Trendek

2022. őszi-téli trendek: a legdivatosabb színek

2022. őszi-téli trendek: a legdivatosabb színek

2022-08-31

Az ősz az év különleges időszaka. Hangulatos és gondolatokban gazdag. A divatvilág terén is kivételesnek számít, ugyanis a mély, karizmatikus színek, széles szabásvonalak és időtlen minták uralkodnak.

Az idei nyár legdivatosabb ruhái

Az idei nyár legdivatosabb ruhái

2022-08-09

A virágos minta kétségtelenül minden nyári ruha elmaradhatatlan része. Ebben a szezonban az apró virágok ugyanúgy megjelennek öltözékeinken, mint a hatalmas, nagy kompozíciók. A virágos mintákat többféleképpen is együtt hordhatjuk annak köszönhetően, hogy oly nagyon szeretjük azokat látni a nyári outfiteken. Illenek a mindennapi szettjeinkhez, de lehetnek az elegáns kreációk fő mintái is.

Stranddivat

Stranddivat

2022-07-25

Nyár, vízpart és a lemenő nap fénye. Odavagyunk a meleg nyaralós napokért és a szeretteink körében töltött szabadidőért. Mikor eljön a szabadság ideje, nem csak a várva várt utazást érdemes megtervezni, hanem azokat a szetteket is, melyeket magunkkal viszünk. Meríts ihletet abból, hogy mit vittek magukkal a strandra a nagyköveteink – csomagoljuk be együtt a bőröndöt!

ÜNNEPELD A NYARAT A LEHETŐ LEGSTÍLUSOSABBAN! A NYÁRI ESEMÉNYEK LEGFONTOSABB TRENDJEI

ÜNNEPELD A NYARAT A LEHETŐ LEGSTÍLUSOSABBAN! A NYÁRI ESEMÉNYEK LEGFONTOSABB TRENDJEI

2022-07-15

Fesztivál egy álomszerű szigeten, lagzi a kertben, trópusi utazás, nyaralás a francia riviérán, esetleg nyár a napsütötte városban? Ne feledd, a különleges eseményeket a lehető legstílusosabban érdemes megünnepelni. A citromos ruha látványa eszünkbe juttatja a romantikus tengerparti estéket, a len érintése az szemcsés, meleg homokot, az intenzív színeknek köszönhetően pedig megjön a kedved, hogy újra táncolj a kedvenc nyári slágereidre.

Virágos minta – 2022 tavasz-nyári trendje

Virágos minta – 2022 tavasz-nyári trendje

2022-05-13

„Virágok? Tavasszal? Eredeti.” – kiáltotta iróniával Miranda Priestly, a legendás Az ödög Pradát visel komédia főszereplője. Tény és valóság, hogy a virágok minden alkalommal visszatérnek a kifutókra, mikor megérkeznek a meleg, nyári napok. Nem csoda, hisz a virágminták színesek, kifejezetten sokfélék...

Denim - hogyan hordjuk 2022 tavaszán?

Denim - hogyan hordjuk 2022 tavaszán?

2022-03-02

A farmer minden szezonban hódít a kifutókon és az utcákon is. Szeretjük, mert időtlen és klasszikus. De talán semmi sem változik olyan gyakran, mint a farmertrendek – új vonalak, szabások, kivágások követik egymást. Nézzük meg, hogy milyen lesz 2022 tavaszán és nyarán az uralkodó farmerdivat.

Ezek a színek lesznek 2022. tavaszi slágerei

Ezek a színek lesznek 2022. tavaszi slágerei

2022-02-04

Míg a tél közepén a szekrényünk gyapjúpulóverekkel van tele és a mindennapos ruházkodás alapszabálya a réteges öltözködés, addig a divattervezők és stylistok már a nyári stílusokon és a közeledő tavaszi trendeken törik a fejüket. Éppen ezért minden divatkedvelőnek és azoknak, akik szeretnek

Mivel tűnik ki a modern fiús lányok stílusa?

Mivel tűnik ki a modern fiús lányok stílusa?

2021-10-22

Ugyan az érzékiség és nőiesség mindig divatos marad, ebben az évszakban mégis kissé a háttérbe vonulnak. Az őszi-téli trendek élén a flapper stílus tűnik fel. Blézerek, klasszikus szabások és egyszerűség – ezeket részesítjük előnyben a közelgő hűvös hónapokban.

