A legdivatosabb fürdőruhák áttekintése, 2021. nyár

23.06.2021

Szeretsz a tengernél vagy valamelyik tavunknál kikapcsolódni? Esetleg a forró délutánokat szívesen töltöd a medencénél vagy a strandokon? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy megtaláld a megfelelő fürdőruhát, mert a szezon épp elkezdődött! Cikkünkben különbözőféle fürdőruhákat találsz, olyanokat, melyek ezen a nyáron biztosan a topon lesznek!

 

Kétrészes fürdőruhák

Ha szereted a színes mintákat és fontos számodra, hogy különleges, strandos kinézeted legyen, akkor bátran merj kísérletezni a különböző árnyalatokkal. A színes mintás fürdőruhák csodásan illenek a nyári fesztelenséghez és a parton uralkodó laza hangulathoz. Jól mutatnak a farmer rövidnadrágokkal és a megcsomózott pareo kendővel, így divatos kinézetet nyerhetsz, melyben végiglejthetsz akár a tengerparti sétányon is. Sok hölgy választja a kétrészes fürdőruhákat, amelyek kétségkívül dominálnak a strandokon, ezért összeállítottunk azon dresszek listáját, amelyeket szerintünk érdemes megfontolni az áhított fürdőruha keresése közben. A klasszikus, pántos modelleken kívül feltűnnek az ún. nyakban megkötős bikinik is, valamint a minden szempárt magára vonó szoknyából és rövidujjúból álló fürdőruhák.

 

Tanács

Ha szeretnéd kiemelni a lebarnult bőrödet, akkor mindenképp élénk, rikító színű fürdőruhát válassz. A barna bőrrel jól mutatnak a fehér és az ecru árnyalatai is.

Fürdőruhák a klasszikusok kedvelőinek

Összeállításunkból nem hiányozhatnak azok a darabok, melyeket a visszafogott színeket és egyszerű, időtlen szabásokat kedvelő hölgyek kedvelnek leginkább. Mi több, a merész, modern divat sokféle kombinációs lehetőséget kínál, ezért az egyszerű fürdőruha – különösen az egyrészes – mini szoknyával, divatos papuccsal és kalappal tökéletesen helyt áll fesztelen városias viseletként is. Az egyrészes fürdőruha-kínálatunkban alakformáló darabok is megtalálhatók, melyekben magabiztosabbnak érezheted magad a strandon.

Vintage stílusú fürdőruhák

A fekete fürdőruhák mindig divatosak lesznek, ezért az ilyen beruházás évekre szól. Különösen nagy népszerűségnek örvendenek mostanában a régebbi korok divatja által ihletett magasított derekú, fodros darabok, valamint az egy vállpántos stílusos modellek. Ha a világosabb színeket részesíted előnyben, válaszd a fantáziadús nyakkivágású ibolyalila fürdőruhát. Ez a szín jelenleg a nyár slágere! A strandruházat kiegészítéseként mindenképp szerezz be egy kalapot és strandkendőt, melyet számtalan módon lehet hordani: csípőnk köré kötve akár a szoknya alternatívája lehet, a fejre rafináltan feltekerve pedig praktikusan véd az intenzív napsugárzás ellen.

Ha stílusos fürdőruhát vagy más strandkiegészítőket keresel, mindenképpen tekints be a „Stranddivat” szekciónkba: https://www.bonprix.hu/kategoria/3071/stranddivat/.

Találd meg a taggelt cikkeket: