Farmer trendek 2018

Rátétek, sötét denim & mintás - ezeknek a farmereknek most a szekrényben a helyük.

14.11.2018

Imádott szakadt farmer

A szakadt farmer már hosszú ideje trendi. Ebben a szezonban is elengedhetetlen, nem számít, hogy Skinny-Fit vagy Boyfriend.A legfontosabb: szaggatva és kirojtozott lyukak.

DIY-tipp:

Egyszerűen vágjon lyukakat a kívánt helyre egy ollóval,és ha szükséges, rojtozza ki. Ne legyen túl pontos - a trend a DIY megjelenés.

Farmer az új fekete

Farmer nadrágok, dzsekik & egyebek most eggyel sötétebb árnyalatban. Ruhadarabok merész színekben és különleges mintázattal tökéletesen kombinálhatóak sötét farmerrel, ami által az öltözék kis eleganciát kap. Azok, akik inkább visszafogottabb megjelenésre vágynak, fekete farmert viselhetnek más klasszikus farmer koptatással is.

Rátétek & foltok

Egy dolog biztos: ebben a szezonban nem lesz vége a díszített nadrágnak! Vagy vegye kézbe saját maga a vasalót vagy a tűt és cérnát, vagy vásároljon egy készre díszített farmert.

A színesen díszített farmernadrág rátétekkel vagy gyöngyökkel ideális szabadidei viselésre. A stílus többi részének is megfelelőnek kell lennie: a szabadidőcipő és gyapjú pulóver ugyanolyan jól illik hozzá, mint egy szabadidőfelső és egy sportos fazonú College dzseki. De a stílustól való szándékos eltérés is nagyon jól mutat az elegáns styling partnerekkel, mint például egy magas sarkú cipővel és egy blézerrel.

Kirojtozott szár

Ebben a szezonban a nadrág alja egyszerűen csak le van vágva. Legyen akár egyenes vágás az ollóval, hosszabb bojtokkal a boka fölött, vagy egyenletlen nadrágalj - a bokát mutatjuk ebben a szezonban! A varrásban tehetségesek maguktól is kialakíthatják ezt a tendenciát. Ehhez csak a nadrág szárát kell ennek megfelelően rövidíteni és a szegélyt kirojtozni.

Kabát
Farmerek
Farmerek
Dzseki
Farmerek

Magason zárt, a derékpántba helyezet blúzok és magas sarkú lakk körömcipő tökéletessé teszik a retro megjelenést. Hogy ez ne túl elfojtott legyen: rockos, rövid szabásvonalú bőrdzsekit kombináljon hozzá.

Mintás és még sokkal több

A kis különbség teszi: Minden egyes farmerdarab jobban mutat , ha különbözik egymástól a koptatásban. Ezért tegye teljessé az öltözéket egy sötétebb farmerdzsekivel, ami által a mintás stílus teljes lesz.

Kabát Farmering Farmerek Táska Cipők