Hogyan használhatod fel a katalógusban található jutalmat?

Ha katalógusbeli jutalomkóddal rendelkezel, akkor szólj az ismerősödnek, hogy az első bonprix-s megrendelése alkalmával használja azt a kosárban. A kód érvényesítése után megjelenik az az oldal, ahol az új vásárlónak meg kell adnia az őt ajánló személy adatait, hogy mindketten megkaphassátok az ajándékutalványt.

Minden egyes új ügyfélért köszönetképpen kapsz tőlünk egy 2000 Ft értékű utalványt, az új ügyfelünknek pedig árengedménnyel kedveskedünk a következő vásárlásánál!

A katalógusban található jutalomkóddal akkor is lehet élni, ha a (06-1) 814-9999 telefonszámon adják le a rendelést. A katalógusbeli kódot a beszélgetés elején meg kell adni, mielőtt a rendelésre sor kerülne.

A jutalom az új vásárló állapotának megerősítése után kerül jóváírásra a Fiókodban, azaz amennyiben az ügyfélnek már volt rendelése áruházunkban, akkor az új vásárlóknak járó jutalom nem kerül kiutalásra.

Miután megkaptuk az új ügyfél rendelését, az ajánló személy automatikusan 2000 Ft értékű utalványban részesül, mely a bonprix-s fiókhoz lesz hozzárendelve. Az utalvány értéke a következő rendelés összegéből levonásra kerül; az utalvány a kézhezvételtől számított 6 hónapig érvényes.

A jutalom értéke nem váltható készpénzre.

A jutalomban való részesülés feltételei:

  • Az számít új vásárlónak, aki nem vásárolt korábban a bonprix-től.
  • Az új vásárló rendelésének minimum értéke 6500 Ft.
  • Az új vásárló nem lakik az ajánló személlyel megegyező címen.
  • Amennyiben az új vásárló nem veszi át a rendelést, akkor az őt ajánló személy nem kap utalványt.
  • Az akció nem vonható össze más akciós kódokkal.