Tökéletes farsangi ruhák

10.01.2022

 

Karácsony után itt az ideje... a buliknak! A téli hónapok elsősorban a farsangról szólnak, tehát számtalan alkalom nyílik a hozzánk közelállókkal való ünneplésre. Mindehhez viszont meg kell találni az ideális kreációkat. Bátran kísérletezz a divattal és válaszd ki a legeredetibb szettet, mely megragadja a fantáziádat!

 

Shine like a star – flitteres ruhák

A csillámok, flitterek és ragyogó strasszok a szilveszteri és farsangi szettek kötelező ékei. Magukra vonzzák a tekinteteket, csodásan mutatnak a parketten és magabiztosságot kölcsönöznek.

Ebben a szezonban a legdivatosabb a vékony pántú slip dress flitteres miniruha lesz. A divatos, partizásra kész kinézethez elegendő ehhez néhány lágy, semleges kiegészítőt választani.

Stílusos overál


Mikor nagyobb rendezvényre vagy ünnepségre készülünk, gyakran olyan szett mellett tesszük le a voksunkat, melyben a főszerepet egyberuha vagy szoknya játssza. De miért kell csupán a klasszikusokban gondolkoznunk, válasszunk ezek helyett inkább valami eredetit és szokatlant! Az elegáns overál nem csak kiemeli az alakot, de kitűnik a sok egyforma szett közül. Az alakhoz illő overál kiválóan karcsúsít és optikailag meghosszabbítja a lábakat. Itt az ideje tehát, hogy eltérj a megszokottaktól és valami szokatlant válassz!

Először is… elegancia, azaz a szatén ruhák

A szatén az elegancia és ízlés szinonimája. Még a stílusos bélés is elegánsabb jelleget kölcsönöz az egész szettnek. Ebben a szezonban megcsodálhatjuk a rendezvényeken és fontos ünnepségeken is, mivel az idei tél egyik legforróbb trendje lett. S mivel kortalan anyag, sikerrel hordhatjuk az üzleti megbeszéléseken és más fontos eseményen, melyre elegánsan illik felöltözni. A masnis vagy időtlen zsabó galléros, átkötős szatén felsők a klasszikus összeállítások sorát gazdagítják, s kétségtelenül nem mennek ki a divatból.

Tüll ruhák és szoknyák

A tüllös darabok kifejezetten nőiesek. Mivel lengék és lányosak, nem csak az ünnepélyes alkalmakra jók, de a bulis szettek közé is tartoznak. A midi tüllszoknya elegáns blúzzal vagy a tüll aljjal rendelkező ruha kiváló választás farsangi viseletnek. A tüllszoknya akár része is lehet a farsangi jelmezünknek, elegendő hozzá balettcipőt, passzos, ¾-es felsőt húzni és persze egy farsangi álarcot, s máris kész a „Black Swan” film ihlette jelmez!

A klasszikus kis fekete

A hagyományok és minimalizmus rajongói számára a kis fekete mindig a legbiztosabb és legmegfelelőbb alternatíva. Mindenhez illik és mindig felvehető, elegendő hozzá hangsúlyos ékszereket és feltűnő tűsarkút húzni, hogy az egyszerű ruhából különleges kreációt varázsoljunk. Ez a kortalan ruha csodásan néz ki minden hosszúságban, így akár a mini, midi vagy maxi változatot is választhatod. Ne feledkezz meg a stílusos táskáról sem – a flitteres vagy szaténutánzatú anyagból készült ridikül tökéletes választás az esti rendezvényekre.

Készülj fel a közelgő rendezvényekre a bonprix-vel és felejthetetlen pillanatokban lehet részed – divatosan!

Találd meg a taggelt cikkeket: