Inspirációk Ismerd meg a valódi inspirációk világát!
Élj az értékes tanácsokkal, fedezz fel fazonokat egyenesen a kifutóról és ismerd fel a bonprix termékeit a legjobb összeállításokban!

mosolygós nő | lányok fagyikkal
sétáló nő | vidám lány

A bonprix inspirációja minden divatmegszállottnak

Gyakran találkozunk azzal a nehézséggel, hogy hogyan igazítsuk a ruhatárunkat az aktuális divathoz. Nem tudjuk mit és mivel vegyünk fel, kísérletezünk és kitaláljuk a legkülönfélébb összeállításokat, amelyekkel aztán mégsem vagyunk mindig elégedettek. Legyél tényleg trendi és az uralkodó trendekkel összhangban állítsd össze a szetteidet a bonprix ruháiból!

Kis fekete és fehér blúz – ezeknek a divatos klasszikusoknak kétségtelenül jelen kell lenniük mindenki szekrényében. Ugyan elsőre úgy tűnhet, hogy csak a hivatalos alkalmakon jönnek jól, valójában tökéletes alternatívát nyújtanak még egy kötetlen kimenőn is.

Ilyen, és ehhez hasonló trükköket találsz a bonprix inspirációi között. Megtudod, hogyan vehetsz fel egyetlen ruhát tucatnyi különböző alkalomra, többféle összeállításban. Az inspirációk mindenekelőtt a tematikus akciók leírásai és a divat legújabb trendjeinek nyomonkövetései. Ennek köszönhetően mindig képben leszel, és az öltözékedet tudatosan állítod össze.

fogas ruhával | romantikus lány

Egyéni inspirációk Rád szabva

Tökéletesen Hozzád és az alakodra illő öltözék? Függetlenül attól, hogy a szezon legdivatosabb fazonjait vagy a klasszikus, időálló szabást választod, a végső „wow” hatás attól függ, hogy mennyire illenek Rád és hozzád. A legújabb trendeken kívül megismered a megfelelő ruhák helyes kiválasztásának titkait a különböző alaktípusokra valamint a meghatározott szépségtípusok színösszeállításának módjait. Rejtsd el a tökéletlenségeket és hangsúlyozd ki az előnyeidet a színek és fazonok segítségével. Mikor gyakorlott leszel minden összeállításod kiváltja majd mások elismerését és irigységét. Légy tudatos használója a ruhatáradnak és finomíts rajta divatos öltözékekkel. A meggondolt bevásárlás minden összeállítás és a mindennapi csodaszép kinézet kulcsa!