10% engedmény + ingyenes kiszállítás! Csak 2022.09.25-ig. Promóciós kód: 9259

Mit vegyünk fel az ünnepekkor? A bonprix javaslatai 2021 karácsonyára

2021.12.21

 

Szeretteinkkel együtt elfogyasztott vacsora, csomagbontás, éneklés – a karácsonyi időszak különleges, egész évben várjuk. Éppen ezért erre a néhány napra heteken keresztül is készülünk. A szokásosnál alaposabban kitakarítunk, otthonunkat karácsonyi díszbe öltöztetjük, kigondoljuk kinek mit adjunk, aztán megvesszük, s végül becsomagoljuk az ajándékokat, megfőzzük az ünnepi menüt... és megkeressük a tökéletes ruhát. Mindez időt vesz igénybe, de oly sok örömet és szórakozást nyújt! Ugyan nem süthetjük meg helyetted a vacsorát, és nem porszívózhatjuk fel a nappalidat, de nálunk biztosan megtalálod a tökéletes karácsonyi szetted!

 

Milyen ruhát válasszunk karácsonyra?

 

A karácsonyról a szeretet, meghittség és piros szín jut az eszünkbe. Természetesen nem feledkezhetünk meg a fahéj illatáról, a hagyományos karácsonyi énekekről, valamint az adventi koszorú fényéről sem. A divat tekintetében a legjobb, ha a karakteres jellemzőire koncentrálunk. Az alkalmi viselet általában ízléses, elegáns, és van benne valami, ami a karácsonyi hangulatot hordozza magában.

Elegáns és klasszikus

A ruhák kétségtelenül az ünnep állandó résztvevői. A kifejezetten nőies szettek kedvelőinek ajánljuk a piros egyberuhát, mely színe tökéletesen illik a karácsony színéhez. Választhatunk klasszikus feketét, mély, de mégis élénk zöldet és sötétkéket is. Erre az alkalomra kiválóan beválnak a csillogó szállal és flitterekkel díszített összeállítások. Ne feledkezzünk el arról, hogy az új év a farsang kezdetét is jelenti, ezért a feltűnőbb kreációk is bátran választhatók.

Ha nem érezzük magunkat fesztelennek a ruhában, jó alternatívája lehet a stílusos overál (az elegáns anyagból készülteket ajánljuk) vagy a jó szabású nadrág divatos felsővel, mely az egész szettben a főszerepet játssza. A fehér blúz is klasszikusnak számít, mely különösen a vacsoránál hordható. A ruhatár eme sokoldalú darabja igen izgalmas, mivel felvehető hozzá többek között a bőrutánzatú szoknya, a total lookot pedig fel lehet dobni díszes nyaklánccal, masszív fülbevalókkal és mintás fekete harisnyával. S mindehhez erősebb smink is kijár!

 

Kényelem mindenek felett

Míg egyesek egész karácsonykor úton vannak, s egyik családtagjuktól a másikhoz utaznak, mások egy meleg takaró alatt lustálkodnak a szeretteik társaságában, kezükben forró csokival, s karácsonyi vígjátékot néznek közben. Ha ez utóbbiak csoportjába tartozol, akkor bemutatjuk neked a legkényelmesebb divatos szetteket, amelyekben az egész karácsonyt fesztelenül töltheted. Ideális lehet számodra a karácsonyi pulóver, melyhez szoknyát vagy nadrágot is húzhatsz. De arról is szó lehet, hogy az egész időszakot pizsamában töltsd! Válassz egy karácsonyi mintás, meleg modellt, bújj bele a meleg mamuszba, bújj be a takaró alá és lustálkodj, amennyit csak akarsz!

 

Karácsonyi hangulat

 

A klasszikusok kedvelőit nehéz rávenni divatos újdonságokra. Ha szereted a klasszikus szettjeidet, akkor elegendő egy apró, bájos, karácsonyos kiegészítő. Rénszarvasos harisnya, esetleg karácsonyi mintás karkötő?

Reméljük, hogy ötleteink segítettek abban, hogy ki tudd választani a tökéletes öltözéket az idei karácsonyra. Még több ötletért látogass el oldalunk karácsonyi részlegébe: Xmas.