A közelgő szezon női pulóvereinek áttekintés

01.10.2021

 

A pulóverek és kardigánok az őszi ruhatár legfontosabb és legkihagyhatatlanabb darabjai. Szeretjük őket a melegségükért, amelyet minden szeles és hűvös napon érezhetünk, szeretjük a stílusukért, amellyel divatnyelven kifejezhetjük magunkat és azért is, mert mindig, mindenhol felvehetjük ezeket, hiszen pulóverben az irodában és a barátokkal töltött estéken is jól mutatunk. Nézzünk tehát körbe, mely kardigánok és pulóverek lesznek ebben a szezonban a legdivatosabbak.

 

Oversize női pulóverek

A méretes darabokat nem csak a kényelmükért szeretjük, hanem azért a hatásért is, amit hozzáadnak az összeállításainkhoz. A bő pulóvert nem csak a szokásos testhez tapadós csőnadrággal hordhatjuk, hanem a midi szoknyákkal és széles nadrágokkal is. A három gombú, rövid kardigán klasszikus pólóval és kiszélesedő szárú nadrággal kétségtelenül napjaink slágere! Ez a trend a mostanában felkapott 80-as évek divatja előtt tiszteleg. Ami a színeket illeti, természetesen a színes és a visszafogottabb, pl. a bézses darabok is divatosak. A nude árnyalatai számítanak ugyanakkor a szezon slágereinek, ezért nem is hiányozhatnak a pulóvereink „must have” listájáról. A visszafogott árnyalatok tökéletesen illenek az őszi hangulathoz és meleg kisugárzással gazdagítják a kinézetünket.

 

Garbó – a megunhatatlan klasszikus

Csodásan kiemeli az alakot és a derékvonalat. A legjobban ceruzaszoknyával és magas derekú nadrággal mutat. Casual, mindennapi összeállítások része lehet, de akár az irodába, esetleg az esti programhoz is felvehető. Mindez illik a szuperuniverzális és időtlen, testhez simuló női garbóra. A fekete és a fehér azon modellek közé tartozik, melyekkel számtalan szett kreálható, ám nem érdemes megfeledkezni a színes vagy az ujjain gombokat tartalmazó darabokról sem. Mint már említettük, a jelenlegi divattrendek az oversize szabásnak kedveznek, ezért a bő garbók, különösen a vastag kötésűek, szívesen látottak.

 

Mintás pulóverek

Az őszi trendek listájáról nem hiányozhatnak az extravagáns ruhák szerelmeseinek kedvencei. A kontrasztos színű, feltűnő minták, csíkok és az ebben a szezonban nagyon divatosnak számító kockák díszítik a meleg, őszi szvettereket, melyek szabása is eltérő lehet (garbók, kardigánok, valamint v-nyakú modellek).

Egyenesen a lengyel hegyvidékről és a halászkunyhóktól érkezett a fonatfonás, mely meghódította a divatrajongók szívét. A legszívesebben a semleges, visszafogott színű változatokat választjuk. A bézs és a nude árnyalatai az idei ősz slágerei, ezért az ilyen színű pulóverek kétségtelenül az első számú kedvencek lesznek ebben a szezonban. Érdemes megfontolni a csíkos, geometrikus mintájú pulóvereket, valamint a legendás animal printes változatokat.

 

A 2021. ősz legdivatosabb pulóvereinek listája igen hosszú, ennek köszönhetően mindannyiunk megtalálhatja a számára tökéletes gyöngyszemet. A kereséshez lépj be a pulóverek kategóriába a webáruházunkban: https://www.bonprix.hu/kategoria/362/kardiganok-es-puloverek/