Tíz karácsonyi ajándékötlet

04.12.2020

 

A karácsony egyre közeledik és még nem tudod, hogy mivel leped meg a szeretteidet? Máris segítünk! Az ünnepi ajándéklistánkon megtalálod a bájos lakásdekorációkat, és azokat a praktikus tárgyakat is, amelyekkel akár több hölgyet is megajándékozhatsz: anyukádat, testvéredet, a lányodat vagy akár a barátnődet. Érdemes elolvasni az ötleteinket!

 

1. Karácsonyi pulóver

A karácsonyra gondolva a kényelem, kikapcsolódás és a rég várt pihenés jut az eszünkbe. Mindezt megjeleníthetjük a ruházatunkkal is! A karácsonyi mintás meleg pulóver pont a karácsonyfa alá való. Jól jön az idei szezon és a következő karácsonyok alatt is. A Mikulást, rénszarvast, hóembert vagy mesefigurát ábrázoló pulóverben a megajándékozott gyermeki örömet és fesztelenséget élvezhet. Hiszen mindannyiunkban ott él a kisgyerek :)

2. Vicces kellékek

A fesztelenségről beszélve meg kell említeni a kényelmes papucsokat és a karácsonyi mintás, színes zoknikat is. Jól jönnek az egész télen, kényelmet biztosítanak az otthoni kikapcsolódás alatt. Ezekkel életkortól függetlenül hölgyeket és férfiakat is megajándékozhatunk! Különösen a zoknik nagyon sokoldalúak, ezért akkor is érdemes megfontolni azokat, ha például szoktatok karácsonyi sorsolást tartani a családban és a szóba jöhető ajándékok nem léphetnek át bizonyos értékhatárt, pl 2000 Ft-ot.

3. Pizsama

A pizsama olyan, mint a fehérnemű – sosincs belőle elég, ezért mindig bevethető, igazán nőies ajándékötlet. Már csak azt kell kitalálni, hogy melyik típusáról legyen szó: a meleg és kényelmes, lustálkodós hétvégékre termett pizsamáról, vagy esetleg a csábító hálóingről? Rendelés előtt érdemes megtudakolni, melyikre vágyik leginkább a megajándékozott. Az elsőként említett pizsama esetében az anyagot is ajánlott megválasztani, ugyanis a 100% pamut a legjobb választás, mivel jó légáteresztő képességgel rendelkezik, így nem izzadunk alvás közben.

4. Karácsonyi mintás ágynemű

A pizsamák említése után hasonló gondolati síkon haladunk tovább, megfontolandók az ágyneműk is. A színes, karácsonyi mintás ágynemű tökéletes azok számára, akik szeretik a sokszínűséget és a praktikus ajándékokat. A kínálatunkban sok ún. fenntartható kollekcióból származó ágynemű található. Ez azt jelenti, hogy például természetes színezőanyagokkal festették azokat, gyártásuk során pedig minimálisra csökkentették a vízfelhasználást. Szívből ajánljuk a sustainable kollekcióból származó ágyneműket, és más otthoni textíliákat!

 

5. Lakásdíszek

Karácsonykor nem hiányozhat az otthonunkból a gyönyörűen feldíszített fa, ám nem kell megállni csupán egyetlen karácsonyi szimbólumnál. A karácsonyi díszek kiváló ajándékötletek olyanok számára, akik kifejezetten kedvelik az ünnepi dekorációkat – égőket, díszes gyertyákat, lámpákat, figurákat, sőt, a karácsonyi mintás lábtörlőket is, hogy csak néhányat említsünk. Kínálatunkban bőségesen megtalálhatók a karácsonyi mintás lakáskiegészítők, ezért nézz be a „Lakás”->Kellékek és dekorációk, valamint a XMAS -> Ünnepi dekorációk kategóriákba, s válassz belőle a szeretteidnek.

6. Ékszerek

Az ékszer szinte mindig szóba jöhet, ha nőknek szóló ajándékot keresünk. Először azonban érdemes felmérni, hogy a megajándékozandó a finom, lágyan csillogó ékszereket kedveli, vagy inkább a rusztikus kézzel készített darabokat, mint a fonott karkötőt, esetleg a mesterien megmunkált, horgolt fülbevalót. A különböző nyakláncok, gyűrűk, karkötők és fülbevalók (finoman csavart vagy feltűnő, hatalmas, lelógó) minden bizonnyal nem egy hölgynek mosolyt csalnak az arcára. Figyeld meg milyen stílusú ékszereket hord és válaszd ki a megfelelő ajándékot.

7. Sapka és sál

Talán mindannyiunknak fontos szeretteink kényelme, ezért az ajándékba adott sapka, sál vagy kesztyű nem csak különösen jól jön a téli ruhatárba, hanem kifejezi azt is, hogy gondoskodunk a hordójukról. Ha valaki nem különösebben szereti a sapkát, akkor jó alternatíva lehet számára a meleg fülvédő. Érdemes szettekben gondolkozni, így minden darab egyféle lesz, ám arra is lehetőség van, hogy különböző szettekből szemezgessünk és magunk állítsuk össze belőlük az ajándékot.

8. Táska vagy hátizsák

Újabb példa a praktikus ajándékokra a hátizsák és a táska. Mindegy, hogy ünnepi alkalmakra való dekoratív ridikült választasz, vagy méretes, shopper bag típusú táskát, biztos lehetsz abban, hogy mindkét fajta jól jön majd. Hiszen a kiegészítőket az alkalomtól függően választjuk meg, ezért érdemes a szekrényünkben többfélét is tárolni. A lakásunkból szintén nem hiányozhat a hátizsák sem. Feltehetőleg senki sem indulna el kirándulni enélkül, ezért kiváló ajándéknak bizonyul hölgyek és férfiak számára is.

9. Edzőkellékek

Az új év beköszöntével sokan tartani szeretnék majd az újévi fogadalmukat, hogy többek között  egészségesebb életmódot fognak folytatni. Ha szeretteid körében valakinek ilyen tervei vannak, és pl. aktívabb szeretne majd lenni, akkor az edzőfelszerelés igazi telitalálatnak bizonyulhat. Kényelmes leggingszeket, tornaruhákat, pólókat, sportmelltartókat és más, nőknek szóló darabokat találsz a „Sportruházat” menüpont alatt, a férfiaknak szólókat pedig itt érheted el.

10. Fehérnemű

A fehérneműk kiválasztása – különösen a hölgyeknek való – nem tartozik a legkönnyebbek közé, ezért ha ilyen ajándék mellett döntesz, akkor győződj meg arról, hogy ismered a megajándékozandó méreteit. Melltartók esetében tudni kell a kosár méretét (B-től G-ig) és a mell alatti körméretet (70-től 115-ig). Alsók és hálóingek esetén elegendő a 34-58-ig terjedő méretskálából kiválasztani a megfelelőt. Érdemes tanulmányozni a mérettáblázatot, amely a termékek alatt látható.

 

Reméljük, hogy ötleteink segítenek neked a megfelelő karácsonyi ajándékok kiválasztásában!