Táska trendek

03.11.2018

Mindig velünk vannak, részesei a mindennapi életünknek és a különleges alkalmakon kisérnek minket, őrzik titkainkat - nem véletlenül számít a táska a nõ legintimebb tartozékának. Mely példányok most a legmenőbbek? Olvassa el …

XXL-táskák

A 2018 egyik legjobb trendje az XXL táskák! Mert bele tudjuk pakolni a hétköznapok legfontosabb kisérőit - és még a kevésbé szükséges dolgok is elférnek . Minden nőnek ez az álma.

Mikro-táskák

Minden trendhez általában van egy ellentrend. Nem csoda tehát, hogy az XXL táskák mellett a mikro-táskák is nagyon divatosak. Bár nem fér bele túl sok minden, csak például egy kulcs, egy pénztárca és a mobiltelefon, de ezért az aranyos társért szívesen nélkülözünk.

Nő_01
Táska_01
Nő_02

Bucket táska

Egyetlen egy táska sem hódította meg úgy a szezont a kifutókon, mint a Bucket táska. Úgy jó, ahogy van! Hiszen ez a táska a modelltől függően elbűvölően pompás vagy lezser megjelenést kölcsönöz, és elegendő helyet biztosít minden fontos dolognak.

Táskák pántokkal

Az elmúlt évben már megkezdett tendencia folytatódik: egyszerű táskák szemet gyönyörködtető pántokkal. Széles, színes, mintázott vagy csaknem minden együtt - a pántok jelentik a fénypontot rajta. És kényelmes is egyben, mert szélessége ideális viselési komfortot biztosít.

Táskák karika fülekkel

Nemcsak a pántok számítanak az idei évben egy kézitáska kifinomult részének, hanem a karika alakú fogantyúk is. Egyrészt biztosítják, hogy mindennapi kedvencünket mindig kézben tartsuk, másrészt pedegy leheletnyi eleganciát kölcsönöznek.

Nő_03
Táska_02
Nő_04

Piros táskák

A piros szín évek óta elengedhetetlen a divat világában. Ebben az évben is velünk marad, és többek között a táskánkon is megjelenik. Úgy véljük, ez nagyszerű, hiszen így jobban kihangsúlyozhatjuk a részleteket.

Funkciós táskák

Aki azt mondja, hogy a funkcionalitás és a divat nem illik össze, annak ebben a szezonban megváltozik a véleménye. Funkcionális táskák bőséges tárhellyel, vízlepergető anyagok és sok rekesz, melyek tökéletesek egy napi kiránduláshoz, és most még szuper stílusosak is!

Nagy alkalmi táskák

Valójában ezek a táskák tipikus esti társak, de ebben a szezonban mindennapos használatra is alkalmasak! Különösen a nagyobb példányokat szeretjük magunkkal vinni, melyek az öltözékünknek különleges hatást nyújtanak.

Táskák rojtokkal

Kis rojtos-részletek vagy nagy rojtok, egy dolog biztos: a rojtok remekek! Mozgást hoznak a játékban, és egyszerűen nagyobb könnyedséget adnak az öltözékünknek. Ezért ideálisak, különösen nyáron!