Ajánld az ismerőseidnek

Az ajánlónak

Ajánld a bonprixet az ismerőseidnek és élvezzétek közösen az előnyeit!

Meg vagy elégedve a bonprixszel? Ajánld a barátaidnak!

Köszönetképpen minden ajánlásért kapsz tőlünk egy 2000 Ft értékű utalványt, az új bonprixes ügyfelünknek pedig köszöntésül egy különleges jutalmat ajándékozunk!

Mit kell tenned?

A fiókodba való bejelentkezés után az „Ajánld az ismerőseidnek” alatt add meg az ajánlott ügyfél e-mail címét. Ezután Ő kap tőlünk egy linket tartalmazó e-mailt, valamint lépésről lépésre leírjuk neki azt is, hogy hogyan juthat a jutalomhoz.

Miután megkaptuk az új ügyfél rendelését, automatikusan 2000 Ft értékű utalványban részesülsz, mely a bonprixes fiókodhoz lesz hozzárendelve. Az utalvány értéke levonásra kerül a következő rendelésed összegéből, s az utalvány a kiutalástól számított 6 hónapig érvényes.

 

Az új vásárlónak

Példák az új vásárlót megillető jutalomra:

...
  lásd a leírást
...
  lásd a leírást
...
  lásd a leírást
...
  lásd a leírást
...
  lásd a leírást

Hogyan lehet jutalmat kapni?

A jutalom felhasználásához lépj be a bonprix oldalára a meghívóban található link segítségével, majd rendelj min. 6500 Ft értékben. Ezután válassz a tárgyjutalom vagy a következő vásárláskor felhasználható utalvány közül.

A jutalom az új vásárló állapotának megerősítése után kerül kiutalásra, így amennyiben már volt rendelése a boltunkban, akkor az új vásárlóknak járó jutalom nem lesz kiutalva.

Az új ügyfél által kiválasztott jutalom a megrendelt árucikkekkel együtt lesz kiszállítva a rendelésben megadott címre. Amennyiben a kiválasztott jutalom készlete kimerült, akkor az új ügyfél automatikusan 3500 Ft értékű utalványban részesül. A jutalom értékének készpénzes kifizetésére nincs lehetőség.

A jutalom kiutalásának feltétele:

  • Az számít új vásárlónak, aki korábban nem vásárolt a bonprixtől.
  • Az új vásárló megrendelésének minimum értéke 6500 Ft.
  • Az új vásárló nem lakik az ajánlóval megegyező címen.
  • Amennyiben az új vásárló nem veszi át a rendelést, akkor az őt ajánló személy nem kap utalványt.
  • A meghívóban található aktiváláshoz szükséges link egyedi, kizárólag az a személy használhatja fel, aki a meghívó címzettje. Harmadik személynek történő átruházásával az akció érvényét veszíti.
  • Az akció nem vonható össze más akciós kódokkal.