Divat klasszikusok

Fedetlen vállak

27.11.2015

2. A fedetlen vállú fazonok kifejezetten nőiesek és évszázadok óta jelen vannak a divat világában. Napjainkban nagystílűen visszatér, és egy darabka spanyol nemtörődömséggel és lágy, lányos kecsességgel csalogat. A diszkrét Carmen-dekoltázsba nem csak a világhíres tervezők, hanem mindenek előtt világszerte a nők is beleszerettek.

emilyimagination.com
emilyimagination.com

Styling-tippek:

Csipkésen és romantikusan

Csipke + fedetlen vállak = édes, lányos kinézet. Tökéletesen beválik a nyári fesztiválokon vagy a barátokkal töltött nyaraláson.

Tengerész sikk

Ideális a tengerparti sétányra. Párosítsd a csíkokat a klasszikus fehérrel és ezzel kiemeled a napsütötte bőrödet!

Spanyol szexepil

„A fedetlen vállak a nyári ruhák között kötelezővé váltak. Ha egyedi esti kreációt keresel, akkor csakis a fedetlen vállú koktélruhát válaszd. A „húha” hatás garantált!”

Milyen alkalomra?

mowmimoniska.blogspot.com

Estélyiesen

Mónika a mowmimoniska blog szerzője meggyőződött arról, hogy a fedetlen vállú fazon tökéletes választás lehet a különleges alkalmakra. Esküvői ruhaként vagy a romantikus vacsorához gyönyörűen kiemeli a karcsú vállakat. eszméletlenül nőies és szexi!

starszadziewczyna.blogspot.com

Nyaralásra

Grażyna, a starszadziewczyna blog szerzőjének összeállítása tökéletesen bemutatja a nyári eleganciát. A Carmen-dekoltázsú felsők gyönyörűen kiemelik a barna bőrt és illik a nyaralós hangulathoz.

chwalgabriela.blogspot.com

Street fashion

Szereted magadra vonzani a tekinteteket és különlegesen kinézni? Nyűgözz le mindenkit, mint Gabi a chwalgabriela blogról és válaszd a szabad vállakat, amikor a városba indulsz.