Kempingezés – mibe öltözzünk?

2021.08.06

 

Míg egyesek a legszívesebben luxushotelben töltik a nyaralást, mások örömmel készülnek a kempingezésre. Idén kifejezetten nagyra értékeljük a friss levegőn töltött kikapcsolódást, nem is csoda, ha a sátorhelyek igen népszerűek. A divat és a nyári trendek is ehhez igazodnak. Nézzük meg, mi a menő ebben a szezonban!

 

Casual ruházat a természet színeiben

A kempingezéshez használt ruházatot mindenekelőtt visszafogott, természet által ihletett színvilág jellemzi. A bézsek, a khaki árnyalatai és a nude a szafari vadságát és a föld színét juttatják az eszünkbe. A vidéki kirándulásra választott ruháknak mindenekelőtt kényelmesnek kell lenniük, ezért ne feledkezzünk meg a kapucnis pulóverről, tréningnadrágról és a kényelmes farmerről sem. Nem titok, hogy a nyári esték időnként hűvösek lehetnek, ezért mindenképp vigyél magaddal pulóvert, amely nélkülözhetetlennek bizonyulhat a sátorban töltött éjszaka során. Szintén pakolj be néhány pamut pólót és rövidnadrágot is, melyek a meleg napokon jönnek majd jól.

Stílusos felsőruházat – divatos női dzsekik

A csomagunkba jó, ha bekerül egy kényelmes és praktikus softshell típusú dzseki is. Ennek speciális vízhatlan membránjai és lélegző anyaga minden időjárási viszonyok között beválik, praktikus zsebeinek és csatjainak köszönhetően pedig mindig minden kéznél lesz. A webáruházunkban kapható számtalan női dzseki közül választhatsz magadnak a szezonok óta divatos párkák közül is (ez az első őszi zuhatagok idején is jól jön majd), valamint nyári kirándulásokhoz tökéletes női dzsekit is. Ideális megoldás lehet ezeken kívül a cipzáros mellény is.

Kényelmes kempingezés – válaszd ki a megfelelő lábbelit 

A kemping divatvilágában mindenekelőtt a kényelem számít. A kényelmes túracipő a sikeres, hosszú kirándulások alapdarabja. A megfelelően kialakított, bokát tartó lábbeli segít elkerülni a sérüléseket. Ha többnapos kirándulásra készülünk, mindenképp érdemes több pár cipőt is magunkkal vinni, akár csak a változó időjárásra tekintettel is. Mindenképpen csomagolj be sportcipőt és papucsot is, amely jól jöhet, ha tópartot jelöltél ki célul.

A kontrasztok divatja

Kempingtáska és ékszer? Esetleg túrahátizsák és egy masszív, vastag nyaklánc? Ebben a szezonban a túrához használt hátizsákot akár egyberuhával vagy passzos szoknyával is hordjuk. Az ilyen kempingfelszerelések női ruhadarabokkal való párosítása igazi divatos extravagancia! Mindenképp tedd el a baseballsapkát is, vagy egy divatos kalapot és napszemüveget – ezek a darabok az egész kinézetet feldobják, és nélkülözhetetlennek bizonyulhatnak a nyári kirándulások során.


Csillagokkal teli, szabad ég alatt töltött éjszaka, erdőben honoló csend, csupán a fák suhogása hallatszik. Igeeen – a természet ölén töltött nyaralás egyedi és különleges. Ugyanilyen egyedi lehet a mi stílusunk is. A nyaralás előtt szerezzük be a kempingezéshez szükséges felszerelést a legújabb kollekcióból:

 

> Softshell dzseki https://www.bonprix.hu/cimke/noi-dzsekik-es-kabatok/softshell/

> Túracipő https://www.bonprix.hu/cimke/noi-sportcipok/trekking/

> Hátizsákok https://www.bonprix.hu/kategoria/3095/hatizsak/