Az ajánlónak

Ajánld a bonprixet az ismerőseidnek és élvezzétek közösen az előnyeit!

Meg vagy elégedve a bonprixszel? Ajánld a barátaidnak!

Köszönetképpen minden egyes új ügyfélért kapsz tőlünk egy 2000 Ft értékű utalványt, az új ügyfelünknek pedig árengedményt adunk a következő vásárláshoz!

A Te jutalmad:

...

Mit kell tenned?

A fiókodba való bejelentkezés után az „Ajánld az ismerőseidnek” menü alatt add meg az ajánlott személy e-mail címét (figyelem, ő nem lehet a bonprix már meglévő ügyfele). Ezután ő kap tőlünk egy linket tartalmazó e-mailt, valamint lépésről lépésre leírjuk neki azt is, hogy hogyan juthat a jutalomhoz.

Miután megkaptuk az új ügyfél rendelését, automatikusan 2000 Ft értékű utalványban részesülsz, mely a bonprixes fiókodhoz lesz hozzárendelve. Az utalvány értéke levonásra kerül a következő rendelésed összegéből, s az utalvány a kiutalástól számított 6 hónapig érvényes.

 

Az új ügyfélnek

Hogyan kaphatod meg a jutalmad?

Úgy kaphatod meg a jutalmat, ha belépsz a bonprix oldalára a meghívóban található link segítségével, majd min. 6500 Ft értékben rendelsz. Ezután válaszd ki a jutalmad, mely a következő vásárláskor felhasználható utalvány.

A Te jutalmad:

...

A jutalom az új vásárló állapotának megerősítése után kerül jóváírásra a Fiókodban, tehát amennyiben az ügyfélnek már volt rendelése áruházunkban, akkor az új vásárlóknak járó jutalom nem lesz kiutalva.

A jutalom értéke nem váltható készpénzre.

 

Hogyan juthatsz a katalógusban található jutalomhoz?

Ha katalógusbeli jutalomkóddal rendelkezel, akkor szólj az ismerősödnek, hogy az első bonprixes megrendelése alkalmával használja azt a kosárban. A kód érvényesítése után megjelenik az az oldal, ahol az új vásárlónak meg kell adnia az őt ajánló személy adatait, hogy mindketten megkaphassátok az ajándékutalványt.

A katalógusbeli jutalomkóddal akkor is lehet élni, ha a (06-1) 814-9999 telefonszámon lesz leadva a rendelés. A katalógusbeli kódot a beszélgetés elején meg kell adni, mielőtt a rendelésre sor kerülne.

A jutalomban való részesülés feltételei:

  • Az számít új vásárlónak, aki nem vásárolt korábban a bonprixtől.
  • Az új vásárló rendelésének minimum értéke 6500 Ft.
  • Az új vásárló nem lakik az ajánló személlyel megegyező címen.
  • Amennyiben az új vásárló nem veszi át a rendelést, akkor az őt ajánló személy nem kap utalványt.
  • A meghívóban található aktiváláshoz szükséges link egyedi, kizárólag az a személy használhatja fel, aki a meghívó címzettje. Harmadik személynek történő átruházásával az akció érvényét veszíti.
  • Az akció nem vonható össze más akciós kódokkal.