15% engedmény! Csak 2022.10.03-ig. Promóciós kód: 9293

Az idei nyár legdivatosabb ruhái

09.08.2022


Virágokkal teli szekrény!

A virágos minta kétségtelenül minden nyári ruha elmaradhatatlan része. Ebben a szezonban az apró virágok ugyanúgy megjelennek öltözékeinken, mint a hatalmas, nagy kompozíciók. A virágos mintákat többféleképpen is együtt hordhatjuk annak köszönhetően, hogy oly nagyon szeretjük azokat látni a nyári outfiteken. Illenek a mindennapi szettjeinkhez, de lehetnek az elegáns kreációk fő mintái is.

 

Finom hímzések

A kifejezetten nőies angol hímzés minden egyes szezonnal egyre több rajongót szerez magának. Ízléses szandállal és szőtt táskával párosítva nyárias, romantikus kinézetet nyerünk.

Krémszínű ruhák

Nem a bézs, nem a fehér, hanem a krémszín lett az idei nyár slágere. Napsütés, vízpart, könnyed, szellős anyagok és finom, világos színek – pont ilyen a nyár!

Izgalmas alternatíva lehet a kontrasztos párosítás, melynél az árnyalatok egyike a krémszín.

Maxi ruhák

Nyáron válasszuk a maxi ruhát! Ebben a formában az erős színek dominálnak, azaz a zöld, rózsaszín, pasztellek, vagy a nagyon mintásak.

Mini ruhák

Egy részünk a maxi szabást, a másik a rövid ruhákat kedveli, melyek láttatni engedik a lábakat és az alakunkat. Ebben a szezonban kettőzött erővel térnek vissza különféle színváltozataikban. Minták, színek, rafinált szabások – azaz minden, amit különösen idén nyáron értékelünk!