cipők_a_nyárra

Trend-cipők a nyárra

18.09.2017

Ők kísérnek minket az út minden lépcsőjén, és gyakran vásárlási őrületet váltanak ki belőlünk. Érzés szerint a cipőből soha sem lehet elég. Melyik lábbeliket kell ezen a nyáron beszerezni, eláruljuk most itt Önnek.

Babouche-papucs

Jelenleg a legmenőbb nyári lábbeli - a legtöbbször hegyes formájuk a legigazibb értelemben kiszúródik! Kapható különböző stílusban, pántokkal vagy zárt sarokrésszel - itt mindenki megtalálja a sajátját.

Kitten Heels

Ha mindig megijed a magassarkú cipőktől, akkor a Kitten Heels tökéletes Önnek. Hiszen a sarok vékony, de legfeljebb 5 cm magas. Egy igazán jó kompromisszum elegáns és kényelmes között. Hogy a cipő ne túl konzervatívnak tűnjön, kosztüm helyet inkább farmerrel és pólóval viselje.

Mules

Ezek lehetnek laposak vagy magasak, elöl zártak vagy nyitottak, de mindegyiknél egy dolog ugyanaz: a sarokrészük mindig nyitott. A 90-es évek főszezonja után végre visszajöttek ezek a lábbelik és kísérnek minket a nyáron át.

Fehér szabadidőcipők

A legmenőbb és nélkülözhetetlen nyári cipő - fehér szabadidőcipő nélkül nem megy semmi sem! De az egyszerű variánsokon kívül most különösen azok a modellek menők, amik kis különlegességgel rendelkeznek, mint például fémes betétekkel, masnis pántokkal és hasonlókkal.

Mi az ami mége trend?

díszítések

Díszítések

Csillogó részletek, virágok, bojtok vagy masnik - nem csak a szabadidőcipőkön hívjuk fel a figyelmet ebben a szezonban a lábbelinkre. Ha egyszerű ruhákkal kombináljuk, akkor az öltözék legfontosabb kiegészítője lesz.

fűzős részletek

Fűzős részletek

A szandált rafináltan összefogják és elegánsan tekerednek a bokára vagy a lábra. A cipőfűzők ma már nem csak tisztán funkcionálisak, hanem divatos részletté is váltak. Különösen jól mutatnak természetesen szabad lábakon - tehát egy szoknyával, ruhával vagy rövidnadrággal kombinálva.

plateau

Plateau

Akár szabadidőcipő, akár szandál - most magasra emelkedünk! Hiszen a magasított talpak mellett már nem mehetünk el. Különösen a flatformák, tehát modellek egyenletesen magas talppal, most nagyon menők.

metallic

Metallic

Olyan cipőket akarunk, melyek tükrözik a napot! Ez a kívánságunk pontosan megegyezik a fémes trendekkel! Az arany, ezüst, réz és más csillogó árnyalatok most nagyszerű megjelenést biztosítanak nekünk.