Csatlakozz  bonprixbloggers

Csatlakozz

#bonprixbloggers

Blogot írsz a divatról, vásárlásról vagy életmód témában? Szereted megosztani a divatvilágbeli felfedezéseidet az olvasóiddal és odavagy azért, amit csinálsz? Ha szeretnéd velünk együtt bemutatni az olvasóidnak a bonprix termékeit és ingyen megkapni az általad kiválasztott cikkeket, akkor Te vagy a mi emberünk!

Olyanokat keresünk, akik:

több mint 6 hónapja blogolnak

több mint 6 hónapja blogolnak

szeretnek írni a divatról és aktívan jelen vannak a közösségi médiában

szeretnek írni a divatról
és aktívan jelen vannak a közösségi médiában

divattémákat vetnek fel a blogjukon

divattémákat vetnek fel a blogjukon

törődnek a blogjukkal és rendszeresen frissítik

törődnek a blogjukkal
és rendszeresen frissítik

Csatlakozás lépésről lépésre:

 
1.
Töltsd ki az űrlapot

Töltsd ki az űrlapot és add meg rajta a blogod adatait. Ha már van fiókod a bonprix-nél, akkor jelentkezz be, ha új ügyfél vagy, akkor hozz létre egy fiókot az internetes áruházban. A fiók az ingyenes bonprixes termékek megrendeléséhez lesz szükséges.

 
2.
Elbírálás

Néhány napra szükségünk lesz jelentkezésed elbírálásához. Ha elfogadjuk, emailben felvesszük veled a kapcsolatot.

A jelentkezések elbírálása során figyelembe vesszük a bejegyzések és a képek minőségét, a blogolás iránti elhivatottságot, közösségi médiában való részvételt valamint a profil szavahihetőségét.

 
3.
Utalványt kapsz

Jelentkezésed elfogadása után vásárlási utalványt kapsz, amelyet a bonprix webáruházában lévő fiókodban találsz majd.

 
4.
Bejegyzések közzététele

Használd fel ruháinkat az összeállításaidban és ezt oszd meg blogod követőivel és a közösségi médiában. Ha csak az Instagramon vagy jelen, akkor legalább két bejegyzésben publikálj a bonprix termékeiről. A bejegyzéseket a termékek kézhezvételétől számított két héten belül tedd közzé. A bejegyzéseknél tedd közzé a bonprix termékének közvetlen linkjét, a közösségi médiában tüntesd fel a @bonprix profilt és használd a hashtagokat: #bonprix, #bonprixitsme, #bonprixbloggers, #yesbonprix. (@bonprix, #bonprix valamint #yesbonprix elsődlegesek, kérjük, ezek együttes használatát) 

 
5.
Értesíts a közzétételről

Küldd el nekünk a bejegyzések linkjét
a bloggers@bonprix.hu cimre

 

A Programra jelentkezve lehetőséged nyílhat hosszú távú együttműködésre. A kiválasztott személyekkel e-mailben felvesszük a kapcsolatot. A következő utalványokat a bejegyzés közzététele után utaljuk ki.

 

Jelentkezésed elküldésével beleegyezel, hogy a  bonprix Sp z o.o.-nak és a bonprix Handelsgesellschaft mbH-nak jogában áll fényképeidet és a képmásodat közzétenni a bonprix minden marketinges csatornáján, valamint elfogadod az ezen az oldalon olvasható feltételeket.

Csatlakozz hozzánk

Küld el a jelentkezésed

Kérdésed van?
Írj nekünk: bloggers@bonprix.hu

#bonprixitsme