KISZÁLLÍTÁSI DÍJ 0 FT! Csak 2020.09.23-ig. Promóciós kód: 2092
*Min. 5990 Ft értékű megrendelés esetén.

Trendek

Mi lesz divatos idén ősszel? Nézd meg, mely színek és anyagok lesznek

Mi lesz divatos idén ősszel? Nézd meg, mely színek és anyagok lesznek

2020-09-03

Előttünk a szeptember – az átmeneti időszak, amikor búcsúzunk a nyártól és köszöntjük az őszt. Itt az ideje eltenni szekrényünkbe a szandálokat, nyári ruhákat és beszerezni az átmeneti ruhákat, amelyek ideálisak lesznek a hűvösebb estéken és reggeleken. Mielőtt azonban elindulsz bevásárolni...

Öt dolog, amely azonnal megváltoztatja otthonod hangulatát

Öt dolog, amely azonnal megváltoztatja otthonod hangulatát

2020-08-05

Szeretnéd kissé átalakítani a házad vagy lakásod berendezését? Egyáltalán nem kell mindent felfordító átépítésbe kezdened, hiszen időnként elegendő kicserélni néhány tárgyat, hogy a helyiségeknek más, meghittebb kinézete legyen. Bemutatjuk azokat a dolgokat, amelyek ebben a segítségedre vannak.

Batikolt hatású ruhák – fellelhetők a szekrényedben?

Batikolt hatású ruhák – fellelhetők a szekrényedben?

2020-07-14

Az eredeti ombre és a színátmenetek olyan kultikus mintának számítanak, melyet már a XX. század elején is ismertek, népszerűségük csúcsát pedig a 70-es években érték el; főként a hippik, a lázadó fiatalság és a zeneőrültek között. Évek múltán ez is visszatér, de nem csak az iskolafolyosókon vagy...

Természetközeli lakberendezés, azaz 2020 belsőépítészeti trendjei

Természetközeli lakberendezés, azaz 2020 belsőépítészeti trendjei

2020-06-16

2020 változást hozott a házak, lakások, sőt, irodák berendezésében is. Lassan elfeledhetjük a szigorú, indusztriális beltereket az ún. biophilic design javára, azaz a környezetet és az ember kapcsolatát előtérbe helyező módszer kerül előtérbe. Főszerepet kapnak a természetes anyagok...

Kilenc szoknyafajta, amelyet érdemes lesz idén nyáron felvenni

Kilenc szoknyafajta, amelyet érdemes lesz idén nyáron felvenni

2020-06-02

Az egyberuhákon, kényelmes rövidnadrágokon és laza háremnadrágokon kívül nyáron szívesen hordunk szoknyákat is. Szellőset, testhez tapadósat, színeset és simát, azaz – sokfélét. Bemutatjuk tehát a „szoknyás” trendeket, melyek közül nem hiányoznak a mini, midi és maxi modellek.

Divatos nyári blúzok - 2020 trendjei

Divatos nyári blúzok - 2020 trendjei

2020-05-28

Szeretnéd megismerni a közelgő nyár legforróbb trendjeit? Elegáns női blúzt keresel, amely illik az irodai illemkódexbe és a családi ünnepségekre is? Esetleg hiányoznak a ruhatáradból a casual modellek, melyeket a nyaralás alatt vehetsz fel? Ha legalább egy kérdésre igennel...

Válassz alakodhoz illő farmert!

Válassz alakodhoz illő farmert!

2020-05-13

Ezt az univerzális, sőt, kultikus nadrágot az év minden szakában, számtalan variációban lehet hordani. Hogy minél jobban nézz ki benne, az adottságaidhoz, mint a magasságodhoz, derék- és csípőszélességedhez igazodó szabást érdemes választani. Élj a tanácsainkkal és válassz olyan farmert, melyben csodásan fogsz kinézni!

Hat nem magától értetődő ötlet az otthoni időtöltéshez

Hat nem magától értetődő ötlet az otthoni időtöltéshez

2020-04-03

Azon gondolkodsz, hogyan lehet az otthon töltött idő gyümölcsöző? Nézd meg a javaslatainkat, garantáljuk, hogy nem fogsz otthon unatkozni.

Nézd meg melyik trend dominálja a divatot a közelgő szezonban

Nézd meg melyik trend dominálja a divatot a közelgő szezonban

2020-03-20

A műbőrből készült ruhák az idei bemutatók kedvencei. Nem hiányozhatnak a tavaszi, ruhás bevásárlólistájáról sem!

A 2020 tavasz/nyár szezon színes trendjei

A 2020 tavasz/nyár szezon színes trendjei

2020-02-14

A kék különböző árnyalatai és a feltűnő mustárszín dominálják az idei divatot. Nézd meg a bonprix.hu kínálatát

Sport gyakorlatok otthonra

Sport gyakorlatok otthonra

2019-08-30

A fitnesz eléréséhez nem mindig az edzőteremnek kell lennie. Megmutatunk néhány otthoni gyakorlatot, amelyek könnyen integrálhatók a minennapi életbe.

Tippek & trükkök

Tippek & trükkök

2019-08-22

Tippek & trükkök: a legjobb life hacks

Keresd az újdonságokat!

A divat világában egy ciklus két szezonra osztható - az őszi/téli és a tavaszi/nyári időszakra. Az adott szezonra tervezett kollekciókat általában már jóval a szezon kezdete előtt bemutatják - az őszi kollekciókat már nyáron, a tavaszi és a nyári ruhákat pedig tél végén. Az évnek ebben a két időszakában rajzolódik ki általánosságban, hogy mi lesz a divatos az elkövetkezendő szezonban, ennek eredménye pedig, hogy nagy mértékben alakítja a divat szerelmeseinek döntéseit a vásárlások során. A bonprixnél követjük a szezon újdonságait, de nem állunk meg ennél a lépésnél! Rendszeresen, minden héten új kollekciók kerülnek bemutatásra, melyeket érdemes követni a https://www.bonprix.hu/kategoria/3160/trendek-es-kollekciok/ felületen. Szívesen nyújtunk segítséget a ruhák kiválasztásánál, és pontosan ezért szolgálunk divatbeli tanácsokkal, melyeket követve rendkívül divatos öltözékeket kreálhatsz magadnak. Fiatalos, military stílus vagy total jeans look? Tanácsot adunk, hogy melyik stílus passzol neked a legjobban. Az itt elhelyezett szövegek megmutatják a legfrissebb divatbeli újításokat, és azokat a ruhákat is, melyek rendkívül univerzálisak és kényelmesek, ezért mindenképp kell, hogy legyen belőlük egy-egy a ruhatárunkban. Található itt leírás a kényelmes, sportos viseletről, valamint ajánlások az elegáns öltözködéshez, tanácsok a zakókról, a stílusos bohó ruhákról és az éppen aktuális szezon legdivatosabb színeiről. A fiatalos stílust tükröző ruhák sem maradhatnak el, melyekre az élénk színek jellemzők, a szaggatott farmerek, a mintás vagy feliratos pólók és az oversize dzsekik. Arról is készítünk összefoglalást, hogy az utóbbi időben a fashion&lifestyle cikkeket alkotó trendsetterek és bloggerek körében milyen divat vált a legnépszerűbbé. Némelyekkel közülük  egy-egy inspiráló találkozón is részt vettünk! Az ilyen eseményeket, mint pl. a See Bloggers ugyancsak megtalálodd itt. Mindezt azért, hogy aktuális információkkal, érdekességekkel, tanácsokkal és útmutatással szolgálhassunk a divat világáról. Légy naprakész a divat újdonságairól a bonprix-vel!