Különleges alkalmakra

Tökéletes farsangi ruhák

Tökéletes farsangi ruhák

2022-01-10

Karácsony után itt az ideje... a buliknak! A téli hónapok elsősorban a farsangról szólnak, tehát számtalan alkalom nyílik a hozzánk közelállókkal való ünneplésre. Mindehhez viszont meg kell találni az ideális kreációkat. Bátran kísérletezz a divattal és válaszd ki a legeredetibb szettet, mely megragadja a fantáziádat!

Mit vegyünk fel az ünnepekkor? A bonprix javaslatai 2021 karácsonyára

Mit vegyünk fel az ünnepekkor? A bonprix javaslatai 2021 karácsonyára

2021-12-20

Szeretteinkkel együtt elfogyasztott vacsora, csomagbontás, éneklés – a karácsonyi időszak különleges, egész évben várjuk. Éppen ezért erre a néhány napra heteken keresztül is készülünk. A szokásosnál alaposabban kitakarítunk, otthonunkat karácsonyi díszbe öltöztetjük, kigondoljuk kinek mit adjunk...

Mit adjunk ajándékba nőknek? Hét ajándékötlet karácsonyra

Mit adjunk ajándékba nőknek? Hét ajándékötlet karácsonyra

2021-12-03

Mariah Carey egykor ezt énekelte: „All I want for Christmas is you”. A szeretteink körében töltött karácsony különleges. Az egymás jelenlétében és társaságában eltöltött időn kívül szimbolikus és kedves gesztus egymás megajándékozása, mely történhet közvetlenül vagy a karácsonyfa alá tett csomagok formájában.

2021. legdivatosabb esküvői ruhái

2021. legdivatosabb esküvői ruhái

2021-06-29

Mit vegyünk fel az esküvőre? A válasz egyszerűnek tűnhet: ruhát! Annak kiválasztása azonban nem ennyire könnyű, mivel a gazdag termékkínálatból nem kis kihívás megtalálni azt a bizonyos darabot. Éppen ezért a segítségedre sietünk és bemutatjuk a 2021-es szezon legdivatosabb esküvői ruháit!

Hogyan öltözzünk a munkába nyáron? Néhány megbízható összeállítás

Hogyan öltözzünk a munkába nyáron? Néhány megbízható összeállítás

2020-07-02

A kinti meleg és az irodákra jellemző légkondicionálás duettje igazi kihívást állít elénk a ruházat kiválasztásánál. Olyan öltözéket kell kivennünk a szekrényből, amiben nem sülünk meg, de nem is fogunk fagyoskodni, ezen felül pedig figyelembe kell vennünk a munkahelyen érvényes ruházkodási előírásokat...

Vörös ruha különböző alkalmakra - milyen kiegészítőket válasszunk hozzá?

Vörös ruha különböző alkalmakra - milyen kiegészítőket válasszunk hozzá?

2020-05-21

Az ilyen feltűnő, csábító színű ruha tökéletes választás, ha kifejezetten nőiesen szeretnél festeni. Természetesen nem minden ruha egyforma – ha szexisen szeretnél kinézni, válaszd a szűk minit, ha viszont inkább lányosan, akkor válassz egy virágos modellt, mely szellős és kiszélesedő szabású. Ebben az útmutatóban azokra a kiegészítőkre is koncentrálunk, amelyek illenek a vörös ruhához, és azt is megmondjuk, milyen alkalmakra érdemes az általunk javasolt modellt választani

Családi ünnepség tavasszal és nyáron – mit vegyünk fel?

Családi ünnepség tavasszal és nyáron – mit vegyünk fel?

2020-05-07

A tavasz és a nyár, azaz az ún. esküvői szezon alkalmával összejöveteleket és családi ünnepségeket szervezünk... A melegedő időjárás kiváló alkalmat nyújt a különböző kerti rendezvényekre – évfordulók, születésnapok és sok más megünneplésére. Tanácsot adunk, mit vegyél fel ilyen alkalmakkor.

Hosszú esküvői ruhák – ajánlatok a 2020 tavasz/nyári szezonra

Hosszú esküvői ruhák – ajánlatok a 2020 tavasz/nyári szezonra

2020-03-13

A hosszú esküvői ruhák a nőknek kifejezetten méltóságteljes külsőt kölcsönöznek. Ismerd meg a bonprix kínálatát, melyet a 2020-as szezonra állított össze.

