15% árengedmény! Csak 2022.06.26-ig. Promóciós kód: 6266

#HowIWear Denim, azaz a bonprix kampánya külföldi influenszerek részvételével

01.10.2020

A farmer szinte mindenhol felbukkan: az utcákon, iskolákban, színpadokon, koncerttermekben valamint a különféle munkahelyeken – és ebben rejlik a Levi Strauss által 1850-ben megalkotott anyag titka – univerzális, kortalan és szinte mindenhol megállja a helyét. Éppen ezért úgy határoztunk, hogy az egyik instagramos kampányunkat teljesen az ebből a sokoldalú anyagból készült szetteknek szánjuk. A #HowIWear Denim kampányhoz felkértünk különböző országokból több influenszert. Mindegyikőjüknek más és más a stílusa és máshogyan kreálja meg a farmer ruhadarabokból a szettjeit. A kampány végeredménye eredetiséggel, sokszínűséggel és a legújabb trendekkel teli hihetetlen ihletforrás lett.

#HowIWear Denim, azaz a farmer ünnepe

A farmerek végtelenül variálható lehetőséget kínálnak, a divattervezők és a trendsetterek eredeti ötleteinek hála egyre többen, egyre gyakrabban kísérleteznek a farmerekkel. A 70-es évek ihlette összeállítások, az amerikai westernfilmekből merített stílus, valamint a 90-es évek iskolai hangulata hódít mostanában az Instagramon. Nosztalgiával emlékezünk vissza a múltra és szívesen hordjuk azokat a ruhákat, amiket a szüleink generációja viselt, annyi eltéréssel, hogy mindez új, frissített formát kapott. A legendás harangszoknyák, klasszikus, egyenes szárú, magas derekú farmerek, valamint a farmer boyfriendek manapság igazi slágerek! Ez persze nem jelenti azt, hogy a klasszikus farmer skinny csőnadrágok kimentek a divatból – épp ellenkezőleg! Számos szett alapjául szolgálnak, legyen szó akár egyszerűről, akár rafináltabbról. A női farmer gyakori része a modern irodai öltözékeknek. Oversize blézerrel és magassarkúval hordjuk, bár ezt a duettet gyakran fehér tornacipő egészíti ki.

Farmerdzsekik és -ingek – fiatalos hangulat

Minden, ami oversize, divatos napjainkban, de ha az épp farmerdzseki, akkor kétségtelenül megütöttük a főnyereményt. Az instagramosok szívesen hordanak koptatott farmert, mindenekelőtt kifehérítettet vagy szabálytalan festésűt, ezért épp az ilyen farmerdzsekik jelentik a sikert a divatrajongók körében. A hosszabb szabású, combközépig érő modelleket szívesen hordják biciklisnadrággal, sportcipővel, (és ami szintén fontos) hosszú, fehér zoknival, amely tökéletesen kiemeli a fiatalos kinézetet. A rövid, alakhoz tapadó farmerdzseki klasszikus, melyet a minimalisták választanak, akik univerzális megoldásokat keresnek többféle összeállításhoz.

A dzseki helyett jó alternatíva a farmering, amely felvehető az irodába is, de a városon kívüli piknikre is. A klasszikus szabású modellek, azaz a gombos, feltűrt ujjúak nélkülözhetetlen részei a kapszularuhatáraknak, s alapját adják számtalan összeállításnak. A farmeringet többféle módon lehet hordani: pólóval, vagy anélkül, nadrágba tűrve, vagy kiengedve, vagy esetleg elöl csomóra kötve.

Farmer tipikusan nőies kiadásban

Rojtos végű farmer miniszoknya? Óh igen! Csodásan kiemeli a nőies bájakat és tökéletesen mutat fehér pólóval vagy inggel. Ideális nyáron, de akár ősszel is vékony harisnyával és félcipővel. Mostanában a farmer miniszoknyák – a kiszélesedők és ceruzák – igazi slágerek. Mit válasszunk hozzájuk, hogy divatos kinézetünk legyen? Mindenféleképpen magassarkú, magas talpú vagy vastag sarkú cipőt. A gyakran hordott sportcipők is jól néznek ki, de ha az irodai elegancia irányába indulunk el, akkor a tűsarkú az igazi.


A farmeres total look
köszöni szépen jól van és nem szándékozik lelépni. Ezt a kinézetet például egyberuhákkal lehet elérni. A farmer pólóingek csodásan kiemelik a dereket, a bájos kantáros szoknyákkal pedig kifejezetten fiatalos összeállításunk lehet. Választhatjuk esetleg a klasszikus megoldást is: térdig érő ceruzaszoknyát vagy zsákszerű tunikát.