Női télikabátok – hogyan válasszunk?

12.11.2021

 

Mikor a hőmérő higanyszála 10 fok alá süllyed, itt az ideje, hogy a könnyebb átmeneti dzsekit vastag és meleg kabátra cseréljük. A tél nagy léptekkel közeledik, ezért érdemes olyan modellt választani, amely tökéletesen beválik ebben az évszakban. Tekintsük meg, mely női kabátok lesznek a legnépszerűbbek télen.

 

Női pehelykabátok

 

Pehelykabát – minden szezonban feltűnnek az utcákon különböző variánsaik. Ebben az évben különösen sokat fogunk belőlük látni, mert a téli trendek között az első helyet foglalják el. A bő, nagy steppelésekkel ellátott darabok a divatrajongók kedvencei a klasszikus piros színben vagy a nude árnyalataiban. Választhatod azt, amely jobban illeszkedik az alakhoz vagy a jobban elállót is. Kifejezetten divatosak napjainkban az ökobőr réteggel ellátott pehelykabátok, melyek ráadásul még az átázás ellen is védenek. A véleményvezérek szimpátiáját a maximum derékig érő pehelydzsekik is elnyerték. A magas derekú nadrággal együtt szuper modern, téli szettet alkot.

Női dzsekik szőrmével

 

A nők odavannak a szőrmekabátokért, mert azon kívül, hogy nagyon melegek és kellemes tapintásúak, még kortalanok is és sosem mennek ki a divatból. Jól mutatnak a szellős, bohó stílusú maxi ruhákkal és a midi szoknyákkal. Jól kiegészítik egymást a „mom jeans” típusú farmernadrággal is. Leggyakrabban bézs és barna színben találkozunk ezekkel. A szőrme feltűnik a bőrdzsekiken és a párkákon is, főleg azért, mert divatos és meleg kellék, amely jól kiegészíti a gallért, kapucnit, vagy a zsebeket.

 

Az AW21 szezon slágerei lettek a báránygyapjúra hasonlító kinézetű dzsekik. Nem másról van szó, mint speciálisan kikészített poliészterről, mely a megtévesztésig hasonlít a természetes eredetű meleg anyagra. A mesterséges bárányszőrből készült dzsekik tapintása – az igazi gyapjúval ellentétben – igen kellemes.

Női ingkabátok

 

A téli időjárás időnként kiszámíthatatlan. Ha tehát hosszabb időt tervezünk a szabadban tölteni, érdemes olyan ruhát felvenni, mely egész nap a kényelmünket szolgálja. Rétegesen öltözve az ingkabát tökéletesen betölti a felsőruházat szerepét, ráadásul ebben a szezonban igazi slágernek számít. A vastagabb, pl. kord anyagból készült, és az oversize típusú jelenleg az influenszerek első számú kedvence. Az ingkabát jól mutat vastag pulóverrel vagy inggel, koptatott farmerrel és klasszikus csőnadrággal. A legdivatosabb a klasszikus kockás, de a sima modellek és a nagy, díszes gombokkal ellátottak is a topon vannak.

Műbőrből készült női dzsekik


Ebben a szezonban továbbra is szívesen hordjuk a klasszikus bőrdzsekiket. Úgy tűnik, hogy ez a fazon sosem megy ki a divatból, de miért is menne? Klasszikusnak számít, így különféle összeállításoknak lehet az alapja, például romantikus ruhával a főszerepben, vagy farmerrel és pólóval casual módon, esetleg feltűnő, rockos szettben. Mindez jól összefoglalja, hogy miért is szeretjük annyira a bőrdzsekit – az univerzális stílusáért.

Nézz be a https://www.bonprix.hu/kategoria/1201/dzsekik/ kategóriába és válaszd ki a számodra tökéletes modellt a közelgő télre.