Hogyan öltözzünk a munkába nyáron? Néhány megbízható összeállítá

2020.07.02

A kinti meleg és az irodákra jellemző légkondicionálás duettje igazi kihívást állít elénk a ruházat kiválasztásánál. Olyan öltözéket kell kivennünk a szekrényből, amiben nem sülünk meg, de nem is fogunk fagyoskodni, ezen felül pedig figyelembe kell vennünk a munkahelyen érvényes ruházkodási előírásokat, és persze a saját kényelmünket. Milyen szettet válasszunk, ami mindennek megfelel? Máris segítünk!

 

Elegáns nadrág – számíthatsz rá

A nyári viselésre alkalmas nadrág mindenekelőtt vékony, jól szellőző anyagból készüljön, amely segíti a megfelelő légmozgást – nyaralás alatt ennek nagy jelentősége van! Érdemes világos színű modellt választani, amely visszaveri a napfényt, ezért a szettjeinkben olyan nadrágokat mutatunk be, amelyek megfelelnek a fenti két kategóriának, sőt! Mindig igyekszünk olyan összeállításokat ajánlani, amelyek követik a legújabb trendeket. Nézd csak meg!


A kosztüm a női üzleti divat szinonimája; sokáig volt, van és valószínűleg még évekig annak a csúcsa is lesz. Tökéletesen mutat szettként, bár külön is lehet hordani, pl. a nadrág részt elegáns blúzzal felvenni, vagy fordítva, a blézert csőnadrággal vagy klasszikus farmerrel párosítani. Mi egyszerű szabású, lágy menta színű kosztümöt választottunk – ideális a nyárra!

 

A fehér csőnadrágból és gombolós fekete blúzból álló szettet félhivatalosként lehet jellemezni. Mindehhez nyitott balerina cipőt választottunk, amely kevésbé alkalmi, mint a tűsarkú, de nem is annyira hétköznapi, mint a szandál vagy a papucs. Hová lehet felvenni ezt az összeállítást? Az irodába, boltba, fodrászhoz csakúgy, mint a klubokba vagy éttermekbe. Olyannyira sokoldalú, hogy számos helyszínen megállja a helyét. A fehér és a fekete időtlen duettje soha nem unható meg, és rengeteg alkalommal tökéletes.

 

Mit szólsz a kissé könnyed, rózsaszín, fekete kockás culottes nadrághoz? Szerintünk tökéletes nyári munkahelyi darab, ha sima blúzzal vagy pólóval és magassarkúval vesszük fel. Gyorsan hozzáadjuk, hogy a munkahelyi ruháknak nem kell túl bonyolultnak lenniük – jobb a klasszikusnál maradni, melyet maximum egy eredeti kiegészítő dob fel – ebben az esetben ez a rózsaszín culottes. Azon kívül, hogy igazán divatosan néz ki, egy igazán egyszerű okból szintén érdemes ezt választani: laza és szellős.

Nyári ruhák a munkába

Marylin Monroe úgy tartotta, hogy a nők legjobb barátai a gyémántok. Mi viszont a ruhákat tartjuk annak! A hölgyek a legünnepélyesebb alkalmaktól kezdve, mint pl. az esküvő, egészen a leghétköznapibb alkalmakig ezeket választják. Ez a kifejezetten nőies darab mindig kiemeli a gyengébbik nem szépségét! Három egymástól teljesen eltérő ruhát ajánlunk, amelyek tökéletesen beválnak a munkahelyeken: elegánsak, kényelmesek és nem kihívók.

 

Len pólóruha és púderrózsaszín magassarkú? Csodásan hangzik, és tényleg úgy néz ki. A len az egyik legjobb anyag a nyárra: könnyű, szellős és nem utolsó sorban a nyári hónapok fesztelenségéhez illik. A gombos pólóruha az alakot kihangsúlyozó övvel kifejezetten nőies választás. Egy percig se habozz, hordj idén nyáron len ruhákat!

 

Az állatos minták már néhány szezon óta népszerűségük csúcsán vannak. Vidd el őket a munkahelyedre is. A szellős, szifon ruha tökéletes választás a hőségben. Ún. pillangó ujjú és lágy fodrokkal ékesített a szoknyarészen, és ami rafinálttá teszi, hogy derékban összehúzható, így csodásan kiemeli a nőies vonalakat.

 

A sárga kétségtelenül a nyár színe. Válassz egyszerű, rövid ujjú, zsebes ruhát, amely minden alaktípushoz illik. A fekete kiegészítők kissé változatosabbá teszik és azoknak köszönhetően a fekete kellékek csodásan kiegészítik ezt a szettet.

Tanács
Ha a munkahelyeden nincsenek szigorú öltözködési szabályok, bátran vegyél fel szandált – akár magassarkút, magas talpút vagy laposat. Amennyiben azonban az előírásokat kell követned, feltétlenül válaszd a tűsarkút, balerina cipőt vagy más olyan lábbelit, mely eltakarja a lábujjakat.

 

Szoknyák a munkahelyen

 

A ceruzaszoknyák jelennek meg leggyakrabban az irodákban, s ez sokoldalúságuknak köszönhető. Karcsúsítják az alakot és elegánsak. Mi az átlagtól kissé eltérő modellt választottunk, mely keresetlen és eredeti – ez a csipkés betétnek és a stílusos gombozásnak köszönhető, így a szoknya kitűnik a többi, klasszikus modell közül. Széles ujjú, mélykék felsőt választottunk hozzá, melyet szintén csipkék ékesítenek.

 

A black&white szett a len ruhákhoz hasonlóan már megjelent ebben az útmutatóban, de ezt az összeállítást nem hagyhattuk ki! A gombolós len midi szoknya egyszerűen felejthetetlen. Egyszerű fekete topot és szintén fekete, magas talpú szandált választottunk hozzá, mely a szettet kissé casual stílusúvá teszi, ám elegendő, ha a szandált felváltod egy lábujjakat elrejtő darabra és máris beillik irodai szettnek.

 

Nem szeretsz kísérletezni a divattal, hanem inkább a minimalizmusra szavazol? Ha igen, akkor ezt a szettet pont neked találtuk ki! A klasszikus, mélykék szoknya és egy kis fekete mintával ellátott csónaknyakú fehér felső igazi telitalálat nyári irodai öltözékként. Ne feledkezz meg a finom, ezüst ékszerről, amely felteszi az egészre a koronát.