Ezeket a termékeket választják legszívesebben az ügyfeleink

2020-04-17

A bonprix kínálatában elérhető több tízezer termék közül kiválasztottunk egy tucatot, amelyek a leggyakrabban vásárolt cikkek közé tartoznak. Ezen kívül bemutatjuk azt a tíz legnépszerűbb kategóriát, ahonnan ezeket a termékek kiválasztjátok. Ezek az adatok jó tanácsadók, megmutatják, hogy mely darabok nem hiányozhatnak soha a webáruházunkból. Tarts velünk, íme a beszámoló!

A tíz legnépszerűbb termékkategória

Nem titok, hogy főként nők vásárolnak a webáruházunkban, ezért a legnagyobb érdeklődésnek örvendő összes kategória női ruhákat tartalmaz. Olyan szetteket mutatunk be, melyekbe belefoglaltuk az elmúlt 30 nap legnépszerűbb termékkategóriáit, valamint illusztráljuk ezen kategóriák egy-egy cikkét példaként. Lentebb, a táblázat alatt képpel mutatunk be konkrét termékeket. Érdemes megnézni, hogy mi tetszett meg ügyfeleink többségének – lehet, hogy neked is megtetszik és téged is megihlet, hogy ezután bevásárolj, s divatos és kényelmes szetteket vegyél magadra?

Termékkategória Termékek
Női ruhák Főként pamut és gyapjúruhák
Női felsők Hosszú ujjú felsők
Női dzsekik és kabátok Tavaszi farmerdzseki, trencs kabát, baseball dzseki
Női nadrágok Csőnadrágok, elegáns és sportnadrágok
Női farmerek Szteccses farmerek
Melltartók Merevítős modellek
Női pólók Rövid ujjúak és mintásak
Szoknyák Gyapjú- és farmerszoknyák
Női pizsamák Hálóingek és kétrészes pizsamák
SALE Pólók, felsők, fehérnemű, nadrág és mások

Forrás: a bonprix.pl statisztikái. Adatok a 2020.03.06-04.06. közötti időszakból

A bonprix-nél leggyakrabban vásárolt ruhák – példákkal

Minden fentebb említett kategóriát le lehet szűkíteni akár egy tucat konkrét termékre, amelyek belopták magukat ügyfeleink szívébe. Hogy elkerüljük a végtelen listázás veszélyét, úgy döntöttünk, hogy kiválasztunk három- három terméket a fentebb kiemelt kategóriákból.

Figyelem

A nagy érdeklődésre való tekintettel egyes termékek időszakosan lehet, hogy nem érhetők el vagy csak bizonyos méretekben kaphatók. Ha valami megtetszik, ne odázd el a megvételét, azonban ha az adott termék nincs már a méretedben, látogass vissza rendszeresen az oldalunkra, hogy ellenőrizd, elérhető-e már. Ajánljuk azt is, hogy hasonló termékeket (minden termék alatt, alul megjelennek) vagy ugyanabból a kategóriából származót válassz.

Női dzsekik és kabátok

Forrás: a bonprix.pl statisztikái. Adatok a 2020.03.06-04.06. közötti időszakból

Tanács

Ha valamelyik termékbe igazán beleszerettél, de nincs meg a méretedben, nézd meg hogy elérhető-e ugyanabban a méretben, de más színben.

Mint ahogy a beszámolóból kiderül, a ruhák és a blúzok már régóta az erősségünknek számítanak. A hölgyek szívesen választanak kissé lazább szabású pamut modelleket. A kabátok és dzsekik, főleg a tavasziak foglalják el a következő sorszámot, amely a szezonnak köszönhető. A rangsorban elöl helyezkednek el a nadrágok, főleg a farmerek, melyek a női ruhatár nélkülözhetetlen darabjai. Mint kiderült, a hölgyek szívesen vásárolják a bonprix fehérneműit: melltartókat, bugyikat és pizsamákat.
Minden hölgynek, aki a fentebbi darabokat választotta, nagyon köszönjük és szeretettel várjuk vissza!

A bonprix szerkesztősége