Divatos nyári blúzok – 2020 trendjei

28.05.2020

Szeretnéd megismerni a közelgő nyár legforróbb trendjeit? Elegáns női blúzt keresel, amely illik az irodai illemkódexbe és a családi ünnepségekre is? Esetleg hiányoznak a ruhatáradból a casual modellek, melyeket a nyaralás alatt vehetsz fel? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, akkor mindenképpen olvasd el ezt az útmutatót. Megtudod belőle, hogy pl. milyen szabású felsők voltak a legnépszerűbbek a trendsetterek között és mely alkalmakon jöhetnek jól.

 

Nyári blúzok – látványos nyakkivágások

Ebben a szezonban különösen nagy népszerűségnek örvendenek majd a kármen és szögletes nyakkivágások, melyek csábítóak és kifejezetten nőiesek. Tökéletesen illenek a nyári fesztelenséghez, s közben megmutathatjuk milyen szépen barnultunk le, vagy akár az ékszereinket is közszemlére tehetjük. Az ilyen blúzokhoz tökéletes a chocker nyaklánc és a nagy, feltűnő fülbevalók.

 

Kármen nyakkivágású blúzok Bluzki damskie z dekoltem carmen

A kármen dekoltázs, más néven carmen, „spanyol”, „off shoulder”, valamint „flamenco”, látványosan felfedi a vállakat és már egy ideje nagyon divatos. Ideális a strandra, vidéki piknikre vagy a kettesben eltöltött romantikus vacsorára. A kármen nyakkivágásba gyakran rugalmas gumi van bevarrva, melynek köszönhetően gyorsan el lehet fedni a vállakat és így sokoldalú, csónak alakú nyakkivágást kapni.  Lentebb ajánljuk elegáns blúzainkat a nyárra, amelyek idén biztosan slágerek lesznek!


Ez a bájos pasztell világoskék blúz a közelgő nyár elhagyhatatlan darabja. A hosszú, laza ujjai tökéletesen ellensúlyozzák a fedetlen vállakat! A csukló felett össze van húzva, amely eredetivé teszi, csakúgy, mint a gyönyörű, hímzett virágok.


E modell stílusos részei a lágy gyűrődések a nyakkivágásnál és az ujjak végződésénél. Ez utóbbiak kissé lazábbak, aszimmetrikus szabásúak, oldalt divatosan fel van vágva. Mindez világos citromsárga színben, mely tökéletes a nyárra.


Ez az ajánlat kifejezetten azoknak a hölgyeknek szól, akik szeretik a bátrabb szetteket. A felső rövidebb, sőt, a hasnál össze van húzva, ezért kilátszik a köldök. Ez az összeállítás ideális a strandra, de ha magasított derekú rövidnadrágot veszünk fel hozzá, máris kész az ultramodern, városi look!

Szögletes nyakkivágás – másmilyen, mint a többi

Ide a négyszögletes, téglalap alakú nyakkivágások tartoznak. Ebben a szezonban az ilyen típusú blúzok igazán népszerűnek számítanak, sok hölgy választja ezeket. Csodásan kiemelik a melleket (azokat optikailag növelhetik), és kissé „meghosszabbítják” a nyakat. Tekintsd meg kínálatunkat a szögletes nyakkivágású blúzok kategóriájából!


Szögletes nyakkivágás, összehúzott rövid ujjak és intenzív smaragdzöld szín – minden, ami ebben a szezonban divatos! A felsőhöz színes sortot vagy farmerszoknyát válassz és élvezd a fesztelen nyarat!


Ez a felső tökéletesen megtestesíti a nyári eleganciát: mindenhez illő fehér szín, testhez tapadó szabásvonal, és gyönyörű, csipkés ujjak. Nincs helye az extravaganciának, itt az időtlen minimalizmus uralkodik. Szinte mindenhez felveheted.


A divatos, szögletes nyakkivágáson kívül ennek a blúznak van még egy ebben a szezonban ultradivatos része: a buggyos ujja. Figyelemreméltó még az anyag egyedi szerkezete, mely kissé áttetsző és ráncolt, ezzel különleges hatást nyújt. Tökéletes lesz a hivatalos és kevésbé hivatalos eseményeken.

Áttetsző anyagú felsők – divatosak és érzékiek

A könnyed, szellős, sőt, áttetsző anyagok jelenlegi trendje köszöni szépen, jól van. Szívesen választjuk a tüll és sifon szoknyákat és ruhákat, most pedig eljött a blúzok ideje. A „fátyolos” modellek, amelyek kissé többet mutatnak a testből jelenleg a tervezők és stylistok kedvencei. Ha úgy véled, hogy ezek a blúzok neked túl merészek, akkor se mondj le róluk – egyszerűen vegyél fel alá egy alapdarabnak számító pántos felsőt.


Ez a lányos felső két variációban is jól néz ki: farmerrel fiatalos kinézetű, pántos toppal és ceruzaszoknyával tökéletes a munkába és az ünnepségekre.


Ez a modell az apró pöttyöknek, puffos ujjaknak és a masninak köszönhetően vintage összeállításokhoz tökéletes. Ha azonban modernebb szettre vágysz, felveheted például bőrutánzatú leggingszel vagy miniszoknyával.


Ez az elegáns blúz olyan hölgyeknek jó javaslat, akik nem szeretik a mély nyakkivágást.  Az álló gallér valamint a derékban és a csuklónál látható összehúzások tökéletes kontrasztban állnak a laza szabással. Mindez finom virágos minta társaságában – tökéletes a nyárra.

A bonprix szerkesztősége