A legdivatosabb őszi és téli ruhák áttekintése

06.11.2020

 

Egyberuhák – sosincs belőlük túl sok! Különleges alkalmakkor ezeket vesszük ki a szekrényből, de társaink az otthon töltött lusta hétvégéken, meg a home office alatt is – minden e legnőiesebb ruhadarab szabásától és stílusától függ. Milyen ruhákat választunk majd legszívesebben ősszel és 2020-2021 telén? Kétségtelenül a kötött és bársony példányokat. A műbőr, flitteres és organzabetétes darabok szintén az elhagyhatatlan darabok közé tartoznak majd. Nézd meg a bonprix stílusos modelljeinek összeállítását.

 

Kötött ruhák – télen nélkülözhetetlenek

A kötöttáruk – különösen a vastagon szövöttek – olyan anyagból készültek, ami az év hidegebb felében határozottan a mindennapi szettjeink első számú összetevője – véd a hideg ellen és nagyszerűen illik az őszi-téli hangulathoz. A kötött ruhák kiváló választásnak bizonyulnak, ha nőiesen szeretnél kinézni, de fontos a kényelem a hőérzet szempontjából is. Hordható az őszi sétán, családi találkozón, vagy egyszerűen az otthoni munkavégzéshez.


Fekete, garbós ruha melyet stílusos kötésminta díszít – kétségtelenül jó befektetés lesz az elkövetkezendő évekre, hiszen minden őszi-téli szezonban jól jöhet. Magassarkú csizmával és gyapjúkabáttal elegánsan mutat, de casual kiadásban is jól néz ki, ez esetben bundával és  túracipővel.

 

A harántcsíkolt, oldalt lépéshasítékokkal rendelkező kötött ruha az egyik leggyakrabban választott modell a bloggerek körében. Fekete bőrdzsekivel és masszív tornacipővel divatos őszi triót alkot. Ajánljuk hozzá az övtáskát, így a korábbi évtizedek divatlapjai által inspirált hatást nyersz.

 

Ha szereted az oversize szabást, akkor ezt a ruhát pont neked találták ki! Akár egy hosszabb pulóverhez is hasonlítható. A puffos ujjak és a vastag szövés hétköznapias jelleget kölcsönöz neki. Ajánljuk hozzá a széles szárú, térdig érő csizmát, valamint a vékony, fekete harisnyát – csábító és egyben kényelmes is.

Estélyi ruhák – szettek számtalan alkalomra

Az idei év más, mint a korábbiak. Kifejezetten kevesebb alkalom nyílt és nyílik arra, hogy ízléses alkalmi ruhába bújjunk. Ettől függetlenül hasznos a szekrényünkben olyan szetteket tartani, amelyeket bármikor fel lehet venni a különböző bankettekre, rendezvényekre és fogadásokra. Bemutatjuk azokat a ruhákat, amelyeket érdemes magunknál tudni. Nem hiányoznak közülük a műbőrből készült passzos üzletasszonyos ruhák, valamint a kígyóbőr mintát imitáló modellek sem.

 

A fentebbi ruha egy a számtalan modellből, melyeket esti programhoz ajánlunk. A műbőr, laza, négyzetes szabás és könyökig érő ujjak együtt azt sugallják, hogy van a ruhában valami, amitől sokféleképpen lehet kombinálni: övvel, vastag nyaklánccal, vagy akár prémes mellénnyel. Tökéletes a partikra és a társasági eseményekre.

 

Flitterek: a női szettek elhagyhatatlan része a szilveszteri fogadásokon, farsangi bulikon és sok más vidám rendezvényen. Ugyan idén a farsang másmilyen lesz, mint szokott, azonban az teljesen flitterekkel borított, áthajtott ruhát érdemes beszerezni. Ez az elegáns, kifejezetten nőies stílus jól jön majd, amikor nem tudod mit vegyél fel az egyes rendezvényekre és magasztos ünnepélyre.

 

Bézs mini modell, melyet áttetsző háló borít, s flitterek díszítenek. Tökéletes választás a szórakozásról szóló rendezvényekre. Bármely évszakban hordható. Télen elegendő hozzá világos tűsarkút felvenni vagy bokacsizmát és kabátot, nyáron azonban egy szandál is megteszi. A flitterek gazdagon borítják, ezért visszafogott ékszereket ajánlunk hozzá. Jól mutatnak majd vele az ízléses arany fülbevalók.

Bársony és organzaruhák

E két elegáns anyag nem egy szettet feldob. A bársony különösen a 80-as és 90-es években volt népszerű. Egy időre eltűnt a kifutókról, hogy aztán ismét visszatérhessen és meghódíthassa a divattervezők és trendsetterek szívét. Az organza ugyanakkor az az anyag, amelyet az esélyi szetteken kiegészít egy másik, általában nem áttetsző anyag – lágyan ízlésessé varázsolja, így keresetlen duettet alkotnak. Nézd meg mit ajánlunk e két elegáns anyagból.

 

A csábító, testhez tapadó ruha aszimmetrikus aljjal tökéletes választás a rendezvényekre. Bársonyutánzatú anyagból készült, s csillogó részletek teszik teljessé. Válassz hozzá cirkóniumból készült hosszú fülbevalót és ragyogj be mindent!

 

Ebben az összeállításban minden megvan, ami manapság a legforróbb trendek közé tartozik: puffos ujjak, bársony, intenzív bordó szín. Apró mintájú vékony harisnyával együtt a ruha csodás hatást nyújt, melyet a régi idők divatja inspirált.

 

Ez az egyenes, testhez tapadó modell a báját az organzából készült ujjaknak köszönheti, amelyek csodásan kiemelik a karokat, s mindenekelőtt estélyi hangulatot kölcsönöznek a ruhának. Ezek nélkül átlagos, üzletasszonyos kis fekete lenne.