2021. legdivatosabb esküvői ruhái

2021.06.29

Mit vegyünk fel az esküvőre? A válasz egyszerűnek tűnhet: ruhát! Annak kiválasztása azonban nem ennyire könnyű, mivel a gazdag termékkínálatból nem kis kihívás megtalálni azt a bizonyos darabot. Éppen ezért a segítségedre sietünk és bemutatjuk a 2021-es szezon legdivatosabb esküvői ruháit!

Esküvői ruhák – a hosszú modellek mindig a topon vannak

Optikailag karcsúsítják és meghosszabbítják az alakot, felkeltik a figyelmet és kifejezetten méltóságteljesen mutatnak – éppen ezért kedveljük a hosszú ruhákat. A rendezvénytermekben évek óta változatlanul uralkodnak a tüll ruhák, amelyek a sok rétegnek köszönhetően szélesebbek és tökéletesen illenek az esküvő hangulatához. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a sokféle színt, ajánljuk a színes virágos vagy különbözőféle mintás ruhákat. Hogy a szett mégis egységes legyen, azt javasoljuk, hogy ugyanilyen színű kiegészítőket (lábbeli, táska és esetleg öv) válassz az összeállításhoz. Semmi sem szó az ellen sem, hogy az esküvői kreációdhoz állati mintás ruhát válassz. Nagyon fogják élvezni azok a hölgyek, akik kedvelik a szokatlan megoldásokat és szeretnek kitűnni a tömegből. A divatklasszikusok szerelmeseinek az egységes színű hosszú ruhákat ajánljuk, amelyekben a lehető legkevesebb a változatosság. Ez nem csak az időtlen elegancia garanciája, hanem további előnye, hogy szinte bármely életkorban hordható.

Tanács

Azt ajánljuk, hogy az esküvői ruha épp csak a boka alá érjen. Ennek köszönhetően bájosan kivillanhat alóla a lábbelink, és elkerülhető, hogy táncolás közben rátapossunk a ruhánkra.

Rövid esküvői ruhák – mely hossz a legmegfelelőbb?

Mindenekelőtt az számít, hogy a ruha számodra kényelmes és jó közérzetet biztosító legyen. Megfelelőek lehetnek a térdig érő modellek, de a minik is, melyek többé-kevésbé a combközépig érnek. Nem ajánljuk ugyanakkor a túlságosan csábító darabokat, melyek táncolás közben kényelmetlennek bizonyulhatnak. Ami a szabást illeti, ebben a szezonban az aszimmetrikus ruhák uralkodnak a kifutókon, olyanok, amelyeknek pl. egy vállpántjuk van, hátul hosszabbak vagy a szoknyarészük aljmegoldása szokatlan. Azoknak, akik szeretnék elrejteni a kerekdedebb formáikat, ajánljuk a lépcsőzetes kialakítású laza ruhákat, amelyek rafináltan leplezik az alak esetleges hátrányait. Divatosak ezen kívül a stílusos átkötések, áttetsző, széles ujjak, csipkés betétek és intenzív színek is, különösen az élénkzöld. Az előző évekhez hasonlóan a púderrózsaszín, világoskék és lágy lila szintén a topon vannak.

Alakot követő esküvői ruhák

Tökéletesen beválnak, ha szeretnéd kihangsúlyozni a vékony derekadat vagy csak egyszerűen nem érzed magad túl jól a kiszélesedő ruhákban. A blézerrel felvett stílusos ceruzaruha más alkalmakkor is jól jöhet, például akár az irodában is. Éppen ezért ajánljuk a peplumos ruhát, az érdekes nyakkivágású aszimmetrikus modellt és az egyszerű, V-nyakkivágású ruhát. Tekintsd meg a https://www.bonprix.hu/kategoria/1720/eskuvore/ oldalt és ismerd meg a többi esküvői javaslatunkat is.

Találd meg a taggelt cikkeket: