It´s all about the Denim

Kezdetben strapabíró munkanadrágnak készült, de gyorsan divatipar kultikus tárgyává nőtte ki magát. A tervezők repertoárjából a farmer anyag az évtizedek alatt nélkülözhetetlenné vált. A robusztus és változatos anyag szinte minden évben új külsőt kap és mi egyszerűen nem tudunk betelni vele.

A bonprix Denim útmutatója tájékoztatást nyújt Önnek a farmer anyagok és koptatások terén, valamint a fazonok és a kezelési útmutató témájával is foglalkozik. Ehhez a textil mérnökkel, Guido Wetzel-lel beszélgettünk.

Ő a világ egyik vezető szakértője a farmer szektorban. Specialitása Destroyed farmer" fejlesztése. A szakértelmével, mint "Lepusztult farmer" tanácsadóként a bonprix oldalán áll és segít bennünket a farmer kinálatunk folyamatos fejlesztésében."

nadrág szabása
varrógépelő férfi
szabó munka közben

„A farmereket minél tovább viseljük, annál szebbek lesznek, Karaktert kapnak.“

Textilipari mérnök Guido Wetzels

A farmer anyag

gombolyag farmercsíkból

„A farmer minden más anyagnál jobban bírja az igénybevételt“

Textilipari mérnök Guido Wetzels

A farmer az erős és a sűrű szövésű anyaga által lényegesen jobb UV védelmet biztosít, mint a többi szövet. A tipikus megjelenését a farmer egy speciális festési technika által kapja: a fonalak csak felületesen és nem teljesen festettek. Ez lehetővé teszi a számtalan mosást, amelyek ennek a szegecses nadrágnak mindig új megjelenést biztosítanak.

különböző színű farmerek együttese

Farmer mosások

A farmer minden színben divatos! A kötelező színek természetesen a klasszikus kék variáns, az elegáns sötétkék, de a fekete és a szürke variánsnak is meg kell találnia az útját a szekrényünkbe. Miért? Mert a farmer változatos, kényelmes és nagyon aktuális.

kék farmer Kék koptatott
sötétkék farmer Sötét denim
fekete farmer Fekete kőmosott
szürke farmer Szürke

Kezelési tanácsok

Hogy sokáig öröme legyen a kedvenc farmerében, itt jön egy pár tipp:

  • Fordítsa ki a farmert a mosás előtt. A legjobb, ha csak 30 fokon mossa és nem túl gyakran. Ez megőrzi a színét. Ezen kívül válasszon könnyed centrifugálást.
  • Az idősebb farmerek szín intenzitását egy hasonló színű, új farmerrel való együtt mosással lehet frissíteni.
  • Mosás után ne tegy ki a napra száradni, mivel az kíszívja a színét.
mosási iránymutató címke
kék farmerdzseki

Farmer fazonok

kék john baner jeanswear nadrág

„A farmernek jól kell állnia.“

Textilipari mérnök Guido Wetzels
farmer, felső és melltartó

Boyfriend

A farmer a divat szerelmeseinek. A Boyfriend farmert lezserül és vagányan kell viselni. A szára egy kicsit lelóghat és lezserebb. Divatos lesz, ha a szárak alját egyszer felhajtjuk. A Boyfriend meglehetősen vagány változata a farmernek, de ezt is lehet elegánsan viselni. Ugyanolyan jól néz ki szexi toppokhoz és körömcipőhöz, mint tornacipőhöz és nyomott mintás pólókhoz.

Slim-Fit

A Slim Fit farmer egy egyenes szabásvonalú csőfarmer. Ezért fontos, hogy az alakhoz simuljon. A Slim-Fit farmer szexi illeszkedése sokféle stíluslehetőséget kínál. Hétköznapi viselethez elég egy vagány kockás ing, a lezser stílushoz pedig szegecses kiegészítőket ajánlunk.

Skinny

Ennek a farmernek van a legszűkebb Fit-je. Elasztán tartalmú anyagának köszönhetően minden formához illeszkedik és tökéletesen az előtérbe helyezi az alakot.. A szárai lefelé szűkülőek. Itt a divatos kreativitás valóban nem ismer határokat. A Skinny farmert mindennel lehet hordani. A mi kedvencünk: Skinny farmer rövid szárú csizmával egy túlméretezett pólóval & trendi fülbevalóval.

Straight-Leg

Egy másik klasszikus farmer. A Straight Leg-et az egyenes szárak és a kényelmes szabásvonal jellemzik. Minden alakhoz illik. A Straight Leg farmer a tökéletes társ az irodában. Kombinálva egy fehér blúzzal és egy klasszikus blézerrel csinos üzleti megjelenést kölcsönöz. De a sportos változatot sem szabad lebecsülni.

Baggy

Eredeti formájában ezt a túlméretes farmerváltozatot különösen a hip-hop és gördeszkás színtereken ismerjük. Időközben a Baggy nadrágot a divatipar is felfedezte. A hölgyek világában a nadrág dereka csak kissé bővebbre szabott, így lezserül áll a csípőn. Az ultrabő hip-hop változatokat nagyon jól lehet tornacipővel, pólókkal és pulcsikkal kombinálni. A nagyon nőies változata hárem stílusban és széles szegéllyel a szárak alján optimálisan kombinálható magasított talpú lábbelikkel vagy balerinákkal.

Bootcut

Ez a modell nem hiányozhat egyetlen egy szekrényből sem. A Bootcut farmer talán a legidőtlenebb klasszikus és kicsit kényelmesebben is illeszkedik. Vékony lábakat varázsol és a lefelé enyhén bővülő száraknak köszönhetően elrejti a teltebb lábakat Egy klasszikushoz természetesen szinte minden illik. Nagyon jól harmonizál kockás inggel, garbóval & karcsúsított pólókkal. Még a cipőknél sem szab határt, akár sportcipők, vagy klasszikus körömcipő, a Bootcut tökéletesen illeszkedik az Ön stílusához.

Loose-Fit

A Loose Fit farmer a leglezserebb Fit. A kényelmes bőségű szárak pillanatok alatt szép sziluettet varázsolnak. A Loose-Fit változathoz inkább sportosabb stílus illik. A tornacipő abszolút kötelező ehhez a farmer fazonhoz, de rövid szárú csizmák is illenek. Ezen kívül arra kell figyelnie, hogy a felsőrész szűkebb szabásvonalú legyen, ami kiegyensúlyozott arányokról gondoskodik.