10% engedmény + ingyenes kiszállítás! Csak 2022.08.14-ig. Promóciós kód: 7248

#bonprixitsme

Inspirálj másokat és mutasd meg nekünk a szettedet! Tegyél közzé fotót az Instagarmon @bonprix #bonprixitsme megjelölésekkel

A divat megszállottja vagy és szívesen teszed közzé az Instagramon az ötleteidet és az egyedi szettjeidet? Képben vagy a legújabb trendekkel és követed a legdivatosabb IT-lányokat? A divat a lételemed? Oszd meg másokkal is a bonprix márka ruháiból álló összeállításaidat! Mutasd be az outfitjeidet, melyeket különböző alkalmakon hordasz. Mindegy, hogy melyik stílust részesíted előnyben vagy hogy mekkora méretet hordasz – szeretnénk megmutatni a sokszínűséget, létrehozni egy olyan helyet, mely sokak számára ötletekben gazdag inspirációforrásként szolgál. Lehet, hogy épp neked köszönhetően találja meg valaki a saját stílusát vagy fedezi fel magának a divat világát.

A bloggerek közzétette divatos szettek az Instagramon nagy érdeklődésnek örvendenek és szüntelenül inspirálnak. Szeretnénk, hogy az influenszerek által hordott összeállítások arra bátorítanának másokat, hogy kreativitással teli saját szetteket hordjanak. Nyűgözz le másokat a stílusérzékeddel – próbáld fel a darabokat, kombinálj és kísérletezz, a végeredményt pedig oszd meg az Instagramon, miközben a képeket a fentebb leírt módon megjelölöd. Ezzel egy divatos összeállításokkal teli fényképalbum jön létre, mely minden kétséget kizáróan inspirálni fog másokat!

Ha divattal, vásárlással vagy lifestyle témákkal kapcsolatos blogot, Instagram fiókot vagy YouTube csatornát vezetsz, csatlakozz hozzánk!

Küldd el jelentkezésedet a Bonprix Bloggers oldalán

bonprix – it’s me!