Bonprix bloggers

A bonprix szereti a divatot! 

 

Blogot írsz a divatról, vásárlásról vagy életmód témában? Szereted megosztani a divatvilágbeli felfedezéseidet az olvasóiddal és odavagy azért, amit csinálsz? Ha szeretnéd velünk együtt bemutatni az olvasóidnak a bonprix termékeit és ingyen megkapni az általad kiválasztott cikkeket, akkor Te vagy a mi emberünk!

 

Olyanokat keresünk, akik:

  • szeretnek és tudnak a divatról írni
  • divattal kapcsolatos témákkal foglalkoznak a blogjukon
  • aktívan használják a közösségi médiát
  • 6 hónapnál régebben vezetnek blogot
  • folyamatosan karbantartják és frissítik a blogukat

 

Mivel kezdjem?

Töltsd ki a kérdőívet és add meg benne a blogod adatait. Ha már van fiókod a bonprixben, akkor jelentkezz be; ha új felhasználó vagy, akkor hozz létre egy fiókot a boltban. Erre a fiókra az ingyenes termékek megrendeléséhez lesz szükséged.

A jelentkezésed néhány napon belül átnézzük és ha elfogadjuk, akkor e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot.

A bejegyzések és képek minőségét, a blogolás iránti elkötelezettséget és a közösségi médiában való jelenlétet vesszük figyelembe.

 

Hogyan kapok ingyenes termékeket?

A jelentkezésed elfogadása után vásárlási utalványt kapsz néhányezer Forint értékben. Az utalványt a bonprix boltjabeli fiókodhoz rendeljük hozzá.

 

Hogyan tovább?

Használd a ruháinkat az összeállításaidhoz és oszd meg azokat a blogod olvasóival és a közösségi médián. A bejegyzésed a termékek kézhezvétele után 2 héten belül tedd közzé és küld el nekünk a bejegyzés linkjét a bloggers@bonprix.hu címre.

Jelentkezésed elküldésével beleegyezel abba, hogy a fotóidat közzétehetjük a honlapunkon és a közösségi médián, valamint elfogadod az ezen az oldalon leírt feltételeket.

 

Milyen gyakran lehet utalványhoz jutni?

A Programra jelentkezve lehetőséged nyílik arra, hogy hosszútávon együttműködjünk. A kiválasztott személyekkel e-mailben tartjuk a kapcsolatot, és a további utalványok a bejegyzés közzététele után kerülhetnek kiutalásra.

 

Küld el a jelentkezésed

 

Kérdésed van? Írj nekünk: bloggers@bonprix.hu