A hat legjobb férfi rövidnadrág az év legmelegebb hónapjaira

10.07.2020

Míg a hölgyek különbözőféle nyári ruhák és szoknyák közül válogathatnak, a férfiak a stílusos, szellős és kényelmes rövidnadrágokat veszik szemügyre. Bátran kijelenthető, hogy ez a nyári „must have”, amely az erősebb nem ruhatárában többségében megtalálható. Hat, egymástól teljesen eltérő férfi sortot mutatunk be; közülük van, ami a strandra való, de olyan is, amelyet bátran fel lehet venni a városi sétákhoz.


Válaszd az egyszerűt

Klasszikus, egyszerű szabású férfi rövidnadrág? Igen, ez az! Tökéletes rövidujjú inggel és könyökig feltűrt hosszú ujjúval is. Jól mutat férfi trikóval és pólóval is – egyszerűen mindenhez illik. Ha a munkahelyeden nincsen szigorúan számonkért dress code, akkor még oda is felveheted. Mindenképpen nézd meg az ajánlott modelljeinket!

 

Len és pamut – lehet-e ennél jobb nyári párosítást elképzelni? A bemutatott férfi rövidnadrágok pont e két anyagból készültek. S mindez világoskék színben, egyszerűen tökéletes az év legmelegebb hónapjaiban. A nadrágokon gombos zsebutánzat található hátul, valamint átlós zseb elöl. Elegáns, kényelmes és számtalan hétköznapi esemény alkalmával felvehető. Pólóinggel és mokaszinnal igazi casual, nyárias kinézetet nyerünk. A déliek által kedvelt ruhák stílusában kialakított öltözéket is ajánlunk. A len sortot vedd fel laza, világos inggel (amely feltétlenül lógjon ki a nadrágból), szalmakalappal és bőr flip-flop papuccsal! Ne feledj hozzá kiválasztani még egy barna övet is.

 

Chino bermudanadrág 100% pamutból – lehet, hogy pont ilyet keresel a közelgő nyárra? Ha igen, akkor mutatunk valamit, ami megfelel az elképzelésednek! Ennek a rövidnadrágnak testhezálló szabása van – ez olyasmi, amit számos férfi nagyon kedvel a különböző nadrágokban – legyen akár rövid, akár hosszú. Finom, mikroméretű mintái csak közelről láthatók, ez egyedi jelleget kölcsönöz neki. Azok a férfiak, akik az eredetiséget kedvelik a szettek megkreálásánál, ezt a sortot inggel, zakóval és… nyakkendővel is felvehetik. Pont így! Természetesen len vagy pamut zakóra gondolunk, nem pedig öltönyfelsőre. Ehhez a kreatív szetthez ideális lábbeli lehet a fehér tornacipő, mokaszin vagy espadrilles.

„Oldalzsebes” stílus

Oldalzsebes terepnadrág – praktikus és tökéletes a hétköznapi helyzetekben. Casual stílusát kiemelik a nagy zsebek, melyekbe beteheted a telefont, kulcsokat és más, nélkülözhetetlen tárgyakat. A (rövid vagy klasszikus) oldalzsebes nadrág gyakran megjelenik az akciófilmek főszerepét játszó színészeken. Arnold Schwarzenegger a legendás Rambóban, vagy Vin Diesel a Halálos iramban folyamatosan ilyeneket hordtak. Nézd meg, hogy te hogyan hasznosíthatnád a hétköznapokban.

 

Terepminta és oldalzseb? Tökéletes, és időtlen duett, mely a katonai stílus ismertetőjegye. Nem jelenti viszont azt, hogy ezt a típusú férfi rövidnadrágot csak ujjatlannal és pólóval lehet felvenni. Válaszd az inget (feltétlenül simát) és így divatos szettet kaphatsz. Azok a férfiak, akik leginkább a laza, független stílust részesítik előnyben, ezt a rövidnadrágot bokszeralsóval és sportcipővel hordják.

 

Javaslataink között azok a férfiak is találnak maguknak valamit, akik nem szeretik a klasszikus, rövid rövidnadrágot, hanem olyasmit keresnek, ami kompromisszum lehet a hosszú és rövid szár között. Nélkülözhetetlennek bizonyulnak tehát a térd alá, vagy a kissé hosszabb, a vádli feléig érő oldalzsebes nadrágok. Ezek olyan sokoldalúak, mint a tipikus, térd felettig érő sortok, de mégis más a szabásuk. Tökéletesek a hétvégi, vidéki kirándulásokhoz, a nyaralón töltött kikapcsolódáshoz és számos más alkalommal.

Férfi rövidnadrág a kertbe és a strandra

 

Ultrakényelmes sort – ebben az esetben a tréning rövidnadrág olyan darab, amit a férfiak akkor vesznek fel, amikor az egész napos munka után maximális kényelemre és ellazulásra vágynak. Kerti munka, biciklis túra, esetleg szalonnasütés a barátokkal? Ezekben az esetekben nélkülözhetetlen a kényelmes stílus. A nadrágoknak átlós zsebük és gumis derekuk van, tehát nincs gombjuk, cipzárjuk vagy hasonló részük. Klasszikusak, egyszerűek és nagyon sokoldalúak.

 

A poliészterből készült férfi rövidnadrág a stranddivat nélkülözhetetlen része. Lehet fürdőnadrágként használni, mivel a poliészter olyan anyag, amely gyorsan szárad; de tökéletes a strandröplabdázáshoz is. Bevarrt gumis dereka van, ennek köszönhetően nagyon kényelmes, a levelek vidám mintája pedig kiemeli informális stílusát. Vegyél fel hozzá kényelmes papucsot és élvezd a jó időt a strandon.

Találd meg a taggelt cikkeket: