15% engedmény! Csak 2022.10.03-ig. Promóciós kód: 9293

ÜNNEPELD A NYARAT A LEHETŐ LEGSTÍLUSOSABBAN! A NYÁRI ESEMÉNYEK LEGFONTOSABB TRENDJEI

15.06.2022

 

Fesztivál egy álomszerű szigeten, lagzi a kertben, trópusi utazás, nyaralás a francia riviérán, esetleg nyár a napsütötte városban? Ne feledd, a különleges eseményeket a lehető legstílusosabban érdemes megünnepelni. A citromos ruha látványa eszünkbe juttatja a romantikus tengerparti estéket, a len érintése az szemcsés, meleg homokot, az intenzív színeknek köszönhetően pedig megjön a kedved, hogy újra táncolj a kedvenc nyári slágereidre. Mi lenne, ha egy pillanatra megállítanánk az időt és felidéznénk a nyár legjobb perceit? Minden ruhában felfedezhető egy kis nosztalgia, hisz ezek emelik az esemény fényét. S hogy ne hiányozzon a kreativitás a nyári ruhatár összeállításakor, elviszünk egy körútra a bonprix nyári hangulatainak, trendjeinek, színeinek és különböző stílusainak megtekintésére. Mikor eredeti szeretnél lenni a nyári rendezvényeken és kifejezni önmagad, tekintsd meg kínálatunkat és hirdesd:#DivatAzÉnStílusomban.

 

SZERELEM SOKFÉLEKÉPPEN

Nincs szebb annál, mint tanúnak lenni két szerelmes eskütételénél egy gyönyörű templomban vagy egy álomszép kertben. Az esküvői szezon már javában tart, a táncparketten feltűnnek a virágos minták és az intenzív színek. A mélykék, fukszia vagy rózsaszín és narancssárga párosítású bonprix-s ruhák a legjobb példái ezeknek. 2022 tavaszán és nyarán előtérbe kerül a nőiesség és a csábító könnyedség a tüllök, fodrok és csipkék formájában. Ez a modern romantika visszatért a kegyeinkbe egyenesen Simone Rocha, Bora Aksu és Giambattista Valli bemutatóiról. Ez a trend nem hiányzik a mi kínálatunkból sem, hiszen ha a divatvilágról van szó, akkor mindig a képben vagyunk!

 

A VÁROS ZAJÁTÓL TÁVOL

Bepakolod a bőröndöt és az ismeretlenbe indulsz? Ne feledkezz meg a kényelmes, virágos ruhákról, melyek lágyságot és falusias hangulatot árasztanak. Szintén könnyedek és frissítőek a pasztellek, mint a jeges limonádé vagy a citromos sorbet. Válaszd ezeket lila, sárga és világoskék árnyalatokban! A könnyű blúzok, virágos, széles szárú nadrágok és a bohó stílusú kimonók visszaidézik a romantikus tengerparti sétákat és a keleti utazásokat. A bohó épp reneszánszát éli, összeállítási lehetőségei pedig egyre gazdagabbak. Egyetlen szett kiemelheti a nőiességet és eleganciát, képviselheti a klasszikusakat minimalista kiadásban vagy esetleg a nyári esték bohóságát is felidézheti.

A SZÍNEK EREJE, A FESZTIVÁLOK SZABADSÁGA!

A hippi mintájú szettek kiválóan helyt állnak a nyári zenei fesztiválokon. Az idei legerősebb trend a hippi stílus jegyében született. A XX. század 60-as és 70-es éveinek fordulóján az ún. virággyerekek vidám, szivárványszínű trapéznadrágokat és batikolt felsőket hordtak. Öltözködésükkel a szabadságot, vidámságot és egyediséget ünnepelték, s ennek hozományaként végérvényesen helyet kapott a divatvilágban a tie dye módon végzett sajátkezű batikolás. Idén különösen vágyunk a retró stílusra, a fesztiválokra és időnként a gondtalanságra, ezért szívesen választjuk az intenzív vagy friss, pasztellszínű batikolt mintájú ruhákat és felsőket. Ez egy olyan újdonság nálunk, amely mellett nem lehet közönyösen elmenni. Neked melyik darab tetszik leginkább?

NYARALÁS A TRÓPUSOKON

A bonprix-s szettekben felkeresed az egész világot, ihletet merítesz a szavannák földjéről és számtalan túraútvonalon végighaladsz. Nézd meg a kínálatunkat! Válassz mintát az állatostól a népiesig, a föld meleg és nyugodt színeit, melyek magukban hordozzák az utazás szellemét; és ne feledkezz meg a kényelmes szabásról sem – szerencsére az ilyenből nálunk soha nincs hiány. A sokszínűség a kínálatunk alapja, mert úgy véljük, hogy alaktól és stílustól függetlenül mindannyian megtalálhatjuk azt az összeállítást, amelyben önmagunk vagyunk. A kényelmet és praktikumot az előtérbe helyezve az egész összeállításhoz válassz a napsugarak ellen védő kalapot, és kendőt, mely jól jön a forró szélben. A természet természetes nyugtató színeit hordozó időtlen ruhák és kiegészítők minden szetthez illenek.

A nyár számos gyönyörű percet, felejthetetlen élményt és nosztalgikus időutazást tartogat. Tekintsd meg kínálatunkat és alkalomtól függetlenül ünnepelj meg minden eseményt a lehető legjobb formádban!