Különleges alkalmakra

Hosszú esküvői ruhák – ajánlatok a 2020 tavasz/nyári szezonra

2020-03-13

A hosszú esküvői ruhák a nőknek kifejezetten méltóságteljes külsőt kölcsönöznek. Ismerd meg a bonprix kínálatát, melyet a 2020-as szezonra állított össze.

Retró kreációk farsangra és más rendezvényekre

2020-02-04

A pöttyös ruha és a rakott szoknya az előző század jellegzetességei voltak, de most dobpergés mellett visszatértek. Tekintsd meg a bonprix összeállításait!

Érettségi-bál: a tökéletes ruha

2018-11-29

A zsebben lévő bizonyítvány után már csak egy utolsó vizsgán kell átmenni:a megfelelő ruha és a hozzá illő styling kiválasztása

Irány a munkahely!

2018-11-08

Egy új munkahely, fontos ügyféltalálkozó vagy döntő beszélgetés. Ezekben a pillanatokban gyorsan felmerül a kérdés: mit is vegyek fel?

Bőrönd pakolása

2018-08-23

Végre nyaralás! De mielőtt pihenünk a napsütésben vagy rejtett kávézókban különlegességeket iszogatunk, muszáj, ha akarjuk vagy sem a bőröndöket csomagolni. Mit kell vinnünk az útra? Mi maradhat nyugodtan otthon? És hogy fogjuk bezárni a végén a bőröndöt? Ezekkel a tippekkel ez év legszebb idejét teljesen ellazultan indíthatja.

Öltözködési szabályok a beszélgetésre

2018-08-13

Gratulálunk, az első akadályokat átlépte. A jelentkezési dokumentumok meggyőzőek voltak és a házba csapódott az interjú meghívója. Az első örömtánc után (igen, természetesen az egész lakáson keresztül szaladunk eufóriával :O), a valóság visszahoz bennünket és vele együtt egy kérdést: mit kell viselnem? Végtére is, nem akarjuk megtagadni rossz megjelenéssel azt a jó benyomást, amit a dokumentumokkal magunk után hagytunk.

Tanácsok várandósoknak

2016-08-23

Páratlan érzés, amikor az orvos közli veled a jó hírt: terhes vagy! Mostantól különleges időszak kezdődik

Leánybúcsú

2016-08-11

Hogyan tervezzek egy tökéletes leánybúcsút?

Esküvői vendég

2016-08-11

Tart az esküvői szezon, s azzal együtt a készülődés erre az egyedi, különleges napra. Gondoskodjunk még a legapróbb részletekről is, hogy az esemény felejthetetlen élmény lehessen ne csak számunkra, hanem a vendégek számára is.