Csatlakozz #bonprixbloggers

Blogot írsz a divatról, vásárlásról vagy életmód témában? Szereted megosztani a divatvilágbeli felfedezéseidet az olvasóiddal és odavagy azért, amit csinálsz? Ha szeretnéd velünk együtt bemutatni az olvasóidnak a bonprix termékeit és ingyen megkapni az általad kiválasztott cikkeket, akkor Te vagy a mi emberünk!

 

Olyanokat keresünk, akik:

 Csatlakozás lépésről lépésre:

 

1

Töltsd ki az űrlapot

Töltsd ki az űrlapot és add meg rajta a blogod adatait. Ha már van fiókod a bonprix-nél, akkor jelentkezz be, ha új ügyfél vagy, akkor hozz létre egy fiókot az internetes áruházban. A fiók az ingyenes bonprixes termékek megrendeléséhez lesz szükséges.

2

Elbírálás

Néhány napra szükségünk lesz jelentkezésed elbírálásához. Ha elfogadjuk, emailben felvesszük veled a kapcsolatot.

A jelentkezések elbírálása során figyelembe vesszük a bejegyzések és a képek minőségét, a blogolás iránti elhivatottságot, közösségi médiában való részvételt valamint a profil szavahihetőségét..

3

Utalványt kapsz

Jelentkezésed elfogadása után vásárlási utalványt kapsz, amelyet a bonprix webáruházában lévő fiókodban találsz majd.

4

Bejegyzések közzététele

Használd fel ruháinkat az összeállításaidban és ezt oszd meg blogod követőivel és a közösségi médiában. Ha csak az Instagramon vagy jelen, akkor legalább két bejegyzésben publikálj a bonprix termékeiről. A bejegyzéseket a termékek kézhezvételétől számított két héten belül tedd közzé.

5

Postai jelölések

A bejegyzéseknél tedd közzé a bonprix termékének közvetlen linkjét, a közösségi médiában tüntesd fel a @bonprix profilt és használd a hashtagokat: #bonprix, #bonprixitsme, #bonprixbloggers, #yesbonprix. (@bonprix, #bonprix valamint #yesbonprix elsődlegesek, kérjük, ezek együttes használatát)

6

Értesíts a közzétételről

Küldd el a bejegyzés linkjét a bonprix fiókodban a “Bejegyzés beküldése” gombra kattintva

 

 


Csatlakozz hozzánk


Kérdésed van? Írj nekünk: bloggers@bonprix.hu


#bonprixitsme

Gyakran Ismételt Kérdések

A #bonprixbloggers divat és lifestyle témákban online tevékenykedő alkotókkal való együttműködés. Részletes információkat ezen az oldalon találsz: #bonprixbloggers

A #bonprixbloggers programba olyan személyeket hívunk meg, akik divat és lifestyle témában készítenek online tartalmakat. Elengedhetetlen feltétel a blogolás, és a 6 hónapnál régebbi Instagram fiók vagy YouTube csatorna vezetése. A jelentkezéseket elbíráljuk a bejegyzések és fényképek minősége, elérési kör, a profil megbízhatósága szemszögéből, valamint a blogolás és közösségi médiabeli fiókok tevékenysége alapján.

Igen, ha divat és lifestyle tematikában vezeted a fiókodat az Instagramon, akkor jelentkezhetsz a #bonprixbloggers programba.

Igen, ha divat és lifestyle tematikában vezeted a csatornádat a YouTube-n, akkor jelentkezhetsz a #bonprixbloggers programba.

A program résztvevőjeként vásárlási utalványban részesülsz, melyet a bonprix.hu webáruházban használhatsz fel. Választasz magadnak ruhákat és kiegészítőket, melyeket belekombinálsz az szettjeidbe, majd bemutatod azokat a csatornáidon. Egyes Instagramról származó és megfelelően betaggelt szettek felkerülhetnek a #bonprixitsme oldalunkra. A program részleteiről bővebben itt olvashatsz: #bonprixbloggers

A programban való részvétel szabályai a #bonprixbloggers oldalon olvashatók érheted el.