Hogyan válasszunk fürdőruhát?

05.06.2020

Előttünk a nyár – a legszebb évszak! Itt az ideje, hogy megtervezzük a nyaralást és megírjuk az ahhoz szükséges felszerelések listáját. Ha a tengerhez vagy tópartra mész, akkor mostanában utána kell nézned a fürdőruháknak. Cikkünkben bemutatjuk a legújabb trendeket és tanácsot adunk, hogy az alakodtól függően milyen fürdőruhát érdemes választanod.


Kétrészes fürdőruha– érzéki és mindig divatos

A melltartóból és alsóból álló fürdőruhák uralkodnak a strandokon. Csodásan kiemelik a mellett, felfedik a hasat és a hátat, így a lehető legjobban és egyenletesen lehet lebarnulni. Ezenkívül kifejezetten csábítóak, hiszen megmutatják a női alak minden báját! Különbözőféle kétrészes fürdőruhákat mutatunk be, hogy mindannyiótok tudjon választani magának.

 


A krémszínű fürdőruha tökéletes kontrasztban áll a bőr barnaságával – gyönyörűen áll tehát akkor, amikor a bőrünk már kissé lebarnult. Ennek a modellnek dupla, lecsatolható pántjai vannak, és díszes dupla öve a deréktájon. Ultramodern, balconette szabása van, valamint merevítőkkel rendelkezik, melyek kissé megemelik a melleket.


A gyönyörű mélykék szín és a bojtok párosítása ideális. E fürdőruha melltartójában nincs merevítő, viszont a mell alatt gumis és betéttel is rendelkezik, amely a maximális kényelmet és esztétikus kinézetet biztosítja. A kosarak háromszögletűek, felső részük meghosszabbított, hogy a melltartó megköthető legyen a nyakban.


Ez a karakteres fürdőruha magasított derekú alsóból és bandeau típusú, kivehető betétekkel rendelkező melltartóból áll, ami biztosan a retró stílust juttatja mindenki eszébe. Bátran válaszd, ha egyedi kinézetet szeretnél és még nincs a ruhatáradban ilyen modell. Ezenfelül ideális választás azoknak a hölgyeknek, akik elrejtenék kissé teltebb alakjukat.

Útmutató

Mikor kétrészes fürdőruhákat nézegetsz a webáruházunkban, akkor a Bikini -> Készletek alatt keresd azokat. Amennyiben külön-külön szeretnéd kiválasztani a melltartót és a bugyit, akkor a téged érdeklő termékeket a Bikini -> Melltartók és Bikini -> Alsók kategóriák alatt találod.


Ezt a típusú női fürdőruhát azokra a hölgyekre gondolva terveztük, akik kissé kellemetlennek érzik, hogy a női bájakat nagymértékben fedetlenül hagyó úszódresszt húzzanak. Ennek a modellnek az alsó része bugyi helyett rövidnadrág, amely kétségtelenül kényelmesebb sok hölgynek. A balconette melltartó tökéletesen kiemeli a melleket, míg a szett alsó része elrejti a hátsót – tökéletes kompromisszum egy összeállításban.


Ez a fürdőruha-modell bizonyára azoknak tetszik majd meg, akik szeretnek kitűnni. Az egy pántos aszimmetrikus melltartó igazán trendin néz ki! Azt javasoljuk, hogy a kisebb mellekkel rendelkező hölgyek válasszák. Mintája, a könnyezőpálma zöld levelei igazán egyediek, és kétségtelenül kitűnnek majd a strandon.


Mivel az előbb ajánlottuk egy modellt a kisebb mellű hölgyeknek, álljon most itt egy divatos ajánlat a nagyobb méretű melltartót hordó nőknek. A fentebbi fürdőruha ideális lesz nekik, mivel vastag pántjai és merevítős kosarai vannak – e kettő jól megtartja a melleket. A szettnek finom díszei az azték minták, amelyek tökéletesen beleillenek a strandok világába.

Kinek való az egyrészes fürdőruha?

A válasz egyszerű: mindenkinek. Azonban különösen azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akik nem szeretik mutogatni a hasukat, és egy kissé karcsúsítanák az alakjukat – az egyrészes fürdőruhák optikailag nyújtanak, ezzel pedig egységes hatást nyújtanak.


Ennél a modellnél a csodás színösszeállításon kívül figyelemre méltó a gyönyörű nyakkivágás: csábító, nőies és karcsúsítja a nyakat. A mell környékén bélés lett bevarrva, amelyben kivehető betétek találhatók. A dekoltázs alját díszítő karika kiemeli a fürdőruha eleganciáját.


Ez a fürdőruha tökéletes választás a plus size méretű hölgyeknek. A dressznek ún. 1. szintű alakformáló tulajdonsága van, így optikailag karcsúsítja az alakot. Az áthajtott kivágás és a mell alatt található gumírozás csodásan kiemeli a melleket. A fürdőruha pántjai klasszikusak (kissé vastagabb elöl és vékonyabb hátul), valamint egységes bordó színe van. További  különlegességei az oldalt található összehúzások, így az anyag nagyobb része kissé elrejti a pocakot.


Ennek a modellnek harmadik, tehát erős fokozatú az alakformáló tulajdonsága van. A mellette látható fürdőruhához hasonlóan ráncok vannak rajta. Kollekciónkban külön menüpontot alakítottunk ki, amelyben az egy- és kétrészes karcsúsító fürdőruhák kaptak helyet, valamint azok a stílusos úszódresszek, melyek többé-kevésbé tapadósak. Ha olyasmit keresel, ami diszkréten elrejti a kerekdedséget, akkor feltétlenül nézz be ebbe a részlegbe.

Reméljük, hogy útmutatónknak köszönhetően már tudod, hogyan válassz fürdőruhát: mindenekelőtt koncentrálj az alakodra, majd ezután láss neki az „igazi” megtalálásának. Ez a sorrend segít, hogy jól megtervezd a vásárlást és rögtön tudni fogod, hogy konkrétan mit keresel.

 

A bonprix szerkesztősége