Mit adjunk ajándékba nőknek? Hét ajándékötlet karácsonyra

03.12.2021

 

Mariah Carey egykor ezt énekelte: „All I want for Christmas is you”. A szeretteink körében töltött karácsony különleges. Az egymás jelenlétében és társaságában eltöltött időn kívül szimbolikus és kedves gesztus egymás megajándékozása, mely történhet közvetlenül vagy a karácsonyfa alá tett csomagok formájában. Azonban az ajándék kiválasztása gyakran kihívást jelent, ezért a bonprix úgy döntött, hogy a segítségedre siet. Bemutatjuk a listánkat, mely választ ad arra a kérdésre, hogy „Mit válasszunk hölgyeknek?” Íme a javaslataink!

 

1. Stílusos pizsama


Mindenképpen legyen meleg, kényelmes és divatos mintájú. Nagy népszerűségnek örvendenek a karácsonyi mintás darabok és a minimalista, nem kevert színű darabok. Neked már csak el kell döntened, hogy melyik pizsamának örülne leginkább a megajándékozott. Gondolkozz el azon is, hogy vajon kétrészes pizsamával csalhatnál mosolyt az arcára, vagy egy lenge hálóinggel (röviddel vagy egy kissé hosszabbal).

2. Érzéki fehérnemű

Tökéletes ajándék hölgyeknek – a férfiaktól. Az érzéki, nőies szett sokaknak örömet okoz, kifejezetten nőiesnek és szexisnek érzik magukat általa. A legbiztonságosabb, ha a klasszikus fekete szettet választod, mivel azt a hölgyek többsége is beszerezné magának és ízléstől, valamint stílustól is független. Kiválónak bizonyulnak a bézs és fehér színű modellek, melyeket lágy csipke díszít. Választhatsz valamit merész piros színben is, amely nem mellesleg illik a karácsony színeihez is. Jó ötlet lehet a stílusos melltartóból és elegáns alsóból álló szett is, mely nem csak szép, hanem praktikus ajándék is.

3. A vágyva vágyott kreáció

Ha a megajándékozandó hölgy divatrajongó, vagy csak egyszerűen szívesen vásárol magának új ruhákat, akkor egy stílusos felső, ruha vagy szoknya igazi telitalálatnak bizonyulhat. Akkor a legegyszerűbb a helyzetünk, ha tudjuk, hogy épp mit keres a hozzánk közeli személy. Ha azonban nem sejtjük, hogy milyen divatos dolgokra áhítozik, akkor elárulhatja az, ha belenézünk a bevásárlókosarába vagy a kedvencek közé tett dolgok listájába. Ha a karácsonyfa alatt felfedezi a rég áhított ruhát, akkor bizonyára nagyon meglepett lesz!
Vásárlás előtt bizonyosodj meg az adott hölgy méretéről, a kedvenc mintáiról és színeiről.

 

4. Divatos táska

A táska az egyik legfontosabb női attribútum. Számtalan feladatot betölt, és minden eseményre velünk tart. Az egyszerű megoldásokat kedvelő hölgyek mindig a legsokoldalúbb és leginkább használható táskát keresik, amelybe a legszükségesebbek beleférnek. A divatrajongók ugyanakkor több példányt is tartogatnak a különféle alkalmakra. Neked kell eldöntened, hogy mely csoportba tartozik a megajándékozandó személy. Választhatsz a nagy és masszív, ún. shopper bag típusú táskák közül, vagy a kisebb ridikülök kínálatából, ezek a különleges alkalmakkor kerülnek elő.

5. A sportosaknak

 

Az aktív kikapcsolódást kedvelő hölgyek is találnak maguknak valót a bonprix-nél. Ilyen a kényelmes és többfunkciós sportruházat, az edzőterembe elvihető méretes táska és a futáshoz vagy edzőterembe való cipők. Ha aktív sportrajongó ajándékáról van szó, akkor válassz valami hasznosat, így például sportolásra alkalmas leggingszet vagy pulóvert, amely minden bizonnyal jól jön majd az edzéshez.

6. Az otthonülőknek

A jó közérzet kialakításában kifejezetten fontos szerepet játszik a beltér kinézete. Válassz tehát divatos dekorációt, amely a lakás tereit kiegészíti. Hangulatos gyertya, stílusos párnahuzat, esetleg puha pléd vagy takaró? A karácsonyos dekorációk kifejezettek bájosak és hangulatosak, tehát a gömbök, fények és más ékességek, melyek szebbé teszik a karácsonyi otthonunkat, ideális választásnak bizonyulnak.

Még több nőies ajándékötletért nézz be webáruházunk speciális, erre kialakított oldalára: Ajándékötletek