egyszerűség – ezeket részesítjük előnyben a közelgő hűvös hónapokban.

 

Kényelmes ruhák flapper stílusban


A karantén időszaknak hála kétségtelenül megszerettük és jobban értékeljük a kényelmet és szabadságot. Nem véletlen, hogy a kollekciók tele vannak „otthoni” ruhákkal, olyasmikkel, mint a kellemes érintésű kötött darabok vagy a laza szabások: straight vagy boyfriend farmerek, bő pólók és oversize pulóverek. Mindehhez egy kis smink, szabadon hagyott, kócosnak ható frizura és teljes lazaság. A Coco Chanel által világszerte elterjesztett férfias ruhadarabokat napjainkban ismét felfedezik a divatrajongók.

A fentebbiekhez hasonlóan a rendezvényekre is férfiasabb darabokat kezdtünk el hordani. A klasszikus öltöny total look-ja nem csak stílusos, hanem egyedi és persze cseppet sem közönséges. Mindezt már Yves Saint Laurent is bebizonyította, aki a 60-as években megtervezte az első nadrágkosztümöt. 

Ha bő és kényelmes szabásról beszélünk, nem feledkezhetünk meg az oversize dzsekikről, amelyek ebben az évszakban gyakran feltűnnek az utcákon. Ne habozzunk tehát néhány mérettel nagyobb dzsekit is betenni a bevásárlókosárba, mivel idén ősszel ez a sláger.

Férfias divatklasszikusok, hölgyeknek

A klasszikus fehér ing természetesen nem csak a férfiak kiváltsága. Könnyedén hordva, bő és nagy méretben csodásan mutat a ceruzaszoknyával és a tűsarkúval. Sőt, hétköznapi, kötetlen verzióban akár farmerrel és kényelmes sportcipővel is viselhető.

 

Idén ősszel és télen sok múlik a kiegészítőkön is. Ezek között vannak olyanok, melyeket a párunk szekrényéből is kölcsönvehetünk, például nem mást, mint aaaz… övet! Az alakot tökéletesen kiemeli a legegyszerűbb, klasszikus fekete darab, melyet kedvenc farmerünkhöz felveszünk.

 

Míg egykor nehéz volt elképzelni a nőies szetteket szoknyák vagy egyberuhák nélkül, napjainkban bátran szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és tetszés szerint kombinálhatjuk a ruháinkat, szinte mindenféle megkötés nélkül. A férfiak ruhatárából kölcsön vett klasszikus darabok feldobják az öltözékünket, s az is lehet, hogy ezek teszik teljessé az egész összeállításunkat.