15% engedmény! Csak 2022.10.03-ig. Promóciós kód: 9293

#HowIWear White Shirt – divatkihívás a nemzetközi influenszerközösségnek

08.10.2020

 

Az extravaganciával és eredetiséggel teli divatvilágban különleges helyet foglal el a fehér felső, mely egyszerűségének köszönhetően csodásan kiegészíti a feltűnő szetteket, valamint számos összeállítás alapdarabjául szolgál. Nem csoda, hogy a hazai és külföldi trendsetterekkel együttműködve a fehér felső lett a bonprix legújabb Instagram kampányának tárgya – a jelszó pedig HowIWear White Shirt. Mindenképpen nézd meg a szettjavaslatokat, a főszerepet most a fehér felső játssza.

Fehér felső casual verzióban

Egyszerűségének köszönhetően számtalan kombinációs lehetőséget kínál, s ami a legfontosabb, nem csak időszakos trend, hanem valószínűleg mindig divatos volt és lesz. Érdekesség, hogy a fehér blúz jelentése már nem olyan, amilyen egykor, amikor csak és kizárólag a vizsgákra vagy fontos üzleti találkozóra vettük fel. Napjainkban csodásan néz ki a hétköznapi összeállításokban! A ruhaklasszikusok közé tartozik a fehér blúz + farmer csőnadrág duettje. Ez a párosítás nem csak az Instagramon, hanem a divatlapokban is az első helyen szerepel. Miért vannak érte oda a nők? Mindenekelőtt sokoldalúsága miatt, hiszen szinte bármelyik lábbelivel felvehető, a sportcipőktől kezdve a csábító tűsarkúakig, és számos eseményen hordható. A farmernadrág alternatívája a mini, midi vagy a leginkább klasszikus, térdig érő farmerszoknya. A fehér blúzzal együtt nőies, kötetlen, de egyben elegánsabb szettet alkot, mint a nadrágos verzió.


Szezonról szezonra feltűnnek a divatvilágban az áttörések, „szabályszegések” – szívesen hordunk olyan ruhákat, amelyek első pillantásra egyáltalán nem illenek egymáshoz, mi több, úgy is mondhatjuk, hogy kizárják egymást. Amikor azonban felvesszük azokat és kellékekkel megfelelően kiegészítjük, teljes meggyőződéssel kiálthatunk fel: „ez az”! Az ilyen összeállításra jó példa a futónadrág (akár tréningnadrág is lehet) és a laza, fehér ing duettje, mely utóbbi csak félig van betűrve. Szerintünk ez egy csodás casual összeállítás, ideális a bevásárláshoz vagy hogy találkozzunk a barátainkkal. Másik kontrasztos szett a fehér blúz és a (minél szélesebb és rojtosabb) boyfriend nadrág párosa. Ez tökéletes ellentéte az elegáns blúznak, legyen az akár passzosabb vagy lazább szabású. Ha ezt vagy egy hasonló szettet egy melegebb nyári nap vennéd fel, akkor érdemes a fehér felsőt csomóba kötni – ez az egyszerű megoldás fesztelenséggel ruházza fel az összeállítást.

Fehér felső kiegészítőként


Mit szóltok ahhoz, ha a fehér inget fekete toppal vagy pólóval kombináljuk? Így hordva divatos alternatívája lehet a dzsekinek, blézernek vagy kardigánnak. A hasonló szettet hordó trendsetterek többsége feltűri könyökig az ingujjat, a nadrághoz pedig stílusos övet választ. Mindehhez jól mutat a mostanában divatos „ugly shoe” vagy a klasszikus fehér tornacipő. Hűvösebb napokon a fehér ing tökéletesen kiegészíti a vastag, oversize pulóvereket. Az alóla finoman kikandikáló fehér gallér és mandzsetta leheletnyi eleganciával gazdagítja az összeállítást. Ehhez érdemes testhez tapadó szivarnadrágot és mokaszint húzni. Mostanában visszatérnek kegyeinkbe a különböző típusú mellények: elegánsak, casualok, hosszúak és rövidek. Ha tehát kedveled a vintage divatot, válaszd ezt a ruhadarabot és hordd fehér blúzzal, valamint divatos, kivágott, világos színű farmerrel.


A fehér blúz elmaradhatatlan része az elegáns szoknyát tartalmazó összeállításoknak. A trendsetterek között nagy népszerűségnek örvendenek a midi modellek. Nos, ezzel a hosszúsággal csodásan mutat a testhez tapadó blúz. A szettet érdemes övvel kiegészíteni, amely látványosan kiemeli a derekat.

Találd meg a taggelt cikkeket: