HowIWear Nude – nézd meg hogyan hordják ezt az univerzális színt a trendsetterek

15.10.2020

 

Klasszikus, elegáns, illik a világos és sötét árnyalatokhoz. A nude szín – mert erről van szó – csodásan beleillik a legkülönbözőbb összeállításokba. Ezt a színt választottuk a harmadik divatkihívás alanyának a velünk együttműködő influenszerek számára. Nézd meg milyen csodás szettek születtek a nude-del; s csempészd be az Instagramon látott stílust a mindennapi ruhatáradba.

Nude színű ruhák – divatosak és univerzálisak

Nehéz megmondani, hogy mely árnyalathoz áll a legközelebb, mivel a nude egy cseppet sem nyilvánvaló, mégis nagyon sokoldalú szín, amely mindenkinek jól áll. Bátran kijelenthetjük, hogy ez az egyik legnépszerűbb árnyalat a divatrajongók Instagram oldalán. A meleg, bézses színvilág, melyet a fehér és az écrü árnyalatai egészítenek ki, az egyik legnépszerűbb színkombináció. A nude csodásan mutat a ruházat minden darabján, ezért különösen érdekelt minket, hogy milyen nude színű ruhákat választanak ki az influenszerek, akik részt vesznek a HowIWear Nude kampányban. Mint a profiljaikon is látható, a legkülönfélébb ruhadarabok tűnnek fel a pulóverektől és ingektől kezdve a kardigánokon, blézereken, kabátokon át a ruhákig és szoknyákig.


Már régóta slágernek számít, s még sokáig nem hagyja el a porondot a nude színű női kabát. A trendsetterek szívesen választják az oversize szabású, 7/8 hosszúságú vagy combközépig érő modelleket. Miért? Azért, mert ez a hosszúság volt a divatos a 80-as és 90-es években, s mint ismert, a retró divat visszatért. Az ilyen kabáthoz kiválóan illenek a fehér tornacipők vagy széles szárú masszív csizmák. A nude szín jól mutat a különféle pulóvereken és kardigánokon is. Az ilyen laza pulóver tökéletes az őszi időjáráshoz, fekete bőrdzsekivel pedig kortalan kombinációt alkot. A divatdiktátorok szívesen egészítik ki az ilyen szetteket nagy és meleg sállal, melyet hanyagul kötnek meg a nyakban. Mindehhez gyakran választanak kiszélesedő szárú farmert vagy szaggatott boyfriend nadrágot. Az influenszerek kifejezetten kedvelik a nem túl nyilvánvaló, sőt, időnként őrültségnek tűnő összeállításokat, amelyek között feltétlenül meg kell említeni az oversize pulóvert, melyet egyberuhaként hordanak. A combközépig érő pulóver vékony, pöttyös, fekete harisnyával, övvel átkötve csodás alternatívája lehet a ruháknak.

Nude kifejezetten nőies kiadásban


A nude tökéletes a hivatalos eseményekre és üzleti megbeszélésekre. Ez a lágy, kötetlen szín csodásan kiegészíti az egész outfitedet, de lehet akár az alapszíne is a szetteknek. A nude színű ceruzaszoknya és a világos tűsarkú ideális a munkába, de akár a családi ünnepségekre is. Választható szövött modell is, melyet sportcipővel és farmerdzsekivel érdemes felvenni. Napjainkban kétségtelenül divatosak a két, kifejezetten feltűnő oldalsó felvágással rendelkező ruhák. Csodásan kiemelik a gyönyörű női lábakat és az egész szettnek vagányságot kölcsönöznek.


A nude jól komponálható az arany színnel. Az elegáns nude blúz, écru szivarnadrág és az arany kiegészítők a glamour stílust kedvelő hölgyek kifinomult szettjének számítanak. A trendsetterek az ilyen összeállításokhoz masszív, aranyszínű órát választanak, az egészet pedig laza, oversize kardigánnal ellensúlyozzák. A divatrajongók között nagy slágernek számít a nude színű magassarkú is. A hölgyek főleg azért a tulajdonságáért kedvelik, mert bármilyen színű ruhával lehet hordani, legyen az akár piros egyberuha, mélykék overál, bézs szoknya, vagy bármi más, tetszőleges színben.


Ha a képen látható lányok szettjéhez hasonló stílust szeretnél, akkor mindenképp tekintsd meg a bejegyzés alatti termékleírásokat. Megtalálod ott azokat a bonprix ruhákat, amelyeket az influenszerek ehhez a kampányhoz választottak, illetve az ahhoz hasonló darabokat, amelyek csodásan beleillenek a bézses színvilágba.