military_look_01 military_look_01

Lezser katonai megjelenés

16.08.2019

Szögletes szabásvonalak, robosztus anyagok, tompított színek és részletek, melyek egyenruhákra emlékeztetnek: a katonai stílus uralja az aktuális divatot. Durva kabátok és dzsekik egyenruha stílusban vezetik a trendet és tökéleteseka hideg évszakban.

De nem csak a téli felsőruházatban nagy téma a katonai stílus: blézerek, felsőrészek és még ruhák is katonai szigort mutatnak. Megmutatjuk Önnek, hogy mi emeli ki a katonai stílust és hogyan lehet ezt a lezser, egyenruha ihletésű trendi darabokat kombinálni.

military_look_02 military_look_02 military_look_02

Ez emeli ki a katonai stílust

A katonai stílus jellemzői robosztus anyagok, mint szőtt gyapjúszövet, loden, filc, tweed, bevonatos vagy viaszolt pamut, canvas vagy lenvászon, farmer vagy szövet, mint a chino nadrágoknál. De színek is, mint fekete, antracit, szürke, barna, bézs, szürkésbarna, keki, olív, sötétkék és szürke tónusok, föld- és homokszínek is jellemzőek a trendre. További jellemzők:

  • tiszta, szögletes és szigorú vonalvezetés férfias vonással
  • dombornyomott vagy arany gombok a haditengerészet egyenruhájának stílusában
  • többsoros gomboláspántok és bojtok
  • többsoros gomboláspántok és bojtok
  • jelvények és rátétek katonai jelvények stílusában
  • hímzett gallér, vállrész vagy gomboláspántok
  • szigorú hajtókás gallér vagy rövid álló gallér
  • kihangsúlyozott vállak pántok, betétek és epaulettek által
military_look_03 military_look_03 military_look_03

Szigorú, de stílusos: divat katonai stílusban

A katonai stílus vezetői az egyenruha ihlette dzsekik és kabátok. Az időjárásálló parka kabátok mellett sportosan steppelt dzsekik és gyapjúból vagy gyapjúkeverékből készült kabátok is kaphatóak.

Ez utóbbiak megfelelő választást nyújtanak a munkahelyre - elegáns üzleti öltözékhez kombinálva a katonai stílusú kabát szigorú és komoly kontrasztot alkot és izgalmat visz a nőies megjelenésbe.

Az egyenruha stílusú blézerek is szép alternatívája az üzleti ruhák klasszikus kidolgozásához: visszafogottak a vonalvezetés és a tompított színsémájuk által, de a részletek által, mint arany színben fénylő gombok vagy kiemelt kézelők által változatosságot visznek a munkahely rutinjába.

military_look_04 military_look_04 military_look_04

Toppok és blúzok, a szellős pilótadzseki utánzatai, szintén tökéletesen illenek a katonás stílushoz és csodálatosan sokoldalúan kombinálhatók. Szép alternatívája a klasszikus ingeknek és tökéletesen kihangsúlyozzák a férfias egyenruha stílust.

A szigorú stílus lágyításához olív- vagy keki tónusok nagyon jól kombinálhatóak feltűnő színekkel: erős narancssárga vagy fűszerszínek, mint sáfrány vagy curry élénkítést nyújtanak, kék vagy türkiz frissességet kölcsönöz. A meleg vörös árnyalatok mellett a katonai trend színei a sápadtabb téli bőrnek is hízelegnek. A pasztell- és sár- vagy föld tónusok kombinációja kevésbé teszi keménnyé a stílust, sőt még igazán romantikus megjelenét is kölcsönöz.

A kontrasztokkal való játszadozás a katonás stílust felélénkíti, ami által a trend munkahelyre és a hétköznapokra is kiválóan megfelel. Férfias kötött pulóverek például izgalmas kontrasztot alkotnak a nőies megjelenésben.

[[alt_05] military_look_05 military_look_05

Ing fazonú ruhák sötét vagy föld színekben hatásosan kiemelik a katonai stílust és csinosan lezser megjelenést nyújtanak a szabadidőben és a munkahelyen is.

A funkcionális részletek sportos hatást keltenek

Megfelelő kiegészítők

Hátizsákok

steppelt és sötét olivazöld színben nagyon jól illeszkednek ezek a trend-darabok a katonás stílushoz.

Ékszer

Ezek a fülbevalók a haditengerészet egyenruháin lévő dombornyomott gombokra emlékeztetnek.

Kendők

Olivazöld színben, XXL méretben melegen tartanak és nagyon jól viselhetők parka kabáttal.

Csizmák

A robosztus anyag és a fűzés teszi teljessé a markáns öltözéket.