Retró kreációk farsangra és más rendezvényekre

Retró kreációk farsangra és más rendezvényekre

2020-02-04

A pöttyös ruha és a rakott szoknya az előző század jellegzetességei voltak, de most dobpergés mellett visszatértek. Tekintsd meg a bonprix összeállításait!

Érettségi-bál: a tökéletes ruha

Érettségi-bál: a tökéletes ruha

2018-11-29

A zsebben lévő bizonyítvány után már csak egy utolsó vizsgán kell átmenni:a megfelelő ruha és a hozzá illő styling kiválasztása

Irány a munkahely!

Irány a munkahely!

2018-11-08

Egy új munkahely, fontos ügyféltalálkozó vagy döntő beszélgetés. Ezekben a pillanatokban gyorsan felmerül a kérdés: mit is vegyek fel?

Bőrönd pakolása

Bőrönd pakolása

2018-08-23

Végre nyaralás! De mielőtt pihenünk a napsütésben vagy rejtett kávézókban különlegességeket iszogatunk, muszáj, ha akarjuk vagy sem a bőröndöket csomagolni. Mit kell vinnünk az útra? Mi maradhat nyugodtan otthon? És hogy fogjuk bezárni a végén a bőröndöt? Ezekkel a tippekkel ez év legszebb idejét teljesen ellazultan indíthatja.

Különleges megjelenés különleges alkalmakra

Egy átlagos évben biztosan mindenki számára akad néhány olyan fontos esemény, mint amilyen egy kedves barátunk esküvője, egy céges bankett,egy laza szilveszteri buli,vagy akár egy szülinapi buli koktélparti keretében.Ilyenkor érdemes az alkalomhoz leginkább illő ruhát viselnünk, ami azért is nagyon fontos, mert olyan mintha a névjegyünk lenne amit éppen viselünk.Most pedig néhány szempontot szeretnénk megosztani Veletek mire érdemes odafigyelni  a ruhaválasztáskor, ha valaki egy különleges eseményre hivatalos - gondolunk itt a nagyon exkluzív stílusú partiktól kezdve a laza házibulikon át egészen egy egyszerű lánybúcsúztató buliig.Hasonlóan, mit a múltkori útmutató összeállításunkban, összekevertük néhány képet, melyek megtalálhatóak ruházati kínálatunkban, illetve néhány tippet is megosztunk Veletek, milyen szempontok alapján érdemes a különböző ruhákat kombinálni. Megmutatjuk Nektek milyen kiegészítők, ékszerek - cipők, táskák, kendők, sálak, illetve bizsuk illenek az adott összeállításokhoz. A tartalmaink között megtalálhatóak olyan hozzászólások is, melyek korábbi esküvői vendégek, illetve koszorús lányok hozzászólásai termékeinkhez -  ezek segítségével könnyebben lehet kiigazodni, mely ruhák divatosak az adott szezonban egy esküvőre, vagy hogyan válasszunk ki a megfelelő alkalmi ruhát az esküvői helyszín figyelembevételével. Egy bejegyzésünk teljes egészében, hosszasan részletezi majd milyen alkalmi ruhát illik viselni ilyenkor- melyet néhány modellen keresztül mutatunk meg. A szalagavató bankett is különleges alkalomnak számít- hiszen csak egyszer van mindenki életében! Tanácsot adunk mely ruha típus megfelelő egy ilyen komoly, és ünnepi alkalomhoz. Farsangi bál retro stílusban, vagy egy rusztikus szülinapi kerti parti - az ehhez hasonló mulatságokról sem feledkezhetünk meg, ehhez is adunk néhány tippet mit érdemes viselni a hasonló alkalmakon.A megfelelő alkalmi ruházat kiválasztásán kívül tippeket kaphattok, hogy például mit érdemes viselni egy vizsgára, vagy egy állásinterjú alkalmával - figyelembe véve a legutolsó trendeket. Javasoljuk, hogy ismerd meg legújabb bejegyzéseinket- reméljük számos új inspirációt találsz majd bennük!