Nézd meg melyik trend dominálja
a divatot a közelgő szezonban

2020.03.20

A fekete bőrdzseki olyan klasszikus, mely viszi a prímet a bőrruhák között – s minden évben büszkén uralkodik a tavaszi szettekben. Ebben a szezonban a divatdiktátorok és a tervezők egy lépést tettek előre és nem csak a bőrdzsekikre, hanem a bőrnadrágokra, -kabátokra, sőt -blézerekre is szemet vetettek, ezért az ökobőrből készült ruházat a következő hónapokban mindenhol jelen lesz, ahol csak divatról van szó. Olvasd el útmutatónkat és megtudhatod, hogy milyen ökobőr darabokat érdemes beszerezni idén tavasszal.

Ökobőr kabátok és blézerek

A műbőr, melyet ökobőrnek is neveznek, kifejezetten nélkülözhetetlen anyag a kültéri ruházatok terén, hiszen nem engedi át a nedvességet, így kiválóan alkalmas többek között az eső ellen. Az ökobőrből készült dzsekik már régóta divatosak, így most itt az ideje az ökobőr tavaszi kabátoknak és blézereknek. Nézdd meg mivel párosítsd őket, valamint mely szabások és színek viszik majd a prímet a következő hónapokban.

Konyakszínű kabát

Az ilyen gyönyörű, meleg színű, valamint kissé világosabb „sós karamell” árnyalatú ökobőr darabok az idei bemutatók kedvencei olyan tervezőknél, mint a Staud, Sportmax és Aigner. A világ kifutói által inspirálva ajánljuk a világosbarna kabátot, mely az idei tavasz abszolút kötelező darabja! Fehér pólóval, farmerrel és tornacipővel párosítottuk – fontos volt számunkra, hogy divatos, kényelmes és sokoldalú legyen a ruházatunk.

Kétsoros ökobőr blézer

A februári brit Divathét kedvencei között ott voltak a kétsoros ökobőr blézerek is. Főleg a fekete, karamell és világos bézs árnyalatok domináltak. A kollekciónkban megtalálható kétsoros blézert sokféleképpen lehet hordani, mi most a klasszikus utat választottuk és farmerrel vettük fel. Annak világos színe és divatos koptatása jól áll a sötét blézerrel. A szett csodásan néz ki krémszínű bokacipővel, de ha szeretnéd, hogy a lábbeli színben passzoljon a blézerrel, akkor válaszd a fekete western csizmát.

Lépj túl a sémán

A tavasz a változások időszaka is – s ez a ruházkodásra is vonatkozik. Itt az ideje, hogy valami cseppet sem sablonosat vegyünk fel, olyasmit, ami még sosem volt a szekrényünkben. Az ökobőr ruhákkal például feltűnő és cseppet sem hétköznapi benyomást keltesz, ráadásul számos eseményre felveheted azokat. Az alábbiakban bemutatunk három eredeti ruhát, amellyel kitűnsz a tömegből.

Kígyóbőr utánzatú nadrág

Az animal print minták az ökobőrhöz hasonlóan a jelen szezon slágerei. A lenti modellen a kígyóminta a nadrág szövésébe lett bekomponálva, ezért közelről vehető észre. Ami még érdekes, a nadrág kissé fénylő anyagból készült mintával varrt pamutból van, amelynek köszönhetően bőrnek tűnik. Tökéletes választás rendezvényekre és kötetlen, szórakozással teli találkozókra.

Midi szoknya

Az ökobőrből készült szoknyák már rég belopták magukat a divatdiktátorok szívébe. A lányos, cipzáros miniszoknyák vagy steppelt társaik évek óta folyamatosan feltűnnek az ismert divatbloggerek ajánlataiban. Mi most azonban a kiszélesedő midi modellt ajánljuk gyönyörű padlizsánszínben, természetesen ökobőrből. Ehhez sárga kardigánt javasolunk, mely felélénkíti az összhatást.

Motoros szerkóban

A fekete bőrdzsekik klasszikus voltáról már az elején írtunk. Ez a modell azonban erősen elüt a klasszikustól, mégpedig a fémszegecseknek és virágos hímzéseknek köszönhetően. E két díszítőelemnek köszönhetően a dzseki finoman ötvözi a rockos stílust a népiessel, az összhatás pedig rendhagyó. Jól mutat a lenge sifonszoknyával, farmerrel, vagy akár bőr leggingszel.

A bonprix szerkesztősége