Denim - hogyan hordjuk 2022 tavaszán??

02.03.2022

 

A farmer minden szezonban hódít a kifutókon és az utcákon is. Szeretjük, mert időtlen és klasszikus. De talán semmi sem változik olyan gyakran, mint a farmertrendek – új vonalak, szabások, kivágások követik egymást. Nézzük meg, hogy milyen lesz 2022 tavaszán és nyarán az uralkodó farmerdivat.

 

Széles szárú nadrágok

 

Az a benyomásunk, hogy amikor ki akarjuk hangsúlyozni az alakunkat, akkor valójában bő, passzos nadrágokat kell választanunk. A lentebbi modellek, amelyek ebben a szezonban visszatérnek a divatvilágba, bebizonyítják, hogy a formával való kísérletezés nem csak az összeállításainkat változtatja meg, hanem akár karcsúsíthatja is az alakunkat!

Széles nadrág: Csodásan elrejti a tökéletlenségeket és kész szettet alkot. Elegendő egy hétköznapi fehér pólóval vagy fekete kapucnis pulóverrel felvenni, hogy igazán trendik legyünk. Uí.: az összes fazon közül a széles nadrágok hosszabbítják meg legjobban a lábakat!

 

A trapéznadrágok még mindig a toppon vannak!

 

Trapéznadrág – visszatérünk a 80-as évekbe és a kiszélesedő szárvégű farmereket választjuk. Ez a szabás nem csak John Travoltának tetszett! A nők szeretik, mivel gyönyörű, hosszú és karcsú(bb) lábakat köszönhetnek neki, melyek még jobban ki lesznek hangsúlyozva, ha magassarkút húznak.

Jeans total look

 

Farmering + farmer? Farmer overál? Esetleg farmer kertészszoknya? Mindháromra igent mondunk ebben a szezonban! Hogy a szinte teljes farmer kompozíciót megtörjük, az ing vagy a farmerdzseki alá fehér pólót vegyünk fel.

Baggy jeans

 

Baggy jeans – mivel a trapézszárak sikeresen visszatértek, a listánkról nem hiányozhatnak a baggy jeansek, vagy más néven baloon jeansek sem. A toppon lesznek a magasított derekú, csípőre rátapadó modellek, melyek kihangsúlyozzák a derékvonalunkat.

A fenti top négy farmertrenden kívül nem feledkezhetünk meg a klasszikus csőnadrágokról sem. Ugyan nem következő szezonbeli újdonságként jelenik meg, az a benyomásunk, hogy ezek egyszerűen nem mennek ki a divatból, és szívesen választják ezeket azok a hölgyek, akik szeretik a nőies szetteket, melyek kihangsúlyozzák az alakot.

 

Még több farmer témájú ihletért nézz be a jeans kategóriába https://www.bonprix.hu/kategoria/952/farmernadragok/! Biztosak vagyunk abban, hogy minden nő megtalálja a számára ideális szabásvonalat.