Stílusos kabátok az őszre. Nézd meg milyen trendek dominálnak a divatban a közelgő szezonban

Stílusos kabátok az őszre. Nézd meg milyen trendek dominálnak a divatban a közelgő szezonban

2021-09-24

Ebben a szezonban a klasszikusok és néhány extravagáns újdonság ihletett meg bennünket. Egy biztos, attól függetlenül, hogy melyik trendet választjuk, hiper-szuper stílusosak leszünk és persze a kiválasztott darab kényelmes és praktikus is lesz. Nézz körbe a divatos őszi kabátok között!

A lehető legstílusosabban búcsúztasd a nyarat, azaz itt vannak a közelgő ősz trendjei

A lehető legstílusosabban búcsúztasd a nyarat, azaz itt vannak a közelgő ősz trendjei

2021-08-16

Minden évben eljön az az időszak, amikor a nyaralást követően, mikor még a naplementét a homokból csodáltuk, a meleg napok véget értnek és egyre gyakrabban érezzük az ősz közeledtét. A szakértők már a nyár közepén tudják, mit fogunk a legszívesebben hordani a beköszöntő AW2021/22 szezonban.

Kempingezés – mibe öltözzünk?

Kempingezés – mibe öltözzünk?

2021-08-06

Míg egyesek a legszívesebben luxushotelben töltik a nyaralást, mások örömmel készülnek a kempingezésre. Idén kifejezetten nagyra értékeljük a friss levegőn töltött kikapcsolódást, nem is csoda, ha a sátorhelyek igen népszerűek. A divat és a nyári trendek is ehhez igazodnak. Nézzük meg, mi a menő...

Elegáns és casual – azaz hogyan hordjuk a blézert

Elegáns és casual – azaz hogyan hordjuk a blézert

2021-07-08

Ízléses és elegáns külsőt kölcsönöznek. A klasszikusok és a minimalizmus híveinek ruhatárában alapdarabként szolgálnak. Szezonról szezonra lenyűgöznek bennünket a legnagyobb kifutókon és a legaktuálisabb trendeket követik. Bemutatjuk azokat a blézereket és zakókat, melyeknek ezen...

Keresd az újdonságokat!

A divat világában egy ciklus két szezonra osztható - az őszi/téli és a tavaszi/nyári időszakra. Az adott szezonra tervezett kollekciókat általában már jóval a szezon kezdete előtt bemutatják - az őszi kollekciókat már nyáron, a tavaszi és a nyári ruhákat pedig tél végén. Az évnek ebben a két időszakában rajzolódik ki általánosságban, hogy mi lesz a divatos az elkövetkezendő szezonban, ennek eredménye pedig, hogy nagy mértékben alakítja a divat szerelmeseinek döntéseit a vásárlások során. A bonprixnél követjük a szezon újdonságait, de nem állunk meg ennél a lépésnél! Rendszeresen, minden héten új kollekciók kerülnek bemutatásra, melyeket érdemes követni a https://www.bonprix.hu/kategoria/3160/trendek-es-kollekciok/ felületen. Szívesen nyújtunk segítséget a ruhák kiválasztásánál, és pontosan ezért szolgálunk divatbeli tanácsokkal, melyeket követve rendkívül divatos öltözékeket kreálhatsz magadnak. Fiatalos, military stílus vagy total jeans look? Tanácsot adunk, hogy melyik stílus passzol neked a legjobban. Az itt elhelyezett szövegek megmutatják a legfrissebb divatbeli újításokat, és azokat a ruhákat is, melyek rendkívül univerzálisak és kényelmesek, ezért mindenképp kell, hogy legyen belőlük egy-egy a ruhatárunkban. Található itt leírás a kényelmes, sportos viseletről, valamint ajánlások az elegáns öltözködéshez, tanácsok a zakókról, a stílusos bohó ruhákról és az éppen aktuális szezon legdivatosabb színeiről. A fiatalos stílust tükröző ruhák sem maradhatnak el, melyekre az élénk színek jellemzők, a szaggatott farmerek, a mintás vagy feliratos pólók és az oversize dzsekik. Arról is készítünk összefoglalást, hogy az utóbbi időben a fashion&lifestyle cikkeket alkotó trendsetterek és bloggerek körében milyen divat vált a legnépszerűbbé. Némelyekkel közülük  egy-egy inspiráló találkozón is részt vettünk! Az ilyen eseményeket, mint pl. a See Bloggers ugyancsak megtalálodd itt. Mindezt azért, hogy aktuális információkkal, érdekességekkel, tanácsokkal és útmutatással szolgálhassunk a divat világáról. Légy naprakész a divat újdonságairól a bonprix-vel!